Misoc teljes mito,, blokk és hozzátartozó alkatrészek nélkül vagyis hütő kell szóval ilyen teljes mito van-e? Illetve hátulja sem kell szóval váztól előre fele idommal lámpával órákkal első villa-felni stb. mennyi lenne?:)hátsó lengővilla kerék felfüggesztés stb nem kell se segéd váz, de kell tank,idom szett, váz, elsővilla felnivel,kiflikkel, fék nem:) visszajelző órák najó nem tudom most fejből mi kella balesetes totalkarós mitomhoz ami kell az kellXD :D ja igen idomszett visszapillantók :D köszi előre is
Hali! Érdekelne hogy mennyiért szoktak vállalni hüvelyezést ? Esetleg van e valakinek teljesen épp állapotú hengere akár 160as is jó, és ha igen mennyiért? Előre is köszi!
Lenne egy kérdésem: nemrég borultam motorral(mito) és néhány idom eltört,megrepedt.Ezeket az idomokat hogy lehet javítani és kb menyibe kerülne a javítás?
Hello !
Érdeklődnék, hogy aktuális-e még a henger mivel sürgősen döntenem kell mert alkuba vagyok másokkal is.
Nekem elég válaszként egy nem is vagy telefonon tudunk beszélni.
20/9389-176
Nemsokára énis Mitozni fogok valszinűleg :D
Nemsokára lesz a kresz vizsgám A1-re, szóval már közeledik egy motor vásárlás :D Amint eladom a mostanit :D
Ezzel csak egyet tudok érteni, volt amikor a fal mellet áltam meg és nem látták a kipum, hogy azon vitatkozott két (hozzá nem értő) srác hogy 600-as e vagy 4 amúgy 160-as gumim van hátul tárcsák is brutálisak a gépen és azért az első gumi se éppen virsli...
Nem én mondtam, többször kérdezték már tőlem, de ha megnézed egy 400 kilósnak kb 160as a gumija, ennek 150es, a 320 tárcsa ia durva és, a 40es villa sem kicsi, ami egy gixxer 1000nek pl 43as.
Lényeg a lényeg, hogy nagytestű a gép 50esnek.
Az egész motoron csak a kipufogó árulja el, hogy nem 400-as, de 50-es motorra nem raknak 150-es hátsó gumit. Meg ha beinditod lehet hallani a hangján hogy jóval öblöseb a hangja mint egy 50-esnek. Valamint ha balesetet csinálsz az egészet te fogod megszivni, nem számit ki volt a hibás...
eladóvá vált szeretett gépezetem nagyobbra váltás miatt
ha innen valakit érdekel vagy esetleg valameik ismerősét akkor nektek tudok 1 kis kedvezményt nyújtani link
csáó
segítségetek kérném
ma mentem kemény 65 km-et
és kigyulladt a 'menjél el tankolni hülyegyerek' lámpa
mentem még kb 20 kmt és leállt a vas
tekergettük a csapot össze vissza ... szivató bla bla... még 2x leállt... de végül hazaértünk... teletankoltuk belement kb 10 liter vagy több talán... na mindegy
beindítottuk és gyönyörüen pöfögött ezután
de mivel még nincs jogsi ezért nem tudtam kivinni kipróbálni ígyis örülök hogy nem kaptak el a merálók
légyszi mondjátok meg vagy nyugtassatok meg ,hogy ez a normális
ezelőtt semmi ilyesmi nem volt tökéletesen szuperált mégha járatós is...
ez NORMÁLIS vagy belül van valami hézag?
Egy olyan gép amit nemritkán 400-asnak néznek nehezen adható be 50-esnek, addig nincs csak gond amíg meg nem állítanak, nincs az a hülye rendőr, aki ezt elhinné. Nem érdemes úgy használni, az okirathamisításról nem is beszélve...
fé
kek,lámpák,telok,idomszettek,lánc,lábtartok,tank,gyu
jtáskapcsolo,
kormánykapcsolok,kipufogo,......
érd:
705377495
Lenne egy kérdésem: nemrég borultam motorral(mito) és néhány idom eltört,megrepedt.Ezeket az idomokat hogy lehet javítani és kb menyibe kerülne a javítás?
Érdeklődnék, hogy aktuális-e még a henger mivel sürgősen döntenem kell mert alkuba vagyok másokkal is.
Nekem elég válaszként egy nem is vagy telefonon tudunk beszélni.
20/9389-176
Nemsokára lesz a kresz vizsgám A1-re, szóval már közeledik egy motor vásárlás :D Amint eladom a mostanit :D
Lényeg a lényeg, hogy nagytestű a gép 50esnek.
Amúgy 4500-5000 ritkán 5500 as fordulaton jártom
ha innen valakit érdekel vagy esetleg valameik ismerősét akkor nektek tudok 1 kis kedvezményt nyújtani
link
amúgy meddig pörgetted hogy elment még tartalékon 20 km ert ?
segítségetek kérném
ma mentem kemény 65 km-et
és kigyulladt a 'menjél el tankolni hülyegyerek' lámpa
mentem még kb 20 kmt és leállt a vas
tekergettük a csapot össze vissza ... szivató bla bla... még 2x leállt... de végül hazaértünk... teletankoltuk belement kb 10 liter vagy több talán... na mindegy
beindítottuk és gyönyörüen pöfögött ezután
de mivel még nincs jogsi ezért nem tudtam kivinni kipróbálni ígyis örülök hogy nem kaptak el a merálók
légyszi mondjátok meg vagy nyugtassatok meg ,hogy ez a normális
ezelőtt semmi ilyesmi nem volt tökéletesen szuperált mégha járatós is...
ez NORMÁLIS vagy belül van valami hézag?