Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi a választ!Esetleg még a nagyon koszos légszűrős is lehet a probléma oka?üdv!
szia,alacsony benzinszint!,kissé koszos benzinszűrő,helytelen karburálás.mitonál ezek szoktak lenni.
Sziasztok!1 hete vettem egy 92 es évjáratú mitót,szép hangja van jól húz meg minden csak annyi lenne a problémám vele hogy nem tudom miért csinálja azt hogy 1.-esbe elkezdem huzatni és 9-10nél el kezd fulladozni aztán rakom a másidikat akkor meg már húz szépen és így tovább megy már szépen,mitől lehet ez a torpanás egyesbe?ha valaki tudna segíteni azt megköszönném.üdv!
csao powermotor elado 5 rugo vogyétek..06308703095 vagy mikigsi@gmail.com
hétvégén rallyn leszek,de elérsz ha akarsz 705540998
Ha kell a motyó,megoldjuk vhogy.
Szia Geri viszema mitot így ahogy van! :D Msn en kérlek írj rám vagy dobj egy mailt légyszíves! üdv!
Egy törökbálinti szerelőnél! Aki már apámnak kb 25 éve barátja, és kb 10 éve viszi hozzá a robogókat javítani! Miért kérded? Van vmid számomra?
Szia! Hol lett átnézetve a robogód? Köszi.
de,elado.06705540998
Igen.
Hali,,,Mitogeri a hűtő külön nem eladó?
skacok,egy kissé lebontott mito eladó bagóért:
képek mutatnak mindent.
30000Ft
06705540998
hali, jo mocizást:)
van aki 50esnek haszálja?
a tempó kérdése mondjuk ismerős...ezért van az h java részt 1edül mászkálok , valamint inkább kanyargós vidéki utakon..
Sziasztok a 92 és 93 mas mitonak a hengere megeggyezik?
Nem baj, ha nincs rendszám, csak rendszámozható legyen!
Sziasztok!

Nincs vkinek eladó 1es mitoja? nah, és persze, aki esetleg beszámol egy JOG Z típusú robogót, ami motorikusan teljesen át lett nézetve, elől-hátul új gumik. Ezen felül hátul új teló, és új fékbetét.
Most nekem is 160 as gumi van benne, sztem nincs vele gond, nem nagyon ér bele semmibe. Am most vettem egy 130 asat rá A mellé bizt befér majd a fékcső nahh meg most lesze egy vázcserém... rendszámoztatás végett
Üdv mindenkinek. Volna mito-hoz(kereklámpás) egy megragadt hengerem hüvelyezni lehet,meg van hozzá egy tökéletes hengerfej. Akit érdekel szoljon, barátiasan megegyezünk, vagy csere érdekel mito első sárvédő és oldalsó idomra(has és a fejidom közti) vagy kereklámpára.
e-mail: nitromt2@citromail.hu

Üdv.: Kiki
Elsőt görgőzni kéne, arra 6ezer körül mondtak,
a hátsó hibátlan.
Tárcsával, gumikkal együt 35be odaadom!
A motorja teljesen üzemképes.
Minden megvan hozzá!
Minden elektronika, poweré is.
Az önindító viszont úgy néz ki, h kellene az
enyémre, mert az vmiért nem akar tekerni.
De ha érdekel a dolog, akkor meg tudunk egyezni!
Nem akarok már többet költeni rá, azt is bánom kicsit, hogy ilyen állapotba hoztam, kell a pénz amíg befejezem a sulit. Meg erőre már kinőttem, futóműre még nem, de már elég gáz haverokkal (600-750) menni, egyszerűen képtelenség a nagyobb gépek átlag tempóját tartani.
Nagyobb gép (400, max 600) csak 2-3 év múlva lesz, addig bőrruhában futok a távolsági busz után és motorhangokat utánozok...
h.h? kinőtted? van vmi terved h mi legyen helyette?
van eladó mito hátsó lábtartó konzolom 1 pár akinek kell 3000 be az övé mert a nem kel senkinek a mélyhbe leviszem őket
Nem jó rá a 160 as nekem volt rajta 160/60/17 es Michelin pilot power de tényleg bele ér a láncba!Most 150/60/17 es pilot sport van..ez rá az igazi!