Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mondj egy árat légyszives
Szia! Nekem van egy vatta új, még motoron sem volt... Mennyit adnál érte?
hello mindenki.EVO mito hátsó ülés nincs valakinek eladó?sürgös
na sziasztok!
Lenne egy kis kérdésem ha valaki ért hozzá:
Festeni akarom ezt a MiTO-t(:) és arra lennék kíváncsi h pontosan milyen fajta festék és alapozó is kéne az idomra.NA meg h a felnire,aluminium lábtartóra milyen festék lenne a legjobb?És még h tudja-e valaki h a 90-91es sima telós MITo-ba az elsó telóba mekkora szimering kell és milyen olaj?!HA valaki ezt vágja akk segítsen légyszi!Előre is köszi!Sziasztok!
helo: 1 képen van rola de be azonosithato hogy oda való az idom.
ebböl az idomból 2fajta van: 1 enyém 1999-2000
2 meg ami a képen van 2001-2005ig
de ugyan az a felfogatása meg minden.
ha kell tudom postázni.
plexi nincs
Cső!Az rs125 topicba keresd meg Mariobullyt neki van eladó...
Csinálnál szemböl is egy képet rola?Rsre Plexid van elado?
használt hengerszett milyen áron lenne?
helo:fekete szinü.
Köszi, és tippet tudsz adni honnan szerezzek, vagy mennyi egy ilyen gumi használtan? Mert újonnan kicsit húzós lenne megvenni...
Majd még keresgélek az apróban.
Michelin pilot sport,pilot power vagy pirelli diablo corsa...sztem ezek a legjobbak...enyémen se a power se a sportal nem volt semmi gond soha nem csuszott meg meg ilyesmi..
Milyen szinü? Légyszi csinálj képet
Kellene nekem majd előre gumma: 110/70, mit javasoltok?
hello:2000-res rs 125 röl maradt ilyen idomom ami sutendernél van=3eft
ha kell csinálok képet.
Ien idomot keresek!
Tudom hogy mito forum!de misoc.nak talán akad
Keresek komplett 160-as szettet! ha valaki tud dobjon egy mail-t! Köszi: ut14@freemail.hu
Helló!
Rendszámos mitom eladó!
Festésre vár, valamint apró hibi vannak.
A műszaki nemrég járt le.
Árban megegyezünk, keressetek bátran!
Hali Srácok !
Malaguti Madison T150 rendszámos nagyrobogót, RENDSZÁMOS mitora cserélnék, értékegyeztetéssel :) evo is és sima mito is érdekel! Motor frissen szervizelve,szombaton megyek az új főtengelyért,olajcsere,szíj,szimeringek,gyertya cserélve, Mind motorikusan, mind eszétikailag kiváló állapotban :) Jövő héten lesz kész a motor ^^
Én ezért szeretném minél hamarabb lerendszámoztatni a gépet, de pénz hiányában nem egyszerü.
Na faxom lekapcsoltak ma este....rápakoltam az idomokat mondom megyek egy karikát erre a házunktol 200m re megállitanak a zsernyákok a helyiek....na vezetöi engedély akkorkezdték a szokásos témát hogy hát az 50ccm igy meg ugy ...az egyik már mikor megvettem rá 1 hétre megállitott hogy pihentessem meg minden most megint elmondták meg majd beszélnek apámmal...végülis nem voltak köcsögök nem kezdtek el kötekedni meg már megtürnek 2 éve de már csak ezt az 1 idényt kéne kihuzni utána ugyis veszek másik gépet vagy valami...na mind1 hát más választás nemnagyon van pénzem most kurvára nincs jogsira motorra föleg ugyh marad minden a régibe...és majd lessz valahogy..
HY
Tudnátok javasolni utcai használatra mito-ra valami gumit? Valamint kanyarban mi a különbség a 160 és 130-as között?
Valamint gyári dellorto karbiba mennyibe kerül a tűszelep, ami engedi az úszóházba a zaccot?
kösz lösz[O02
van erre a témára rendes légszűrőolaj, pl a valvoline elég jó.
kössz h szóltál
15311-es hozzászólás
az rs 50 fórumán pár nappal ezelött írta valaki hogy van neki egy eladó