Nekem a vizsgán evo II-n nem találtak blokkszámot, azt írták bele ami a blokk önindító felőli oldalán van a karbi alatt . Úgy kezdődik ha jól tudom hogy cagiva N1 ......
Még egy kérdés még mielőtt elfelejtem hogy a műszerfal az csak ott simán ül a vázba vagy azt csavarok tartják oda?Mert nekem vagy kiszakadtak a csavarok a gumiharangokból vagy nem tudom hogy hogy van rögzítve.Előre is köszi!
Köszi! Márcsak az a kérdésem hogy az olajpumpa végén is egy db hézagoló alátét van ugye? és a tengely belső felén pedig van még egy? Mert nekem maradt kettő és gondolom 2dbot nem tesznek a végére. Sajna kurva rég szedtem szét és nem igazán emlékszek ilyen aproságokra:S
Hy!
A napokban lefotózom neked!
Adoke gy számot amin elérhetsz:30/2542368.Egyébként minden csatlakozó ép rajta,még anno Misoctól vettem vagy másfél éve.
Szia engem lehet érdekelne a power elektronika , most enyémnek az a baja, hogy kinyitni kinyit , de nem zár vissza... Azt mondták az elektronika a szar de már csak power kéne a mitohoz és zsíros lesz!
Dani tudsz képet mutatni az elektronikáról légyszíves köszi
üdv mindenki
Cső Srácok!
Eladó egy Mito Power elektronika és egy Mito Power Motor.Akit érdekel,írjon.Kialkudunk egy árat,hogy neked is és nekem is jó legyen.Nekem 160-as hengerem van,annyit mozdul csak a Power szelepem,hogy szinte már mindegy,ha nincs is benne.
Sziasztok eddig csak nézegettem a fórumot hogy majd én is írhatok ide egyszer és most igen nem rég vettem meg a mito evomat!Akinek kell evohoz leírás tehát teljes könyv kapcsolási rajzokkal képekkel az írjon ezoli90@freemail.hu-ra 4nyelvű olasz spanyol német és angol!
Mert 2találtam a dobozába, az egyik az tuti belevaló mert látszik a kopás(csak kérdés hogy az elejéhez vagy a hátsó feléhez), a másodikat meg nem merem belerakni nehogy elkopjon aztán szétbasszon valamit is. Mert én ugy néztem mind2 felén volt legalábbis kopásból itélve. Csak jó lenne egyet látni.
A motorszám a blokk tetején van!
És pár kép a mostani helyzetröl...
A napokban lefotózom neked!
Adoke gy számot amin elérhetsz:30/2542368.Egyébként minden csatlakozó ép rajta,még anno Misoctól vettem vagy másfél éve.
Dani tudsz képet mutatni az elektronikáról légyszíves köszi
üdv mindenki
Eladó egy Mito Power elektronika és egy Mito Power Motor.Akit érdekel,írjon.Kialkudunk egy árat,hogy neked is és nekem is jó legyen.Nekem 160-as hengerem van,annyit mozdul csak a Power szelepem,hogy szinte már mindegy,ha nincs is benne.