Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hello: sima dugo volt benne asso gyári dugoja.
de lehet belle tenni lapos dugot is csak akor kell másik henger fej is hozzá. tudok adni ha estleg kell lapos dugos hengerfej=5eft
de ha csak sima dugo kell italmondonál van=19800ft azt hiszem ki postázák nekem itt a telo szám hol tudod rendelni=309535729
Misoc megjött a henger dél elött!
Fasza! ebe mien dugo volt kupos vagy a sima?
hello: most hoztam el henger a mühelyböl most honolták ujbol és ahogy meg holnoltál jobban lehet látni a kopásokat a hengeren! ez a motor még 3 napja járt a nikacil nincs le válva foltokban kisebb hibát lehet láni benne egy járatási meg ragadás miadt szerintem ,de garanciát merk érte vállani hogy tökéleten csörgésmenten müködik. ja bocsi hogy koszos a henger nem volt idöm mosogatni.
semmi félle olyan sérülés nincs benne ami miat nem jól müködne.

ár=20eft
nem akarom megvenni csak érdekelt a véleményetek rola
látom otthonvagytok a témában rendesen
Mitoba keresek uj dugot!( A-s)
Bakonymotor jár még ide? Neki régen volt elado!
sziasztok... érdeklődnék van e vkinek mitora arrow rendszere ?
vagy szarrá volt zúzva, felnicsere, vagy blokkcsere, papírja nincs, így könnyű ezt megjátszani (hirdetést előbb nem figyeltem)
mint látjuk ez 6 küllős, tehát 6 sebességes, nem hét ahogy a hirdetésben szerepel. De az is lehet h nem arról a motorról van szó ami a képen van, dehát ezt kétlem
A 6 küllős felnisek, a 3 küllősek 7 gangosak
Meg nem ugy van h az evok már nem 7 sebességesek? Főleg a 2005-ös
Csak akkor éri meg, ha vannak papírjai!
ha nincsen benne se karc meg semmi hiba akkor érdekelne! személyesen mennék érte szerelővel ugyis , hol lenne ez?
hello: nekem van 1 mito evi nyitott hengerem=25eft
tudom postázni is.
érd:705377495
üdv
http://www.kepesmotor.hu/cagiv...

ehhez mit szóltok?
csak pár hengerben láttam eddig,nem évjárat hanem országfüggő,és a két segédkipuffcsatorna volt ledugozva.
Rendszert szeretnék majd. Szoktam követni az aprót, de nagyon ritkán találni sajnos.
Nekem egy nyitott van, evvel 155 gps szeint.
Sziasztok! Valakinek Mito Evo hengere? sürgös lenne a héten fizetném normális áron! és lenne egy kérdésem is!állítólag egy bizonyos évjárat után folytást tettek a hengerbe(97-98 körül) gyárilag.mit tudtok erröl? válaszotok elöre is köszönöm
Mikuni TM35ös karbi még mindig ÓLCSÓN eladó!
Dobot vagy rendszert akarsz ? Egyébként vaterán illetve itt az aprón van néha egy pár jó vétel. Ha pedig újat akarsz akkor a Motorlinetól tudsz rendelni.
mennyit megy az evo-d gyári rezóval?
Új sportpufókat hol lehet rendelni neten ? Jolly, arrow, gianelli ?
Szia, megadnád a méreteit ennek az arrow-nak, mert nekem egy frecciam van de mito evo hengerrel, ezt egy az egyben nem tudom felrakni mivel más a váz kialakítás ezért vadászok méretekre. Csináltatni szeretnék rá rezót.
Köszi

Üdv.: Laci
hello Misoc neked nincs vmi sport kipud rs 125reha igen mennyi? csere érdekel e?
Eladó arrow kipufogó rendszer mito 1 ,2 re 20ezer forint