Hali! Végre meglenne a pénz a műszakira. Csak igazából nem nagyon tudom mi kell hozzá és hogyan. A mocinak megvan az olasz forgalmija és a magyar adásvételi akitől vettük. Ezek elegendők hozzá, hogy belekezdhessek ?
Volna egy nagy kérésem!van köztetek olyan akinek a gépének megvannak a gyári vagy vám vagy ilyesféle papirjai?ha igen akkor megtenne nekem egy olyat h beszkenneli vagy elég ha csak lefényképezi és elküldi emailbe vagy valami de persze kitörölhetsz belöle paintel vagy valamivel mindent ami te motorodra vonatkozik pl:alvázszám motorszám ilyesmi!semmi adattal nem akarok vissza élni stb csak h látnám h hogy is néz ki!ennyi!Nagy köszönet elöre is aki ezt meg tenné nekem!
ELADÓ! a motorom. Télen szét lett szedve. Felújított blokk.Nem eladásra lett csinálva.Anyagi okok miatt eladó.A többit telefonon mert ritkán vagyok gép közelbe Csere nem érdekel!Ezen számon elérsz:06-20-914-66-05
Az ára 250 ezer forint.Még adok hozzá 1 bontott blokkot is!
Az ár alkuképes!
Ami az adatlapomon van, az a mail-em és az msn-em is, de mintha előbb misocnak írtál volna vmi címet, de, ha gondolod vegyél fel msn-en vagy írj levelet! Várhatóan kedden tudom feladni.
Lecsippentem akkor ezt a részt, hozzáforrasztod a tied, és akkor így jó lesz. Felírom a címed és levélben feladom, kb kétszáz ft a postaköltség így. Te meg visszaküldöd a postköltségem árát meg egy 500ast (kb 700 lesz összesen).
Megfelel?
helló!
A címem: 5720 Sarkad Tulipán utca 2. (erről már beszéltünk,hogy ha nem jó véletlen akk 3 napon belül visszaküldhetem!Remélem ez még áll!)akkor várom a csomagot,előre is köszönöm!Helló!
ha a fordszámmérő megvan akokr a többi mindegy, mert a km ora gondlom ugy müxik mint a kerókon... vagyis ahogy elnéztem a bekötését... azt meg csak felrakom és kész. csak a fordszámméröt nem tudom... mert azért nem olcso dolog...
Az ára 250 ezer forint.Még adok hozzá 1 bontott blokkot is!
Az ár alkuképes!
Megfelel?
A címem: 5720 Sarkad Tulipán utca 2. (erről már beszéltünk,hogy ha nem jó véletlen akk 3 napon belül visszaküldhetem!Remélem ez még áll!)akkor várom a csomagot,előre is köszönöm!Helló!
okés akor hátsó telo+fékpedál=10eft
ktmktm@freemail.hu küldd a pontos posta cimed.
Köszi!
Kérdés: Mito Evo-k gyári rezóval mennyit mennek végre? 140?
Ha lenne valakinek eladó rezója Mitó-é (DEE! nem EVO rezó kell) tegyen fel képet érdekelhet
Köszi
fékpedál=3eft
vészleálitom belselye külön nincs komplet jobb oldali kapcsolot tudok adni=4eft
postázni is tudom.