Hali az én mitomat lemérték a motor kiálitáson padon ha valakit érdekel felteszem a vidit , am 500km volt benne 23,6LE 10689RPM-nél de viszont alig ment a vízhőfokom 40celius fölé de nem volt 60 plusz túl hideg levegőt kapott sükitő pipa nélkül besokalt levegővel am gyárilag is csak 27LE kéne lennie NAH FELTEGYEM A VIDIT?
Hali! Újra mitovásárlásra adom a fejem úgy néz ki... lenne egy két kérdésem egyenlőre még csak informálódás képpen az ára érdekelne a dolgoknak és h van-e valakinek... önindítórelé, fordulatszámmérő spirál, hátsóülés, első sárvédő 94es mito 2, elsőféktárcsa... válaszotokat előre is köcce
Sziasztok!A kérdésem az lenne,hogy sportlégszüröt teszek Mitora levegö-keverék csavart menyire álitcsátok ilyenkor be?A teljesen betekerve,és kettöfél vissza jó?28.cas delorto van rajta.Köszi jó motorozást nektek.
hello!eladó egy 125ös mito henger, dugattyúval együtt.(vagy a nélkül) ár megegyezés szerint. írd meg hogy mennyit szánnál rá, és megbeszéljük! a henger hibátlan, egyből beépíthető, hengerfejem sajnos nincs hozzá. email-- egykupac-kopasz@freemail.hu
ui: külön dugattyú is van nagyon jó áron!
Evo I : 7 sebis blokk, 3 küllős kerekek evo II: 6sebis blokk 6küllős kerekek + a sebességmérő órában mérföld/h ban is megvan adva a sebesség. Én ennyiről tudok.
kösz a válaszokat:) vonz nagyon a bűn:D hát.. még majd meglátom mit hoz a sors:D Máriapocsi mito ridernek sok szerncsét, am nem ismered hermann jocit? pócsi
nagyon szeretnek belekötni, én se ajánlom az 50es ként használást, de én már fél éve járok vele így szabolcs megyében, és eddig egyszer se állítottak meg. Igaz sunnyogtam is néha
halihó, van aki "50eskén" használja a mitoját?:) érdekelne h a rendőrei mennyire kritizálják a rendszámnélküliséget, ha normálisan mentek? köszi elöre a választ hali
Hátsó: 140/70 vagy 150/60
Az utóbbiak gyakoribbak és persze 17-es átmérő
ui: külön dugattyú is van nagyon jó áron!
2000 utániak 6 küllö 6 sebesség..