Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

amugy meg peace csak elmondtam és nem egy éve volt hanem 2
először is nekem nem pofám van hanem arcom majd ha belelépek a colos fejedbe akkor neked lesz pofád...
nem a hónolásrol beszélek főleg mert az kurvára nem érdekel hanem az hogy megette a víz a tetjét és látszik hogy használt de amugy kurvára nem érdekel csak ez eszembe jutott
majd az enyém ha elcseréli a srác az sremre:DDDDDDDDDD
hello: nekem van komplet mito foditott villám:telok-villahidak-kormányfelek-km csiga-sárvédö-fékmunkahenger-fékbetét=40eft
anyi hogy a te kerekedet át kell csapágyaznod mert 25mm a forditott telos elsö tengelye.
érd:705377495
hát 1 hete vettem de azóta 2x állítottak meg:D de nem volt gáz,van még rajtam kívül olyan akinek 50es a MITO ja ?:D
1: az új hengert is frissen hónolva kapod,
2:hibátlan hengert kaptál
3: fényképet kaptál róla mielőtt megvetted
4: énis újként vettem,vakon,kiintről,csomagban.
5: bemész a boltba,fizetsz 120ezret,és kapsz dobozba újat,kifizettél 70ezret(amugy ha jolemlékszem kurvára nem 70et fizettél) és itt károg a pofád?és végülis mirefel?bajod van a hengerrel?neked dísznek vagy használatra kell?elmondod mi a konkrét problémád?kiváncsi vagyok! amugy érdekes,egész eddig semmi bajod nemvolt vele,,mikor vetted,1éve?
Érdekes egy porbapuki vagy te,már ne is haragudj....
amugy Mitogerinek irnám hogy még amit anno tőled vettem egy állitólag uj 160 as henger dugóval gyürüvel az oké hogy a gudó meg a gyürü uj volt de a henger az kurvára nem kifizettem 70 pénzt ... elvittem egy nagoyn jo barátomhoz aki cncvel meg marógéppel dolgozik és a henger hónolva volt és meg volt homokfuvózva az henger külselye de attol látszott hogy a viz megette a henger tetejét mivel köztudott hogy a fagyállós viz megeszi az alut ennyit rólad... vagy te vagy tul hülye ahoz hogy az uj volt ....
A forditott villások már Mito II néven futnak, és nem valami olcsó müvelet lenne. Ez alatt azt értem, hogy 50ből nem állnál meg.
Sziasztok!Ha van valakinek cagiva cocis/elephant/prima/supercity-hez valo ijen elektronikája azt meg vásárolnám!(enyém ki feküdt)
jaah értem:)))) és nem baszogattnak?
csak egy szösszenés:
vajon érdemes neked írni?ha válaszra sem méltatsz...
gondolom érted miröl beszélek.
Hali,,,
Valaki tudna segíteni, hogy honnan szedjek új hengert mito-ra?
Ha valaki tudna segíteni azt meg köszönném.
ááhh ez csak 50es :)
Sziasztok!A Mitohoz kuplunglamelát hol lehet kapni?A kuplung csuszik,mert elkoptak lamellák.
Egész villa hidat,keréktengelyt,km óra meghajtót,fék,és a hozzá való sárvédő...
Hali ! Egy kicsit segítsetek nekem pls. Szerintetek a Mito I álló első teleszkópjait ki lehet-e cserélni a Mito I fordított "fejreállított" villáival ? Ha igen akkor mit kell még melllé kicserélni ( azt látom hogy az első féket is cserélni kell, de,hogy pl kereket vagy kormány részen vmit azt nemtudom) És, hogy ez a művelet mennyibe fájna összesen kb.
Köszönöm előre is a válaszokat.
Üdv: István
Üdv, 92-93-as évjárat körüli mito elsőtelohoz keresek információt, konkrétan, hogy mennyi olaj kell bele. előre is köszönöm a választ
Sztem az elektronika nem jó. (csatlakozókat nézd át)
sziasztok. még a körlámpás mitom van, és amikor eléri a 7ezret és nyitnia kéne a powernek nem érzem nagyon h jobban huzna, ráadásul 2esbe 8ezer körül kerregni kezd és nemhuz tovább,elvileg amikor ráadom a gyujtást a powernek nyitnia aztán zárnia kéne és ennek kéne hangjának lennie, de ennek nincs. szerintetek a power motor rosz?kb mennyi lenne kicserélni?
Hát, most két hét meló hogy Geritől vehessema mitot amit feldobott aztán azonnal:)
Gagavectra rendszámnélköl tolod báttya?:)
Üdv!

Köszönöm a segítséget!
Küldtem neki e-mail-t.
www.pinkmotors.hu

Írj nekik mailt, tuti van Vertex, de talán Pro-X is!
Méretek 55.95t-től 56.00-ig századonként.
Üdv!

Segítségeteket kérném!
Mito-hoz (kereklámpás) keresek dugattyút hol lehet beszerezni (vertex piston prox wössner..) igazából még a méretszámok érdekelnének.Aki tud valamien linket akkor ha elküldené e-mail-be vagy ide beszurná azt nagyon megköszönném!

e-mail: nitromt2@citromail.hu