Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a kiput meg eladhatnád nekem xDxD
áhh az enyém jobban álna neked hidd el tűzpiros gyönyörű kis ducati ugyan annyi pénzért kapsz rendszámos motor nem kell vele bajolni és még plusz pénzt belefeccölni erre csak rá kell ülni és vaditani a csajokat :) emellett az is tény h az evo I motorja erőssebb és ehez még párosul 1 arrow rendszer ami még dob rá 1 pár pacit
480ba hirdetem de irtam már ha innen érdeklődik valaki akkor neki oda adom 450be ha tényleg komolyak a szándékok de az alatt nem pocsékolom el
Sziasztok!Még új vagyok itt,most rakom a jogsit A1 ből ,már csak a forgalom hílya van!Mentem rs el mito val de gondolom eggyértelmű melyiket választottam!Hihetetlenül megfogott a mito,nyomába se ér az rs!Sajnos még elég kezdő vagyok a mito témában de szeretnék minnél többet megtudni róla és ehhez a segítségeteket kérem!
msn:szonyilali@hotmail.com légyszi vegyetek fel minnél többen had tudjak meg mindent a mito ról!

esteleg ha érdekelne egy "tuning"simson
http://www.expressz.hu/auto/mo
...
menyiér adod a motort?
2 üteműnél ilyen kérdést nem érdemes feltenni...
5 és 10 liter között. Enyém 5-5,5-ből elmegy, haveromé 6-7 litert evett, de láttam már EVO-t ami 8 alatt nem kajált.
Beállítás, állapot és megpiszkáltság kérdése.
Mi a hibája a váltónak? Ha visszaolvasol van 1-2 dolog, ami nagyon egyszerűen megoldható.
akkor a sima evo nak mennyi a fogyasztása
amugy ezt néztem
http://www.hasznaltauto.hu/2894279_cagiva_mito_2004
ne vegyél evo II-t az már folytott verzió 6 sebességes
vedd meg az enyémet evo I 7sebességes arrow rendszer
motorikusan is rendben van papirjai is szal minden
és ha ezt választod lesz 1 gyorsabb és erősseb motorod ami ugyan az
hellotok... tervezem hogy veszek egy Cagiva Mito Evo 2 öt és szeretnék véleményt kérni róla.. meg a blokkja meddig bírja fogyasztás meg stb. egy rövid leírást lécci! kösz!
tényleg nem tudom honnan jött meg a nevét sem mondta, adásvételit is csak neki irtunk asszem, de már több mint egy éve volt... váltójával nekem nem volt gondom soha mondjuk...de akkor szép összeget ki fog fizetni rá ő is...mint én a MITO-ra
Felveszlek msn ujra mert régi cimem ellopták
Geri ? ? ?
hála
Mikuni karbi még mindig eladó olcsóért! 10e. ft szivotorok nélkül.
38x50x7,5/10 ez a gyári szimering mérete bele,de 7,5 öset nem nagyon találsz,szóval ez is tökéletes lesz bele:38x50x7
Sziasztok!MEgcsináltam a Mito I.első telóját.Mostmár tudom a szimering méretet is ha valakinek szüksége van rá!
Hali

DelOrto 34-es karbiba való fúvókái nincsenek valakinek eladó?

Köszi
Sziasztok!Érdekelne hogy nem tud e valaki valamilyen sportrendszert mito-hoz arrow vagy valamilyet,és hogy ezeknek milyen hatásuk van?valakinek tapasztalat vagy valami esetleg van?Milyen árban vannak a használt rendszerek?üdv!
Szia Geri !
Hubi vagyok :) most tettem le a jogsit! Amióta eljöttünk a ringröl azóta nem is motoroztam elkaptak a pékek... és volt 1 baleset is így hát majd nem 2 évig állt a motor. Most kezdeném úgy mond rendbe rakni még ezt az évet ezzel a motorral szeretném lenyomni..
Amúgy hogy vagy? látom már jól fekszenek a pályák .
Te esetleg valami 5letet nem tudnál mondani nekem Geri hogy mit csináljak , vagy fordulhatók hozzád segítségért?
Egyből rád gondoltam de te nagyon messze laksz úgy mond
majd írj Szeva
mennyiért vetted a mitot?Nem Hubitól vetted?
kösz kösz amint lesz tőkém írom
160as hengert valaki
hello: elsökeréken kivül, tudok mindent adi,
ha nálam veszel minden korekt árat tudok mondani ird le pontosan mi kell és ugy mondom az árat.
Sziasztok.. !

Már régóta van mitó m de csak most tudom használni most let meg a jogsim..
Kérdés a kővetkező lenne felétek.
Kéne 1 jó szerelő Budapesten, ami nem túl drága de nem is túl olcsón bele tudna nézni a motorba.
Másik hogy elszakadt a power szelepnek a bowdenje és felhívtam a Tábori Tuning boltot és mondták hogy nekik nincs ehhez a motorhoz sajnos ilyen bowden. Következő lenne a kérésem.
Tudtok valami olyan helyet ahol csinálnak bowdentrá, vagy van valakinek ilyen bowdenje amit el is adna nekem ?
Bármilyen ötlet érdekelne ha tudtok segíteni akkor egy emailt dobjatok nekem légyszíves , vagy itt írjatok vissza köszöntem !
széles úttat !