HEllO!
Engem érdekelne egy MIto hátsó teleszkóp+egy hátsó fékkar és esetleg ha van,a vészleállító belső műanyag része!
Mennyibe tudtád az egészet adni,postaköltséggel mennyibe lenne ez nekem? és megtudnád mondani légyszi h a 90-91es MIto első teleszkópjába milyen méretű szimering kell?!Előre is köszi!
Ok! Egyik ismerösömnek kéne majd megkérdem hogy kell-e akkor...
Én meg most találkoztam egy kivilágitatlan bagolyal mikor 130nál pont elöttem akart rajtolni persze pont felém!Ugyh a jobbos indexem gallyra is vágta...cserébe hagyott a helyén egy marék tollat..
Hello! Engem érdekelne lehet mennyibe adod? Lenne pár kérdésem most gyári 28-as karbi van rajta minden gond nélkül rá lehet tenni vagy még kell hozzá venni valamit, ki kell kötni a külön olajozást?Mennyi teljesitménynövekedés érhetö el és mennyi a fogyasztása evvel a karbival? Köszi
Kis korrekció:
okosabbak azt mondják, ez hátsó(!) fékbetét.
még mindig
ELADÓ
1pár
ÚJ
GOLDFREN FÉKBETÉT
(Kibontottam, hogy betegyem, de nem volt szükséges.)
Új ára kb 5000Ft. Én odaadom 2500Ft-ért.
Bp, vagy Őrbottyánban találtok meg! írjatok!
(kép korábban feltöltve)
Sziasztok!
ELADÓ
1pár
ÚJ
GOLDFREN FÉKBETÉT (első)
Hali! Az az igazság hogy mikor én kerestem magyarországon egy éven keresztül egyetlen egyet sem találtam. A létező összes fórumon érdeklődtem és minden bontót felhívtam. Végülis németországból tudtam rendeli ahol az uccsó darabot sikerült megvennem. Megvan róla a számla ha kell lefényképezem és elküldöm.56,3euro volt plusz 9,4euro a posta... Szóval mocskosul drága... Amúgy fekete színű! 12ezer plusz postához mit szólnál?
Mit gondoltok EVO-ba ilyeneket be tudok építeni? Valaki esetleg próbálta már?
https://szakszend.hu/index.php...
https://sz
akszend.hu/index.php...
Engem érdekelne egy MIto hátsó teleszkóp+egy hátsó fékkar és esetleg ha van,a vészleállító belső műanyag része!
Mennyibe tudtád az egészet adni,postaköltséggel mennyibe lenne ez nekem? és megtudnád mondani légyszi h a 90-91es MIto első teleszkópjába milyen méretű szimering kell?!Előre is köszi!
Nem tudom h az enyémre gondoltál-e de nekem van hengerem,használt,kompletten!ha érdekel:E-mail:gubazoltan15@freemail.hu
Cső
ha 30körül odaadja és kb állapota megfelelő már viszem is
Én meg most találkoztam egy kivilágitatlan bagolyal mikor 130nál pont elöttem akart rajtolni persze pont felém!Ugyh a jobbos indexem gallyra is vágta...cserébe hagyott a helyén egy marék tollat..
okosabbak azt mondják, ez hátsó(!) fékbetét.
még mindig
ELADÓ
1pár
ÚJ
GOLDFREN FÉKBETÉT
(kép korábban feltöltve)
ELADÓ
1pár
ÚJ
GOLDFREN FÉKBETÉT (első)
(Március 14-től 10 napig nászúton vagyok... )
Az FZR is eladó de csakis 550.000-ért...