Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hello! misoc,megjött a henger kedden!minden rendben van,kössz! egy kérdés:ugye a dugó elég kopott karcos, viszont a hengerbe nem "kotyog"...szted érdemes egyböl kicserélnem,vagy azért még lehet menni ezzel?
Üdv a klubban! :)
Gyönyörűszép és rendszámos is! Grat hozzá!
Hello Mitosok
Tegnap óta én is tulaja vagyok egy ilyen masinának :D
Kár pedig lehetett volna jó kis ledes cucc
nem nem
Hali! Lenne egy kérdés. A mito evo lámpája full olyan mint a ducati 996-osé?
Gozsi az RS fórumbol és Én egy közös guruláson....Akkor innen senki nem jön 1-én Madarasra?link
Árban mennyi lenne?
köszi már megoldodott... gyertya volt a hibás.. tényleg szar volt.. de volt szikrája.. deh kicseréltem és pöcc röff:D
köszi a segítséget !
igen mert csak kiegészítő, a motor működését nem befolyásolja
hétfőn műszakivizsga, a fordulatszámmérőm feladta a szolgálatot. Átfog menni ha nem jó ?
van eladó féktárcsám...
Alul nyomatékosabb, de viszont eröben szinte semmi eltérés nincs.
Amúgy nem feltétlenül lesz baja bárminek is, csak azért benne van. Mégis "jobban" használva van. Amúgy sztem felesleges 160asal szorakozni... Ha jó hengert akarsz vegyél rá SP-t és kész.
én ugy vettem át havertol hogy ő nár nem 1500 km et ment vele nem hazudok neked 22000 km nél tört el a gyűrű .....
és meddig birta 160 henger vagy éppen a tengő? gondolom érdmes cserélni azt is henger cserekor ..
Üdv Geri!
Érdeklődni szeretnék,hogy van e Cagiva Mito II-re első féktárcsád eladó.Ha van irj Pls!
én meg ezt megcáfolom nekem 160 as hengert volt anno rajta és sokkal jobban megy mint egy sima 25 ös ugylátszik te még nem teszteltél 160 as mitót 25 öshöz képest...
Mérj egy kompressziót, de talán egyszerübb ha lehuzod a hengert, és megnézed hogy megvannak-e gyürük tügörgőd ép-e stb. esetleg membránra ránézhetsz, nem hiszme hogy gyujtás, mert akkor vszinüleg szikra se lenne.. erős szikrát ad? Amúgy mennyit mentél vele (ha elvan zárva a benzin csap kb 100métert tudsz megtenni)
Inkább ne...nem kell hozzá cserélni semmit de nem is fog jobban menni...maradj a gyárinálinkább a polini árát szánd rá egy uj dugóra a 25 ösbe...de ez csak az én véleményem..én biztos nem tenném rá
Hali! én szertenék a mitom-ra egy kis komoly hengert látom hogy van 160 as polini de ahhoz kell-e erősebb főtengely vagy kuplung kosarat cserélni ?
Sziasztok!Te mitos srác!Huzd le a lendkereket nem e lenyirta az éket!NSR Hondával én is igy jártam ano.Óvatosan a gázzal!
Ha van motorszerelő barátod, ismerősöd, vidd el hozzá egy kompresszió mérésre. Vagy vedd le a kipuffot, és nézz be a nyiláson, nem e látsz vmi rendellenességet.
ja és probáltam már a benzint a hengerbe
menetközben állt le.. de sztem el volt zárva a benzin csap, és azért állt le.. viszont elinditani már nem tudtam.. kb 30al mehettem