Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hello a gumik milyen állapotba vannak és menyiért adod? és az első fékbetét milyen állapotba van meg menyibe adod?
hello!valaki nem tud olyan oldalcimet mondani ahol találok fékbetétet mitohoz!
Csináltatsz sztem az a legegyszerübb.:)
erre gondolok
Hello..Mitohoz nemtud valaki hátsoüllést ?
üdv
szügségem lenne agip matricára esetleg nincs e itt valakinek vagy honnan tudnám ezt beszerezni?
köszönöm:)
Okay , felvettelek .
Hát 1 éve nemtudok arról a motorról sokat(lehet azóta átesett egykét dolgon), de vegyél fel msnre és elmondom szerintem mit kéne rajta csinálni.
Sziasztok!
nemrég regisztráltam magam, de már 2 éve mito tulajdonos vagyok!
A kérdésem: Tudna valaki eladó plexit?
tudsz valamit a motorról ? légyszives ha igen akkor írd le, szeretném jó állapotúra megcsinálni, de ugye a tulaj nem mindíg köt a vevő orrára mindent.
De az az:)
CAGIVA MITO BONTOTT ALKATRÉSZEK ELADOK!
blok,gyujtás,karbik,power,fékek,idomok,telok,
lámpák,müszerfal,
sárvédök,kapcsolok,bovdenek,ön
indito,kipufogo..........ami egy miton van.
érd:705377495
továbbra is eladó a mitom
felvettelek

dede Nagykanizsáról vettem, nem ez a moci van az 1ik képeden ?
Nem Nagykanizsáról vetted?
aerpee@msn.com
aerpee szal Kőrösi vagy,
adj egy msn címet, segítek amiben tudok.
Jaja számomra még friss moci, vasárnap vettem.
Kiskőrösön csak szerelőt ismerek aki szerez neked ha beszélsz vele.
Nemtudom ismered-e : Breznyán Gábor
Easti ,látom te is nem rég vetted a mitod:) ..nekem 2 hete sincsen..
Kőröshöz nincs közelebb vmi hely ahol lehetne bontós cuccokat venni mito-hoz?
Kösszi, ma néztem a cagiva mito amit vettem volna elkelt, az lenne még a kérdésem hogy az Aprilia rs 125 öt is el lehet használni smk-ként mint egy mitot? vagy nagyobb testű motor?

előre is kössz!
HY!Sztem nincs olyaqn rendőr aki elhiszi h 50-es,de legtöbbször semmit nem csinálnak.Csak tarts ki az mellett h 50-es....csak nehogy bemérjenek gyorshajtás miatt.Én is így használom!Ja és ha véletlen balesetet csinálsz akkor már van esélyed h lebuksz,de am nem kell betojni!A fordulatszámmérő spirál 3000boltba,de ha a háza jó csak el van szakadva akk(én így csináltam)hidraulikásnál csináltattam bele asszem 1500Ft-ért!
aerpee Kiskunhalason ismerek 1 komát Pesti András aki olasz motorokkal foglalkozik. Itt a száma : 0677/423-881 hívd sokszor mert néha lusta még a telót is felvenni.
Randy köszi szépen a gyors segítséget 7végén neki is esek :)
ok kösz majd megteszem..csak kéne egy kuplung bowden 93as mitohoz(ez asszem a 90 fokos bowden) Vki véletlen nem tudja h. Kiskunhalason holvan bontó, ahol lehet venni mitohoz cuccokat..mert elvileg van vhol ..csak nem tudom merre
Szedd le hengert és nézz bele, onnan meglátod mennyire húzta meg a hengert a dugó, és az is milyen állapotban van.
A kérdésre így nem lehet válaszolni sajna.