Nekem most olyan van! Vettem egy komplett másik blokkot a héten mivel a másik szenvedett egy gyürütörést..igy henger,dugó az gatya lett meg már a fötengelyem is fáradt volt..és vettem egy másik blokkot egybe 30ba amit amikor kibontottam a dobozbol majdnem elcsöppentem! SOHA nem volt szétszedve!Gyári fötengely,Gyári henger,Gyári Asso dugó ami még full tökéletes!Gyári kislánckerék ami ugyancsak olyan mintha uj lenne! Minden tömités gyári!És a hangja...
Szüleim nem adják oda a telójukat mert h arról ne költsem a pénzt hogy utána újra meghalljak mocival én meg nem töltöm fel magam 3500 ft ért csak azé h veled beszéljek ha valaki akar valamit úgy is hív.. szóval mennyi lenne ez így nékem?^^
Sziemring kb 2ezer forint. Dugóban bátran ajánlom a proxot (nekem elment 25ezret) Gyári az asso werke amit kb sehol nem lehet találni. De wössnert,wiseco esetleg vertex.
szóval kb 1:1 be az amit 60k ért hirdetsz a motor.hun csak hátsó cuccok lengővilla kerék stb és elsőfékrendszer-gumi, blokk, elektronika nélkül nélkül:) és valami akksit is adhatsz nekem:D illetve kéne az akksi piros kábele az Kiszakadt az aksimmal együtt
idomszett teljes, vissza pillantóval első üléssel
Eleje: ||minden kivéve, féktárcsa, gumi és fék munkahenger spirál|| ami kell: kormány, kiflik, villák, kapcsolók visszapillantó vassal stb. még indexek is kellenének előre hátra duda eddig"előre". || "Hátra-középre":
váz, hűtő, |lengővilla és hátsó teleszkóp NÉLKÜL|, segéd váz sem kell tank kell
visszajelző órákkal hátsó lábtartó ésa pici bőr kapaszkodó hátső üléshez
teljes idomszett ha úgy olcsóbb akkor far idom nem kell egy kipufogó rezo is jöhet valami használt , régi arrow ha van, esetleg valmi plexi is tankra nem kell a tank sapka!
és az hogy msn el tudjalak érniXD előre is köszi
Lenne pár kérdésem.
Most csináltuk meg a mitot , vettem bele power elektronikát, új karbit, fékpofákat, stb...
A problémám az hogy 120 után hiába teszem be 4edikbe nem megy a motor , 1 üveg tiltás jól viszi a power , 2 megint szépen viszi úgy ahogy kell, 3 megint szépen viszi , ott vagyok h 120 at elértem tenném be 4edikbe és onnantól semmit nem reagál a motor. szóval 1-2-3 gyönyörű , 4ediktől meg már szinte semmi , mint ha nem kapna benzint, és lehet érezni is hogy mint ha valami fojtás lenne benne . most 148as fuvoka van benne, azt mondták próbáljam meg 150 esel , mert lehet nem kap elég benzint , na most mivel szombat van ezért hétfőig pihi van. De azt is mondták hogy a kipufogóban fojtás lenne.. hmm elég érdekes
Esetleg ha valakinek volt ilyen problémája , az illető tudna segíteni-e nekem hogy mit is csináljak. mondom 1-2-3 faszán 120 , rakom be 4edik és semmi mint ha nem kap benzint! Aki tud segíteni nagyon örülnék.
Bocs hogy ennyit írtam remélem valaki elfogja olvasni végig köszi üdv mindenki vigyázzon magára hiszen hétvége van
A videót nem szívesen néztem meg , mivel én is motorozok és ez így kicsit elszomorít h sajna van ilyen is.. R.I.P
Tudnál adni egy mail címet ?
Vannak alkatrészeim. Szerintem te nagyobb hasznát vennéd.
Keresek törött,hiányos,üzemképtelen Mito EVO2-öt!
Akinek van az jelezze!
94-ig gyártották, de gondolom 95-be lehetett forgalomba helyezve, azért irták azt a dátumot :)
nagyon fasza állapotúnak néz ki a gép ;)
http://www.hasznaltauto.hu/2834585_cagiva_mito_1990
van hasonlóság :D
Debreceni vagyok. Amúgy tetszik a Mito-d színe :D. Hasonlít az enyémre
95-ben még gyártották ezt a szériát? nem 94 volt az utolsó ilyen ?
http://www.hasznaltauto.hu/2892269_cagiva_mito_1995
valószínűleg megveszem, már csak személyesen leszek rá kiváncsi :)
msn- nem nagyon vok. érd telon vagy itt forumba.
ha tutira kellenek a motyok össze irom az árukat és ki találunk vallami baráti árakat neked.
hivj fel ugy egyszerübb =705377495
Eleje: ||minden kivéve, féktárcsa, gumi és fék munkahenger spirál|| ami kell: kormány, kiflik, villák, kapcsolók visszapillantó vassal stb. még indexek is kellenének előre hátra duda eddig"előre". || "Hátra-középre":
váz, hűtő, |lengővilla és hátsó teleszkóp NÉLKÜL|, segéd váz sem kell tank kell
visszajelző órákkal hátsó lábtartó ésa pici bőr kapaszkodó hátső üléshez
teljes idomszett ha úgy olcsóbb akkor far idom nem kell egy kipufogó rezo is jöhet valami használt , régi arrow ha van, esetleg valmi plexi is tankra nem kell a tank sapka!
és az hogy msn el tudjalak érniXD előre is köszi
blok, gyujtás,karbi,power,fékek idomszetek, telok,lámpák, müszerfal,lábtartok, önindito, bendix,feszabályzó, tank,kormány,váz,
ülések, kapcsolok, gyujtáskapcsoló.................stm ami egy motoron lehet.
érd:705377495
bács-kiskun megye Dusnokon vok.
érd:705377495
ha kel postázni is tudom.
Lenne pár kérdésem.
Most csináltuk meg a mitot , vettem bele power elektronikát, új karbit, fékpofákat, stb...
A problémám az hogy 120 után hiába teszem be 4edikbe nem megy a motor , 1 üveg tiltás jól viszi a power , 2 megint szépen viszi úgy ahogy kell, 3 megint szépen viszi , ott vagyok h 120 at elértem tenném be 4edikbe és onnantól semmit nem reagál a motor. szóval 1-2-3 gyönyörű , 4ediktől meg már szinte semmi , mint ha nem kapna benzint, és lehet érezni is hogy mint ha valami fojtás lenne benne . most 148as fuvoka van benne, azt mondták próbáljam meg 150 esel , mert lehet nem kap elég benzint , na most mivel szombat van ezért hétfőig pihi van. De azt is mondták hogy a kipufogóban fojtás lenne.. hmm elég érdekes
Esetleg ha valakinek volt ilyen problémája , az illető tudna segíteni-e nekem hogy mit is csináljak. mondom 1-2-3 faszán 120 , rakom be 4edik és semmi mint ha nem kap benzint! Aki tud segíteni nagyon örülnék.
Bocs hogy ennyit írtam remélem valaki elfogja olvasni végig köszi üdv mindenki vigyázzon magára hiszen hétvége van
A videót nem szívesen néztem meg , mivel én is motorozok és ez így kicsit elszomorít h sajna van ilyen is.. R.I.P