hát nem is tudom.. most vettem egy HGT bravot, ami mellett nem árt,ha van biztonsagi tartalekom, szóval csak érdeklődési szinten mozog dolog egyelőre, de ki tudja..:)) egyszer lesz még gép abból ,amit tavayl elkezdtem..
Ne felejs el az okmányirodába is érdeklődni, mert az NHK leműszakiztat bármit, ha akarod (szó szerint ezt modnták, a Pannóniát, mikor vittem, és érdeklődtünk, hogy a Porsche traktorunkat műszakiztatják-e?) csakhogy a forgalomba helyezést az okmányiroda intézi, és hiába van mindened, ha ott elhajtanak.
Én azt javaslom, - és én így jártam el, kb 2 hónapja a Pannóniával, ami bár magyar volt, se papírom, se rendszámom hozzá, 1987 - ótea nem is volt műszakija - szóval felhívtam az okmányirodát, hogy hogy működik, mit kell tennem. (persze segítőkész ügyintézőt kellene ehhez kifogni, ha Keszthely közel van, akkor javaslom menj oda) namármost ott elmesélik, hogy működika folyamat, esetleg beviszed valamikor a papírjaid, ránéznek, hogy minden rendben van-e, így ha rábólintanak, nem járhatsz úgy, hogy kifizetsz egy rakat pénzt, majd a végén valamin elcsúszik, mégsem kapsz rendszámot! Sok utánajárás, de megéri. (hja, ugye érdemes az okmányirodába hölgyet kifogni, szépen, udvariasan viselkedni, és sokat mosolyogni, az sokat tud segíteni a dolgokon :)
srácok van mot egy mitom eladó,hiányos.motorja elég hiányos,inkább mondjuk úgy nincs neki.egy guruló kaszni,pályamotor alapnak akár.verseny rugóstag benne,meg picit átszelepelt elsővilla.olcsós a gép,de ismétlem hiányos.akit érdekel,keressen meg,leirom a részleteket.
gilera@vipmail.hu
Pályán használt gumik eladó sorba kerültek!
az újból kb 0,5 -1mm kopott!
150/60 ZR 17 ill 110/70 ZR 17es méret
RS, MITO stb gyári méretei...
DUNLOP D209 GP valamint Pirelli DIABLO SUPERCORSA
Közepe majdnem új a széléből van kopva az elöbb emlitett mértékben!
ára 25 és 30000között/garnitúra!
érdeklődni MSN vagy teló 20/5140810
Szeva, feladtam a vészleállítót! 305 Ft volt a postai díj, ajánlva küldtem. Küldj vissza nekem akkor kérlek borítékban 800 Ft-ot vagy, ha annyira elégedett lennél egy 1000-esnek is örülnék! Rádbízom!
A kapcsoló nálam működőképes volt, csupán a ház miatt cseréltem a cuccot.
menj be a hozzád legközelebb eső közlekedési főfelügyelethez(ex kpm,,mai nevén nkh)
itt találod a cimjegyzéket: www.nkh.hu
bemész a papirjaiddal,és megadják a választ elég-e amid van vagy nemelég.az a legtisztább.
amugy olyan olasz forgalmi kell amin rajta van a pecsét hogy annulato,tehát kivan kint jelentve,de ugytudom kell már egy kinti autóklubbtól származó speciális jellel ellátott papír is ami igazolja hogy nem lopott a verda.de kérdezz utána.ne a fórumon,hanem az illetékes hatóságnál.légy találékony,google,kulcsszavak.
üdv
Csak inkább lenne egy komplett vázad, és akkor műszakira csak visszateszed a blokkot a Frecciába...
Én azt javaslom, - és én így jártam el, kb 2 hónapja a Pannóniával, ami bár magyar volt, se papírom, se rendszámom hozzá, 1987 - ótea nem is volt műszakija - szóval felhívtam az okmányirodát, hogy hogy működik, mit kell tennem. (persze segítőkész ügyintézőt kellene ehhez kifogni, ha Keszthely közel van, akkor javaslom menj oda) namármost ott elmesélik, hogy működika folyamat, esetleg beviszed valamikor a papírjaid, ránéznek, hogy minden rendben van-e, így ha rábólintanak, nem járhatsz úgy, hogy kifizetsz egy rakat pénzt, majd a végén valamin elcsúszik, mégsem kapsz rendszámot! Sok utánajárás, de megéri. (hja, ugye érdemes az okmányirodába hölgyet kifogni, szépen, udvariasan viselkedni, és sokat mosolyogni, az sokat tud segíteni a dolgokon :)
gilera@vipmail.hu
az újból kb 0,5 -1mm kopott!
150/60 ZR 17 ill 110/70 ZR 17es méret
RS, MITO stb gyári méretei...
DUNLOP D209 GP valamint Pirelli DIABLO SUPERCORSA
Közepe majdnem új a széléből van kopva az elöbb emlitett mértékben!
ára 25 és 30000között/garnitúra!
érdeklődni MSN vagy teló 20/5140810
érd:705377495
A kapcsoló nálam működőképes volt, csupán a ház miatt cseréltem a cuccot.
ár=8eft
postázni is tudom.
itt találod a cimjegyzéket:
www.nkh.hu
bemész a papirjaiddal,és megadják a választ elég-e amid van vagy nemelég.az a legtisztább.
amugy olyan olasz forgalmi kell amin rajta van a pecsét hogy annulato,tehát kivan kint jelentve,de ugytudom kell már egy kinti autóklubbtól származó speciális jellel ellátott papír is ami igazolja hogy nem lopott a verda.de kérdezz utána.ne a fórumon,hanem az illetékes hatóságnál.légy találékony,google,kulcsszavak.
üdv