méga héten leszedia 7 méteres polcról apua raktárból spanommal beröffentjük és ha indul akkor méga héten valószínűleg kelleni fog szállítást tudsz intézni esteleg? 131 km re laksz tőle gps szerint:) ja és ha megya moci akkor hívlak telón azonnal!
Powerszelep: működik azt kész, nincs vele gond és nálam nem is volt. Kokszot télen leszedtem róla. Perselyes hengerről meg hallottam mindenfélét. Én személy szerint nem tapasztaltam negatívumot, sem melegedésre, sem erőcsökkenésre.
Fontos: az olajzás ki van kötve (így vettem).
Perselyes már a henger, feltételezem közvetlen előző tulaj csináltatta, mivel jelenleg alapméretes (55.95) dugóval fut. Gilardoni 1-es henger. Egy Vertex 1 gyűrűs, lapostetős dugó van benne (ezt is előző tulaj csinálta), utánanéztem, bolti ára 28ezer, tehát nem egy szar. Sérülések max a fényezésen vannak, apró kopások, ilyesmi, tükör festése csúnya, de az addigra lehet meglesz. Fékolajakat egy hónapja cseréltem, váltóolaj is Motul, az 1000km-rel ezelőtt lett cserélve. A motor Tatabányán van.
Maximum egy hónapon belül.
Viszont pár dolog érdekelne:-a henger nicasil-os vagy már perselyezett, illetve gilardoni 1 vagy 2
-a dugó milyen benne
-powerszelep
Amúgy merre található a motor?
Esetleg vmi sérülés van-e rajta?
Szeva, így jelen állapotban 260-ra gondoltam. Júni végéig vizsgaidőszakom van, addig alig megyek vele, utána meg lehet megnézem ezt a kis zörgést, akkor 280 lesz az irányára. Szóval jelen pillanatban még nem aktuális a dolog. Ha eladóvá válik ide beírom a fórumba. Mikor kellene?
Hát maga a fényezés az egy 10es volt (a minősége jó lett, de szarul van alá dolgozva), a homokfuvatás volt ha jól emlékszem egy 5ös, a polirt meg én csináltam (sajna nem a legjobb tükrös minőség, de sztem nem lett rossz). Amúgy most egy dbig tuti marad, aztán majd ha van kilátás újra akkor neki állom árulni.
PÁLYÁN HASZNÁLT GUMI ELADÓ!
Dunlop D208, Dunlop D209GP
Pirelli Dragon supercorsa, Pirelli Diablo Supercorsa stb
25 és 30000ft az ára de van olcsóbb is!
érdeklődni 0620 5140810
utcára kiváló és még pályán is elmegy jópár alkalmat!
1.Fötengely szimmering -ezt könnyen ki lehet cserélni csak a deknit kell levenni meg a tengely végéröl a fogaskereket (aztán ujra jól beállitani a kiegyenlítő tengelyt-Videóm mutatja hogyan)
2.A forgattyúsház tömitése enged -Ritka eset és ez bizony széthúzást jelent...
hali..lenne egy kérdésem.. érdekes módon a váltóból sajna eltünik az olaj tegnap reggel öntöttem fel és elmentünk motoros talira és most néztem ,kiengedtem az olajat és nincs benne egész 2dl..nemértem hova tünik alul egy picit szivárog de nem annyira h elfogyott voltna ien hama :S lehet hogy a henger alatti pakolásnál szivárog? mert egy kicsit jobban füstöl ha valaki tud valamit lécci segitsetek..köszii
amikor aktuális lenne szolj.
Fontos: az olajzás ki van kötve (így vettem).
Viszont pár dolog érdekelne:-a henger nicasil-os vagy már perselyezett, illetve gilardoni 1 vagy 2
-a dugó milyen benne
-powerszelep
Amúgy merre található a motor?
Esetleg vmi sérülés van-e rajta?
Dunlop D208, Dunlop D209GP
Pirelli Dragon supercorsa, Pirelli Diablo Supercorsa stb
25 és 30000ft az ára de van olcsóbb is!
érdeklődni 0620 5140810
utcára kiváló és még pályán is elmegy jópár alkalmat!
2.A forgattyúsház tömitése enged -Ritka eset és ez bizony széthúzást jelent...
mennyibe csinálták?
szépen halad a moci,látom kívűl belül patika lesz :) el lesz adva végül vagy megmarad?