Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sztem azt az 1 vagy 2 napot kibirod motornélkül
nagyon szépen köszönöm!Tényleg!...am arra gondoltam már h kiveszem,csak már rakni is akarnám bele a másikat!
de amugy kiveszed a régit és megnézed. akkor biztos jót veszel.
ha jól tudom 35×47×10 kb 1500ft
Teleszkop olajból meg szerint 7,5Wet rakj bele pl.: Motul Expert, az 3ezer körül van
Leállitottad másnap meg nem indult?Esetleg a vészleállitó nincs-e lenyomva bár akkor szikrát nem adna. Probáld meg hogy benzint nyomsz a hengerbe, becsavarod a gyertyát és próba.
szerbusztok!
Már sokan kérdeztük,de konkrét választ még nem kaptunk!
Most még egyszer megpróbálom!Tudna-e valaki(legyetek szívesek)segíteni abban h 90-91 es mito sima teleszkópjába pontosan milyen méretű szimering kellene,milyen olaj(ha van belevaló)és mennyi pontosan!Nagyon hálás lennék érte!Előre is köszönöm!
azért mert nem indult
Karbi szétszedés után lett szar? Vagy azért szedted szét mert nem indult?
hát akkor már tényleg nem tudom:(
Nekem is ki van kötve, 5 literhez másfél deci olaj, sosem volt gond.
nem gondolom.. 2szer szétszedtem már deh már nem tudom mi lehet..deh vmi a benzin hiány van..
vagy az még nem lehet .. hogy túl dus a keverék?..( különolajozás lekötve)
Úszó nem akadhatott fenn? Kocogtast meg vmi műanyagnyelűvel a karbi alját kívűlről! (háhtha)
ngk b10eg gyertya, 160as henger
deh elvileg új ngk gyertya van benne..
Cseréld ki a gyertyát, lehet h van szikre, de attól lehet, h nem jó a gyertya!
aha.. legalább is a tankbol lefolyik
meg amikor szétszedtem a karbit másodszorra is ..
volt a karbiban is benya..
benzint kap?
Hello
most vettem mito-t és van vele egy kis gond:( ..
pöccre indult.. megminden..
de eccer csak nem akart elindulni,valószinü,hogy karbival van vmi ,,meg elég koszos is volt,kitakaritottam.. de még mindig nem indul,
szikra van légszürö is tiszta.
ilyenkor mit lehet vele csinálni?
Ki jön 1-én Kunmadárra?
barátom én nem bántottalak téged te beszéltél rögtön a pofámrol én csak megjegyeztem hogy használt volt egy szót nem mondtam arrol hog yszar volt vagy ratyi azért nem is szoltam neked te meg mindet félre értessz .... ha sértőnek érezted akkor őszinte bocsánatot kérek
érdekes hogy most jutott eszedbe,és azt amit te itt leadtál én inkább károgásnak mondanám.anyázol itt jobbra balra miközben funkciójában az égvilágon semmi bajod nemvolt.,,úgylátszik a yamaha R1-eshez kapásból nagy mellény is jár.csak vigyázz magadra kinek az arcába lépsz,elne törjön a lábad.Érdekes,milyen stílust megmersz engedni magadnak.
Köszi a gyors választ. Mint montam még csak érdeklődök, de legalább már tudom kinél kell az ilyesmiket keresni :)
misoc ha jól tudom Dusnok-i vagy, ha aktuális lesz a téma megkereslek.
Mégegyszer köszi !
160ért hoztam el,aránylag gyári állapotú ,1 csúszásnyom van az oldalán de semmi komoly és 92es évjáratú,eddig úgy néz ki megérte az árát,most annyi baj van csak vele hogy átnézés közben ráleltem 1 kis hibára(a membrán kicsit elégett meg kirojtosodott) de miútán ez meglesz minden ok rajta.ha gondolod vegyél fel msn re gagavectra@hotmail.com jah meg sok sikert a cseréhez!
vectra mennyiért vetted am a mitodat?:O
és amugy meg fényképen aztán kurvára nem látszik hogy megette a viz de monodm no problémo csak eszembe jutott hogy tudjál róla