Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tudd kárt csinálni hidd el. Nagykanizsán, de postán is rendezhetjük, 2-3ezerbe viheted. Alkudni kötelező
Ennek a karbon membránlapnak az az előne hogy nem csinál kárt még akkor se ha bekerül a membránházba
ha nem szorult meg a motorod akkor piszoknagy mázlid van.de azért megkeresném a helyedben a letört darabot,vagyis átnézném a motort,nincs-evalami bajos helyen.

egyértelmüen elfáradt a lap,csere..
merre laksz?mennyi lenne az az olcsó:)?
Van egy eladó gyári membránom valahol ha érdekel. Olcsoba megszámitom
Köszi
kisegér megrágta
hali lenne 1 érdekes dolog amiről érdekelne a véleményetek!Szerintetek mitől?
Időben az kb mennyi? Én meg ugynézzki nem teszem rá. Nem akarok többet rákölteni, még kap egy újfényt aztán, már csak tankolni akarom
Sajnos nincs,csak a robogómhoz keresek megbízható,jó szerelőt
Fahee én valszeg megfogom venni mert újra építem a Mitom:) nem motoroztam még ki, inkább újraépítem papírosan stb..:) mint h meghaljak egy 4-600-ason:)
Sziasztok!
Keresek megvételre rendszámos Aprilia RS 125-öt '99-től vagy rendszámos Cagiva Mito Evo-t '94-től megvételre Debrecenben vagy 50-60 km-es környezetében 500.000Ft-ig. Komoly a vételi szándékom
Ha van ismerősöd vagy neked van eladó légyszi írj a: mann123@citromail.hu -ra
Köszi.
Ptibiba@freemail.hu
Msn-en is mehet a dolog!
kompletten gondoltam ~55-re,
de igazából az önindító kéne a sajátomra.
Ha leveszem akkor 45.
95.
Jah és még 1 kérdés milyen oktánszámú benzint kell tankolni a 25ös mitóba ? 95 v. 98?
Sziasztok!Van 1 92es mito-m és nem tudom mit jelentenek a benzincsapon a jelzések. mit jelent a PRI,RES,ON ? légyszi válaszoljatok! köszi
Pitibá?Te mit kérsz a blokkért?Sziasztok!
Mikuni karbi még mindig eladó!
Babu87 nekem eladó a mitom!
Hívj telefonon:06-20-914-66-05
Elmondok mindent részletesen!
hát eddig mindenki szidta a Vertex-et...eltört a gyürü:S:(
egy e-mail címet tudsz adni?
Srácok tud valaki nekem plexit mito evo 2 be?
Xbox 360 játékok nem érdekelnek valakit? Van itt most egy pár darab...
Komplett Mito blokk karbival, elektronikával eladó!