Hali!Meg tudná nekem mondani valaki hogy honnan tudok MIto evo 2hőz ilyen sűrűn szőt fémrácsot venni amivel az idomok ki vannak töltve pl:hátsóó idom meg ülés mögött,mert az eggyikkem elveszett vagyis elengedett aragasztás4 Előre is köszi!
Hy!
Sürgősen eladó egy Cagiva Mito power motor és power elektronika.Tel:30/2542368.Ha nem veszem fel,akkor fősulin vagyok,írj sms-t. Mind 2 hibátlan állapotban van. Lehet alkudozni,reális keretek között. Ha egybe elviszed a 2-t, akkor engedek az árból.
Külön kivenni azokat a csatlakozókat nem lehet (ugy emlékszem), mert az végig megy a kábelkötegben. De ha csatlakozók törtek miscotól megrendeled levágod őekt aztán fel forrasztod, vagy komplett köteget veszel. (mondjuk ránézhetsz de az a kábelköteggel együtt jön véleményem szerint)
Fahee?!:) Ami elöl van kábelek a sok fehér 6-9 stb csatlakozós cucc a lámpánál, azok a markolatok és a gyújtáskapcsoló csatlakozói ugye és hátrébb a víz tartálynál Kihúzom őket akkor kilehet cserélni? Mert ugye eleje tört és azok mind vele együtt osz tutira akarok menni hogy mit kell rendelnem Misoctól
Nem tudom, én először tankoltam az 1. Mitoba mentem le keményen hogy 14 literes a tankom :D 3200 forintal mondom akkor elindítom beszélgettem a kutassal csattan áh mondom teli van hátra nézek: 17,2-t benyelt oszt szorultam a kúton de jött szerencsére span és megmentett
Nekem egy '91-es mitóhoz kellene kipufogótömítés?Mit lehet ilyen célra használni,és hol szerezhető ez be?
Sürgősen eladó egy Cagiva Mito power motor és power elektronika.Tel:30/2542368.Ha nem veszem fel,akkor fősulin vagyok,írj sms-t. Mind 2 hibátlan állapotban van. Lehet alkudozni,reális keretek között. Ha egybe elviszed a 2-t, akkor engedek az árból.
Nekem amúgy 3,5 (szelepnyitás alatt) és 6 liter (csutka) között eszik.
btartok,kipufogo,
kormány,gyujtáskapcsoló, önindito, bendix, feszszab......stb
érd:705377495