Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello Mennyi lenne az ára a sérült mitonak?
Van ennek megfelelő topikja(prima), power szelep nincs benne.
Helosztok. Most akarok venni, egy 50es cagiva mitot. Hanz loerosek ezek a gepek, es mit erdemes nezni rajta vasarlaskor? A segitseget elore is kossz. Jah es power szelep van ezekbe?
35×47×10
Sanszos, hogy a Freccia-é stimmelni fog.
Há'... jó Prima, főleg, hogy fénykorában Mito volt...:D Hát, biztos nagyot léphet sz.tem egy gsx-r 600 van elrejtve egy hengeres 2t-re alakítva benne... kokány szar :Sszegény
Hy
Már többen kérdeztük, de azthiszem nem kaptunk rá választ, hogy mik az elsőteleszkóp szimeringjének méretei, és mi a típusa. Az 1-es mitoé 38x50 de a vastagságát nem tudom. meg azthiszem dupla ajkú. De jó lenne ha valaki biztosat tudna mondani.
Köszi a válaszokat
eladó az én gépem is ! vigyétek

http://www.hasznaltauto.hu/2880054_cagiva_m
ito_1993
Úristen te ez nagyon komoly, majd szét hullik annyira kókány
de azért mennék vele 1 kört, mit tud azaz 50 le?!
Figyelem!Dupla power szelep,4 edikbe 1 kerékre áll!végsebesség 220-230!bazzeg jó szar Mito-m van mert ezenek egyiknek se felel meg... link
Sziasztok!Misoc?+kérdezem srácot,és ha kell neki irok.A csiga+bovden 10ezer?A km/h ora jó csak hajtással van baja.Köszi válaszod.
sziasztok!

Cagiva elefaphanthoz nincs valakinek hengere és hengerfeje?
86-os évjárat
hello: ha kell =10ért oda adom neked km orát-meghajtó csigát-spirált.
postáni is.
Eladó a motorom! Szezonra fel van készítve! Telefonon mindent elmondok! 06-20-914-66-05
Sérült mitom eladó!
motor, gyújtás hibátlan!
Csak a villa és idomok sérültek!
Sziasztok!Km ora+hajtó+spirál milyen árba van Mitohoz?Köszi.
cagiva mito alkatrészek eladok:
szinte minden van pl:
polini 160-as henger+hengerfej+dugoval+powerkésel=45eft
mito evo nyitott henger=20eft
powerszett=24eft
34-es dellorto karbi szivotrokal=15eft
blokok=20-35eft
idomszettek=25-35eft

telok=15-35eft
érd:705377495
Randy!
MSN nálam nem megy, fiókodra emilt küldtem.
Előre is köszi a segítséget.
LányosApa
van villa,lámpa,oldalidomok.
06705540998
Hali
MitoI-esbe első kerék első teleszkóp érdekelne mennyibe kerül idomok lámpák ha van valakinek megköszönném!Sürgős olcsón!
Sziasztok. Olyan kérdésem lenne hogy 94 es mito evohoz tud e valaki szimeringet vagy tudja e hogy mekkora kell.. mert lassan már patak ered a villaszáramból:D:D ha valaki tudja előre is köszi
Valaki ma reggel fél 8-8 között valamikor Hódmezővásárhelyen Lucky Strike-os mito-val?
hello: mito henger+dugo gyürü=35eft
vagy csak henger=20eft
ha érdekel:705377495
Nekem a polini nem nicasilos és mégis jobban forog mint a régi 25 ös nicasilos
Megvan a csomag..köszi a pénz uton van :)amugy beszéltünk mi telon is multkor csak akkor még nemvolt péz xD