Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!Talán hallottátok,hogy április 24én egy fiatal 21 éves fiú meghalt motorbalesetben pinnyénél Győrvári Dániel! A temetésén több mint 250 motoros kísérte el utolsó utjára! Köszönjük a jelenlétet minen motorosnak!
Most elkészült róla egy emlékvideó kérlek nézzétek meg,a társatok volt...

http://www.youtube.com/watch?v...

Mert ő ilyen...
Én most csináltam elsőre, de többet 100 hogy nem fogom, amilyen szervezettség van mindenhol
jaj aszittem villát akarsz venni hülye vaok
Joco Mitonak van egy pár 5 ezerért!:) itt az smn je gyorsan vedd meg emrt viszik inta cukrot ilyen olcsóba kawasakis@freemail.hu
ja am most beszélek nem soká Gerivel mivel misoc nem elérhető és ha siekrül lezsírozni az üzletet akkora mitom nagoyn hamarosan talpon lesz bár nem lesz 100% de menni fogXD idővel majd szépen lefestetem és akkor 100% lesz^^
valaki megtugyamondani hogy mennyibe kerül egy első gumi?
Sziasztok !
Lenne pár kérdésem, remélem fe tudtok világosítani :)
1; mennyibe kerülhet mito 1-be az első villába szimeringek. (mert nekem 6ezret montak de ezt egy kicsit nehezen veszi be a skót fejem :D)
2; melyik dugó lehet jobb ezekbe a mito 1-esekbe a gyári vagy a Prox ?
3; valakinek nincs véletlen egy ép és működő hátsó lámpája vezetékkel ? , na meg egy jobbos indexe ?
előre is köszi
tiéden mekkorák a fogaskekerek?
igen ismerem a helyzetet
sosem én intéztem a motorom forgalomba helyezését...
aha kösz a választ :D
én egy jó 10essel kevesebb kg vagyok ,de a magasság az egyezik
hová valósi vagy?
Nekem 165-el megy óra szerint. ( 91kg+vagy 5-6kiló a felszerelés és 187cm vagyok). 140-től viszont már elég lassan gyorsul.
hello srácok
nem tudná valaki nekem megmondani hogy egy teljesen gyári evo2 -es 05 ös Mitonak ami jól be van lőve mennyit kéne mennie? illletve hogy emnnyit mennek? :D
tudom hülye kérdés meg a 7 sebesek jobban mennek
de találtam egy vidit
http://www.youtube.com/watch?v...
bizonyára láttátok már ,és ez kegyetlenül megy
szerintetek 160-as?
Nekem a regadó 53E volt az evo-ra a többi az csak kis apróságokból jött össze mint eredetvizsgálat a műszaki maga 30 körül származási ellenőrzés is olyan 10 körül meg a többi. Már van akkora köteg papirom
azokra a teljes regdijakat kell kifizetni, viszont nem kell MGA meg egyedi forgalombahelyezés...

Adókategória

A motorkerékpár műszaki tulajdonságai

Adótétel

1.

80 cm3-ig

20 000 Ft/db

2.

81-125 cm3-ig

95 000 Ft/db

3.

126-500 cm3-ig

135 000 Ft/db

4.

501-900 cm3-ig

180 000 Ft/db

5.

901 cm3-től

230 000 Ft/db

MGa aszem ugy 8 körül van az egyedi meg huszon valamenniy...
ha nem pontos árat irtam akkor bocs...
Misocccccccccccccccccccc kell a mito amit meghÍrdett motor.hu-n a 60k-Ás blokknÉlkÜl, mindennel egyÜtt a hÁtsÓ leng?villa kerÉkkel fÉkekkel nem kell És a segÉd vÁz sem magyarul csak az "eleje" de onnan minden tank vÁz telÓk kormÁny lÁmpa stb minden illetve az idomszettje is kÉne visszapillantÜkkal kÉrlek vÁlaszolj! illetve h hollaksz kÖszi szÉpen!
Az újakra, amelyek itthon voltak legelsőnek forgalomba helyezve.
magyarországi? hogy érted ezt?
ami már régota ittvan? vagy az ujakra?
Ha úgy nézted meg hogy nem szedted le az idomot akkor nem biztos. Lehet csak a rezgéstől estek le.
Az király akkor nekem ezek a csavarok kiszakadtak a helyukről
2 csavarral fel van fogatva. Az egyik a hőfokmérő mögött van másik pedig felette kb 10cm-vel, de ezt csak úgy láthatod ha a fejidomot leszeded.
Dehogy is, csak azért mondtam hogy tudják, mivel gondolom a magyarországi motoroknak azért jóval olcsóbb a papírozásuk.
Valaki mondja meg hogy van rögzítve a műszerfal mert nem tudom hogy kéne lennie hogy kiszakadtak-e a csavarok a gumikból vagy annak ugy kell csak rögzítés nélkül lennie?Előre is köszi!
ez minden kintől hozott motorra igaz... aszittem azon vcan a hangsulyod hogy olaszbol van....
Szerintem a tiéden az ideiglenes rendszám van. De szerintem ha megkéred hogy okmányirodába, hogy nézzenek utána a rendszerben, akkor megtudják mondani.
És azt hogy tudom meg hogy volt-e itthon forgalomba helyezve? Mert nekem odaadták az olasz papírokat de azt mondta a csávó hogy 25ként volt használva.
Mert teljesen más a forgalomba helyezés menete. Kell származási ellenőrzés külföldön, és a közlekedési felügyeleten is egyedi forgalomba helyezést kell csinálni, ami persze drágább. Emellett regisztrációs adót kell fizetni rá, amit a kor és a teljesítmény alapján számolnak ki.