Sziasztok!Talán hallottátok,hogy április 24én egy fiatal 21 éves fiú meghalt motorbalesetben pinnyénél Győrvári Dániel! A temetésén több mint 250 motoros kísérte el utolsó utjára! Köszönjük a jelenlétet minen motorosnak!
Most elkészült róla egy emlékvideó kérlek nézzétek meg,a társatok volt...
Joco Mitonak van egy pár 5 ezerért!:) itt az smn je gyorsan vedd meg emrt viszik inta cukrot ilyen olcsóba kawasakis@freemail.hu
ja am most beszélek nem soká Gerivel mivel misoc nem elérhető és ha siekrül lezsírozni az üzletet akkora mitom nagoyn hamarosan talpon lesz bár nem lesz 100% de menni fogXD idővel majd szépen lefestetem és akkor 100% lesz^^
Sziasztok !
Lenne pár kérdésem, remélem fe tudtok világosítani :)
1; mennyibe kerülhet mito 1-be az első villába szimeringek. (mert nekem 6ezret montak de ezt egy kicsit nehezen veszi be a skót fejem :D)
2; melyik dugó lehet jobb ezekbe a mito 1-esekbe a gyári vagy a Prox ?
3; valakinek nincs véletlen egy ép és működő hátsó lámpája vezetékkel ? , na meg egy jobbos indexe ?
előre is köszi
hello srácok
nem tudná valaki nekem megmondani hogy egy teljesen gyári evo2 -es 05 ös Mitonak ami jól be van lőve mennyit kéne mennie? illletve hogy emnnyit mennek? :D
tudom hülye kérdés meg a 7 sebesek jobban mennek
de találtam egy vidit http://www.youtube.com/watch?v...
bizonyára láttátok már ,és ez kegyetlenül megy
szerintetek 160-as?
Nekem a regadó 53E volt az evo-ra a többi az csak kis apróságokból jött össze mint eredetvizsgálat a műszaki maga 30 körül származási ellenőrzés is olyan 10 körül meg a többi. Már van akkora köteg papirom
Misocccccccccccccccccccc kell a mito amit meghÍrdett motor.hu-n a 60k-Ás blokknÉlkÜl, mindennel egyÜtt a hÁtsÓ leng?villa kerÉkkel fÉkekkel nem kell És a segÉd vÁz sem magyarul csak az "eleje" de onnan minden tank vÁz telÓk kormÁny lÁmpa stb minden illetve az idomszettje is kÉne visszapillantÜkkal kÉrlek vÁlaszolj! illetve h hollaksz kÖszi szÉpen!
Valaki mondja meg hogy van rögzítve a műszerfal mert nem tudom hogy kéne lennie hogy kiszakadtak-e a csavarok a gumikból vagy annak ugy kell csak rögzítés nélkül lennie?Előre is köszi!
Szerintem a tiéden az ideiglenes rendszám van. De szerintem ha megkéred hogy okmányirodába, hogy nézzenek utána a rendszerben, akkor megtudják mondani.
Mert teljesen más a forgalomba helyezés menete. Kell származási ellenőrzés külföldön, és a közlekedési felügyeleten is egyedi forgalomba helyezést kell csinálni, ami persze drágább. Emellett regisztrációs adót kell fizetni rá, amit a kor és a teljesítmény alapján számolnak ki.
Most elkészült róla egy emlékvideó kérlek nézzétek meg,a társatok volt...
http://www.youtube.com/watch?v...
Mert ő ilyen...