Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

miért van hangsuly azon hogy olasz papírokkal?
bocsi, mito.szóval mito 125ös henger.(csak dugó kell bele, igény esetén szerzek bele)
helo!van egy eladó mit hengerem!érd.:egykupac-kopasz@freemail.hu
Köszi az infót! :)
De hozzá kell tennem, olasz papírokkal !
Mindennel együtt olyan 150 E körül lett.
mennyire jött ki összbe a mocid papirozása?
Nekem a vizsgán evo II-n nem találtak blokkszámot, azt írták bele ami a blokk önindító felőli oldalán van a karbi alatt . Úgy kezdődik ha jól tudom hogy cagiva N1 ......
Még egy kérdés még mielőtt elfelejtem hogy a műszerfal az csak ott simán ül a vázba vagy azt csavarok tartják oda?Mert nekem vagy kiszakadtak a csavarok a gumiharangokból vagy nem tudom hogy hogy van rögzítve.Előre is köszi!
Oda is kell egy hézagoló igen!
A motorszám a blokk tetején van!
És pár kép a mostani helyzetröl...
Itt egy kép a jószágról .2004es eddigi hibái:kilométeróra spirál és két szétcsúszott vezeték ami miatt nem volt töltés de megoldottam.
Valaki meg tudná mondani nekem hogy hol van a motorszáma a motornak mert csak az alvázszámát vágom hol van!Előre is köszi!
Köszi! Márcsak az a kérdésem hogy az olajpumpa végén is egy db hézagoló alátét van ugye? és a tengely belső felén pedig van még egy? Mert nekem maradt kettő és gondolom 2dbot nem tesznek a végére. Sajna kurva rég szedtem szét és nem igazán emlékszek ilyen aproságokra:S
Hy!
A napokban lefotózom neked!
Adoke gy számot amin elérhetsz:30/2542368.Egyébként minden csatlakozó ép rajta,még anno Misoctól vettem vagy másfél éve.
fahee! 1
Szia engem lehet érdekelne a power elektronika , most enyémnek az a baja, hogy kinyitni kinyit , de nem zár vissza... Azt mondták az elektronika a szar de már csak power kéne a mitohoz és zsíros lesz!
Dani tudsz képet mutatni az elektronikáról légyszíves köszi
üdv mindenki
Gratula! képeket^^
Cső Srácok!
Eladó egy Mito Power elektronika és egy Mito Power Motor.Akit érdekel,írjon.Kialkudunk egy árat,hogy neked is és nekem is jó legyen.Nekem 160-as hengerem van,annyit mozdul csak a Power szelepem,hogy szinte már mindegy,ha nincs is benne.
Sziasztok eddig csak nézegettem a fórumot hogy majd én is írhatok ide egyszer és most igen nem rég vettem meg a mito evomat!Akinek kell evohoz leírás tehát teljes könyv kapcsolási rajzokkal képekkel az írjon ezoli90@freemail.hu-ra 4nyelvű olasz spanyol német és angol!
Ha valakinek levan szedve a jobb oldal deknije szóljóón!
Misoc! írtam Msnen!:)
Mert 2találtam a dobozába, az egyik az tuti belevaló mert látszik a kopás(csak kérdés hogy az elejéhez vagy a hátsó feléhez), a másodikat meg nem merem belerakni nehogy elkopjon aztán szétbasszon valamit is. Mert én ugy néztem mind2 felén volt legalábbis kopásból itélve. Csak jó lenne egyet látni.
1 asszem
Valakinek nincs véletlenül levéve a jobb oldali deknije? A fordulatszámérő meghajtásnál, hány alátét van?
asszem 1800 v 2200.