Hali
Problémám van a frecciával kiment a vízpumpa csapágy és a szimering. Nos nem tudom hogy a csapágyat ki e lehet cserélni a blokk szétszedése nélkul tehát belulrol van e vagy pedig a lapát oldaláról + a csapágy mérete érdekelne.
Aki tud kérem segítsen.
Pisti
Misoc mennyiért adnál egy rendes használható fötengőt?Ahogy vissza lapozgattam talátam itt egy képet még az egyik hozzá szolásodba asszem 10 ropi volt az ár...
Meg ugye az idomok szétmentek, ugy h új idomszettet vettem, kicsit elüt egymástól majd a szin, de ha ugy állok anyagilag majd lefényeztetem újra az egészet
Köszi! Csuszás nyom sajna:S Tavaly volt egy balesetem vele (utánna hajtokarosra tettem), de már kezd összeépülni Polirozva van /már amennyire sikerült ne mvolt hozzá nagyon idegzetem, amennyire látszik látszik és kész:) (a horzsolások lettek felhegesztve és ugy meg rondán nézett ki:S)
még egy picit járatom, utána elmesélem.inkábbpályázni vettem, igy se lámpám se rendszámtartó rész nincs, ezért nem merek vele nagyon a városba menni,.
egyszer már kicsit megfutattam, nagyon tetszik, ígéretes.
A fojtásos dolog azért érdekel, mert ősszel teljesen szeretném szétszedni, és akkor már azokat a dolgokat szeretném korrigálni rajta ami esetleg más mint az I-eken.
nem kötözködni akartam a kérdéssel, csak ezt a mocit még annyira nem ismerem, ezért gondoltam akik már jobban otthon vannak a témában hátha beavatnak egy-két rejtelembe.
bár lehet ezek titkos dolgok?:))
ez már regény nem?:)
bocsi, széles utat!
Szép a moci Csak azt nézem h a faridomon oldalt le van horzsolva a festék vagy csak csillog? Nahh meg a lengővillád csak homokfújva van, vagy polír? Köszke és grat
Problémám van a frecciával kiment a vízpumpa csapágy és a szimering. Nos nem tudom hogy a csapágyat ki e lehet cserélni a blokk szétszedése nélkul tehát belulrol van e vagy pedig a lapát oldaláról + a csapágy mérete érdekelne.
Aki tud kérem segítsen.
Pisti
Engem henger érdekelne dugó gyűrűvel!
Csomo mitó alkatrész eladó. Hengerszett, főtengely, váz hátsó lengőkar, önindító, ülés, faridom stb....
érd: 06305724651
vagy hajtokar-csapágyal.csapal=10eft
szóval hengercserés vagy még menthető, illetve a dugó állapota?
egyszer már kicsit megfutattam, nagyon tetszik, ígéretes.
A fojtásos dolog azért érdekel, mert ősszel teljesen szeretném szétszedni, és akkor már azokat a dolgokat szeretném korrigálni rajta ami esetleg más mint az I-eken.
nem kötözködni akartam a kérdéssel, csak ezt a mocit még annyira nem ismerem, ezért gondoltam akik már jobban otthon vannak a témában hátha beavatnak egy-két rejtelembe.
bár lehet ezek titkos dolgok?:))
ez már regény nem?:)
bocsi, széles utat!