A tempó vagy a fordulat növekedtével ráz? Gyorsteszt: üresben túráztatod, ha a kiegyenlítő tengely a ludas, akkor ott kell keresni az okot, ha nem akkor sanszos, hogy szar gumi vagy ütött felni, stb
Váz sérülés miatt nem ráz egy motor, az kanyarban lesz sokkal szarabb, meg max idegesebb lehet egyenesben, de nem ráz.
Sziasztok!Eladó egy 94 es cagiva super city 125 ös.Jó állapotú a motorja és szép kűlsővel rendelkezik....Ha érdekel vagy tudnátok neki gazdit szerezni nagyon hálás lennék.(Pénz hiányban szenvedek és nagyon kéne a pénz) Ára:170 ezer FT(fix)
sziasztok..én még új vagyok itt de mégis kérdeznék tőletek. nemrég vettem egy Mito evo-t .igaz hogy elég sok gond volt vele..de mostmár megy.de most az a gond hogy nagyon ráz, 110-120as tempónál alig lehet a kormányon tartani a kezem annyira ráz.szerintetek mitöl lehet ez? de érezni hogy nem csak a kormány hanem az egész váz is :S ha tudtok valami ötletet irjatok. köszi..na széles utat...
Olajboltban vagy neten lehet még kapni Castrol Power 1 Racing-et 3000-3500 körül, azt tudom ajánlani, én Motul 710-et használok, az viszotn 4100. Elf-nek van még full szintetikus olaja, amit egy haverom régóta használ a Mitojába, nagy elégedettséggel, az 2500 körül van. A lényeg, hogy teljesen szintetikus legyen, ne robogóolaj és ne MOL (bár ez az én saját tuskó véleményem)!
Sziasztok!1 kis segítséget szeretnék kérni tőletek,hogy milyen olajat vegyek mito-mba ami 3000ft alatt van ?MOL Dynamic Moto 2T az jó?
agip racing 2t (előkeverve ajánlják :S )esetleg vmi castrol?légyszi segítsetek!üdv
ugyan az a felállás,sőt még jobb is!Mivel a Mito jóval nagyobb testű,köpcösebb is és az rs-nek a hangja is lightosabb.Csak óvatosan a sebességgel.Bár ha veszel ilyen mocit akk érdemes olyat venni amit esetlegesen le tudsz rendszámoztatni!az olyannak az ára is jobb!tartja az árát!
Váz sérülés miatt nem ráz egy motor, az kanyarban lesz sokkal szarabb, meg max idegesebb lehet egyenesben, de nem ráz.
de ez csak szerintem
agip racing 2t (előkeverve ajánlják :S )esetleg vmi castrol?légyszi segítsetek!üdv
ha kell postázom.
érd:705377495
Vki nem tudja véletlen h. sima első teleszkópos mito-ba milyen méretü szimering kell?