Helló!
Még új vagyok itt,és lenne egy kérdésem amire ha ti nem akkor senki nem tud választ adni. Mi a tapasztalatotok arról, hogy mennyire magyarázható be 50-esnek a gép? Esetleg ha vennék egy ilyen vasa tudnám-e használni "zökkenőmentesen"?
Előre is köszi
GAGAVECTRA! nem tudom honnan jöttek, de lehetséges mert nem sok ilyen rs mászkál,söt sztem ilyen csak az van!ha ninja szin meg ninja matricák akkor valószinü hogy az :)
na megjöttem és sikerült megcsinálni a mitot..Magyarnak köszönhetöen a vidi szerint összeraktam és mostmár egy kicsit sem ráz..nagyon szépen köszi..na széles utat...
Magyar001 szép a Mitod
Az a lebontott Mito az meg tiszta gány volt szerintem... össze vissza volt rajta baszva minden. Emellet tkibaszott jól ment.
Meg volt még egy EVO2-es nah az is gyönyörű volt :D
2 Dukit is majdnem Mitonak néztem
Haza értem Madarasrol...összesen 3 mito volt..1 versenyzésre szánt minden le volt rola bontva..1 evo és az enyém...ja és gyorsan összedobtam a kiegyenlitö tengelyes vidit próbáltam érthetöen elmagyarázni mit hogy ...remélem segitek vele!Nem tom mikor jelenik meg elvileg még feldolgozás alatt van...
hát igen valaki elbaszta mert nemrég átesett egy generálon és szerintem nemnagyon figyeltek oda ..hát jaja rem majd Magyar megmutatja hogy lesz jo a gépem
Akkor a blokkban lesz a galiba, egy fogaskereket kell jól beforgatni, ennyi az egész, vkinek előtted mégis sikerült elbaszni...
Majd akkor Magyar megmutatja mit hogy.
Még új vagyok itt,és lenne egy kérdésem amire ha ti nem akkor senki nem tud választ adni. Mi a tapasztalatotok arról, hogy mennyire magyarázható be 50-esnek a gép? Esetleg ha vennék egy ilyen vasa tudnám-e használni "zökkenőmentesen"?
Előre is köszi