Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Biztos hogy mitora való
ez evo henger biztosan? ha igen akkor érdekelne, vagy ha adsz egy msn cimet akkor részletesebben tudnánk beszélni,és még pár alkatrész is kéne...elöre is kösz
Ez nemiylen egyszerü. Akkor tudo lepapiroztatni ha megvannak a külföldi okmányai (anélkül b*szhatod), esetleg megkeresteted.(de ugye az elég nehézkess dolog) meg közel 130ezerbe kerül. ha iylen egyszerü lenne akkor 125/50 nem lenne kérdéses...
Ha csak egy adásvételije van nem lehet levizsgáztatni. VAGY. Kidob 300-400e Forintot, hogy járjanak utána a motornak, csinálnak papírokat... DE ezt is csak igen kevés esetben. Szóval jobban jár, ha vesz egy másikat, ha rendszámosat akar.
Hát ha külföldi adásvételis akkor tényleg nincs mit tenni. De ha van adásvételid, akkor ki tudnak állitani egy papirt az okmányirodában, ami majdnem olyan mint a forgalmi, tehát elviheted vele möüszakira meg eredetiségvizsgára meg biztositohoz. mondjuk ehhez lehet hogy kéne maga a rendszám is. De ha nem magyar akk...
Pontosan. Azt nem lehet már lepapiroztatni sehogy.
Telószimeringes lett a mitom valaki segitsen már hogy mekkora szimering kell bele ? köszi
A poén az hogy se forgalomba helyezése nem volt, és csak egy adásvételivel rendelkezik semmi mással. Szóval avval nemér semmit, nem?
Sikorszki Gergely, 3976 Révleányvár,Ady endre út 10 ;)
06202820610 ha valami gond lenne ...;)
Ha forgalomba volt helyezve itt Mo-n és a srácnak csak egy adásvételi szerződése van azzal még mindig nem tud semmit kezdeni.
hello. van mito komplet hátsólámpa=5eft
ha kell küldd a posta cimed.
Ha magyarországi forgalomban volt akkor is letudja
pls kéne mito hátsó lámpa!help me please!ha van vegyél fel msn-re légyszi! djgergely@windowslive.com
elöre is köszi thx!
Ha külföldi papirok megvannak hozzá letudja (forgalmi, vámpapir, iylesmik). De egy adásvételivel nem fog sokra menni.
Randy szivesem el küldöm a vidit msn-en fent is vagy nekem csak ezer éve nem voltál fent le vok neked tiltva vagy nem tom (ezt azért jol leírtam)
Am ELADÓ a mitom 320e rendszámos makulátlan most már csak a fényezése nem szépség dijas de most cseréltem tankleszoritott mert szakadt volt meg kpott kacsa csört igy melegbe fönt naon megfogja de hidegbe jo volt vele sztem most melegbe inkább kiszedem.
KÉNE CSINÁLNI EGY MITO-S TALIT! 5letek lesznek? nah ha van kedvetek valamit kitalálhatnánk? esetleg 125ccm-es tali innen sportmotorról? SZENTSÉGTÖRÉS akár rs-topic behivásával.
Mondjuk kakucsringen amikor lesz az egütali is.....
Van egy haverom, honda nsr-je van, adávételivel vett. Le tudja műszakiztatni valahogy ?
Én a másodikra szavazok, kicsit esztétikailag szebb.
hello: van egy mito hengerem van rola kép nézd meg.
nikacilos a henger.
ha kell=20eft
Hella, Nagytiszteletű Urak!

Mostanában morfondírozok egy Mito esetleges megvételén, szeretném a becses véleményeteket kérni, erről a két motorról, tudtok-e valamit róluk!

Előre is köszönöm!

Egyes szám

Kettes szám

Jah, még annyit, hogy mindenképp rendszámosban gondolkodnék, mert nem akarok bohóckodni a rendőrökkel
(NAGYON zárójelben jegyzem meg, hogy esélyes még egy Aprilia AF1, főleg az ára miatt, mert azt baromi olcsón odaadná a tulaja, csakhát olcsó húsnak legtöbbször híg a leve... )

Még egyszer köszi!
hello misoc! nincs még evo hengered? ami nem hibás? mindenképp érdekelne ha van! elöre is kösz
Én is csak nehogy olyat mutasson amit nem akarok látni, mert beleburitom az első árokba
ja és hogy kész van a hengerem pénteken jön haza...
Verjem engem most szivattak meg április 1. tréfa gyanánt...ugyanis a télen vettem egy hengert aminek az egyetlen hibája hogy meg volt repedve az oldala...meg csináltam folyékony fémmel és birt 1000km et és elkezdett csepegni..de most elküldtem pestre egy ismerösömnek aki spec megtudja heggeszteni...erre jön tesóm h nagy baj van...befogták a hengerem valami satuba és összeroppant... hirtelen kaptam egy agyvérzést meg egy szivrohamot...és elkezdtem gondolkodni h akkor most ki is fogja kifizetni az uj hengerem...erre tesóm elkezd nevetni h milyen barom vagyok... ezt az aljasságot!
nagyon köszi,
Hát arra kíváncsi is leszek! Cagiva Mito Fahee SP High End Edition :D