Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello ez ügyben már irtam emailt msn en felvettek ,hivtalak is volna de azt mondja:A hivott fél jelenleg nem fogad hivásokat...
Hali
Problémám van a frecciával kiment a vízpumpa csapágy és a szimering. Nos nem tudom hogy a csapágyat ki e lehet cserélni a blokk szétszedése nélkul tehát belulrol van e vagy pedig a lapát oldaláról + a csapágy mérete érdekelne.
Aki tud kérem segítsen.
Pisti
Szia!
Engem henger érdekelne dugó gyűrűvel!
Hőgomba lehet rossz, nézd meg h nem csúszott e le róla a vezeték a hengerfej tetején egy réz kis "gomb"
sziasztok!nem mér a höfokméröm tudna valaki segiteni hogy holl lehet a gond?
Szép Napot!

Csomo mitó alkatrész eladó. Hengerszett, főtengely, váz hátsó lengőkar, önindító, ülés, faridom stb....
érd: 06305724651
Van +ba 2 db 80% hátsó gumi ,végátétel,henger C -éS dugo kell bele! Hátsó féktárcsa! Tel:06307372882
http://www.hasznaltauto.hu/2915982_cagiva_mito_1999
Henger megvan még?
hello. jó állapotu komplet fötengely=13eft
vagy hajtokar-csapágyal.csapal=10eft
Sziasztok!Kit láttam ma piros,sárga mito-val rendszám nélkül sopronban?fél 6körül
ileltve csak fúrni kell simán menthető azé tudom iylen olcsóna mocit emrt vidéken van és ott nem csinálja senKia simsonok mellet:D
"csak" gyűrű törés
35/35 és 25/25 a gyári, a 60as sok lenne, mivel 120W-os a generátor. Vagy vhogy megoldod, hogy egyik fele tompított másik refi.
ja és a 125 ös nikasilos henger megvan még?
Hali ti milyen izzót használtok előre? nekem 35/35 van bennt és nem igazán látok mondjuk eső után, de amugy sem az igazi! 55/60 sok lenne bele ?
Vegyél fel msn re és megbeszéljük! magyar001@freemail.hu
annyiért van nekem is...
Misoc mennyiért adnál egy rendes használható fötengőt?Ahogy vissza lapozgattam talátam itt egy képet még az egyik hozzá szolásodba asszem 10 ropi volt az ár...
Meg ugye az idomok szétmentek, ugy h új idomszettet vettem, kicsit elüt egymástól majd a szin, de ha ugy állok anyagilag majd lefényeztetem újra az egészet
Köszi! Csuszás nyom sajna:S Tavaly volt egy balesetem vele (utánna hajtokarosra tettem), de már kezd összeépülni Polirozva van /már amennyire sikerült ne mvolt hozzá nagyon idegzetem, amennyire látszik látszik és kész:) (a horzsolások lettek felhegesztve és ugy meg rondán nézett ki:S)
a hengere milyen, nagyon csúnya?
szóval hengercserés vagy még menthető, illetve a dugó állapota?
még egy picit járatom, utána elmesélem.inkábbpályázni vettem, igy se lámpám se rendszámtartó rész nincs, ezért nem merek vele nagyon a városba menni,.
egyszer már kicsit megfutattam, nagyon tetszik, ígéretes.
A fojtásos dolog azért érdekel, mert ősszel teljesen szeretném szétszedni, és akkor már azokat a dolgokat szeretném korrigálni rajta ami esetleg más mint az I-eken.
nem kötözködni akartam a kérdéssel, csak ezt a mocit még annyira nem ismerem, ezért gondoltam akik már jobban otthon vannak a témában hátha beavatnak egy-két rejtelembe.
bár lehet ezek titkos dolgok?:))
ez már regény nem?:)
bocsi, széles utat!
Szép a moci Csak azt nézem h a faridomon oldalt le van horzsolva a festék vagy csak csillog? Nahh meg a lengővillád csak homokfújva van, vagy polír? Köszke és grat
hanem mi? mitó evo vagy mi a fasz?