Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

deh amugy pöcröff elindult utána mintha misem történt volna.. csak kuplungom sem volt igy éppen csak haza tudtam vele menni
nem csak annyit forgott..de megragadt.. szóval akkor most vehetek uj hengert, dugót?.. és ha igen akkor mi éri meg jobban? egy 125 SP henger vagy a polini 160?
henger fuggő lehet, hogy honolás elég, ha nicasilos akkor csere úgy enmlékszem és dugó csere is, általában gyűrűkkel stb... 8500 at forgot csak? enyém leforogta a 13-14 et "simán" de inkáb nem nyígattam^^
sziasztok lenne egy kérdésem hogy cagiva mitoba jó e a vertex dugó? A válaszokat előre is kössz
vmit elirtam.. tehát ..8500 körül forgott
hali
elszakadt a kuplung bowdenem.. rá 2 percre megszorult ..
160as polini henger.. nem is 8500 körül forgott. de nem estem el
ilyenkor mi a teendö vele? .. dugó csere? vagy még több is?
Köszi a segítséget, akkor jól tudtam
-könnyebBEN-
Somi: zöldkártya nem kell

Váltókar téma: először a külső dolgokat csekkold le, lazítsd meg a csavarokat és zsírozd át az egészet szépen, hátha ott ragad!
Ha mégsem jó akkor a jobb dekli alatt lesz a megoldás, a váltótengely átmegy a blokkon és jobb oldalt egy körmös kapcsoló mozgatja a kukactengelyt. Itt két rugó van, az egyik felel azért, hogy meglegyen a kapcsolat a kukactengellyel (nekem ez törött el és 9000 felett nem tudtam váltani) a másik pedig a visszahúzásért. Az első könnyeb pótolható húzó csavarrúgó, a másik egy "olló" alakú, lehet ez nincs a helyén rendesen. A képen meglátod, bár kicsit takarásban van.
ugye 125re nem kell zöldkártya ?
Egy kis segítség kellene tényleg hozzá értőktől !
Mitőllehet az, hogy ha váltok a motor egyből veszi a fokozatot, de a váltó karja ill pedálja csak később tér vissza semleges állásba ?
Ez főleg akkor zavaró ha lefelé pakolom a sebességeket.
Valaki segítsen
Szép!
gondolom 50es szóval mindegy
Helló!

Látom nincs rendszám a mitodon rendőr megállítgat?
Mitot el lehet használni smk-ként rendőrnek nagyon feltűnő lenne?

Mitohoz mennyi egy gyújtástrafó!És hol tudok szerezni?

Előre is kössz!
Hali !
Tegnap óta nálam is Mito van.
9000 ftot szeretnék érte
Köszi szépen! Sárgában is gyönyörű :D
Szevasztok!

Az lenne a kérdésem hogy Cagiva mito-hoz mennyi egy gyústástrafó?
És mennyi hozzá egy km/h spirál?

Meg hogy ezt el lehet vezetgetni smk-ként, tehát 50 ként használnám?
Hy!
Mennyiért adnád a féktárcsát?
hello: szerintem nyugodtan össze lehet tenni velle ezt a szzont ki birja dugo nem kopot ,csak járatásnál biztos meg ragat egy kicsit és igy lett karcos, de ha van lovég és nyugodt szivel akarsz motorozni. italmondo kft =24eft uj dugo gyürü ahogy jónak látod.
Szeretnék venni MIto Evo 2 re plexit (csak normálisat) ha valaki tud az szoljon mert nem tudnak nekem csinálni
Gratulálok használd sokat
Sziasztok!

Érdeklődnék szép állapotú gyári henger után lehetőleg dugóval! Ha van valakinek eladó,akkor a mail-emre dobhatna képet, ár ajánlattal együtt!
ha van léd,egy dugócserével csak jót csinálsz!főleg ha ugyvan ahogy leirtad,inkább cseréld és akkor tudod mi van alattad.