Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gilardoni 2 es van most rajt?Valamikor nekem is még kéne fúratni a hengerem mert 56 milliárd darabba van a motor és addig nem rakom össze.Acélhüvelyes 160as, arrow dobot szereztem hozzá meg 36os karbival majd kiderül...
Ki van halva itt a forum mostanába...én pont most jöttem be a szerelésböl (1:03) haza jöttem gyakszirol gondoltam egyet és véget vetettem a téli álomnak!Át hoztam a gépet a téli raktárbol a garázsba.
Akksit bele vágtam fecskendöböl egy kis benzin a vákumcső csatlakozóján a torokba és elsö forditásra már indult is!de mivel nem rég vettem egy másik hengert ami már nem acélhüvelyes hanem gyári nikasilos azt most rápakoltam...ebbe a hengerbe eddig 55.97 es dugó volt de most egy 55.99 es vertex került bele...és hát kompresszióbol nincs hiány viszont nem olyan szoros hogy megragadás veszélyes legyen...viszont azt vettem észre hogy a 2 henger teljesen más...eddig is gillardoni 1 volt rajta csak az 66650E sorszámu volt ez meg 60433as...és az összes csatorna máshogy van kialakitva benne...még próba körön nem volt ..majd kiderül mi a külömbség ha kitudok vele menni...
Helló!
Mito 160as polini hengerrel eladó!
Az idomok festésre várnak.
Papírjaival, vagy anélkül.
polos_kei@hotmail.com
cső!Nektek ebbe a 0 fokba beindul a mocitok önindítóval?Mert nekem állt a motor 1,5 hetet, benzincsapot kinyitom, ráadom a szivatót, gyújtás és csak tekeri...Multkor kb 1 hét állás után 4. próbálkozásra beindult, de most nem nagyon akar....Vagy lehet hogy megszívja magát nagyon ?thx
tuti? Mert nekem nem jelezte, hogy valaki is felvett volna....
felvettelek msn-re ,ha leszel,dumálunk.
gombi2006@hotmail.com
Sziasztok van egy gyári Mito 125-ös Hengerem+hengerfej eladó!powerrel,vízszivattyúval,szívó membránnal,hőfokmérővel.
25000ft! és egy hátsó teleszkóp 7000Ft-ért érd:0670/228-19-58
ide írom, mert szopózik a freemail
konkrétan pályagépnek készülne.Szval blokk műszerfal lámpa hátsó ülés lábtartó kormány kapcsolók gyújtáskapcs nem kell
CAGIVA MITO bontott alaktrészek eladok:
blok,váz,henger,váltok,kuplung,power,karbi,gy
ujtás,
fékek,idomszetek,lámpák,bovdenek,müszerfal,
sztenger,
önindito,hütö.......minden ami egy mito van.
érd:705377495
üdv,akkor add meg légyszi,aztán elmondom miröl van szó.
Aha van msn-em!miről van szó?
tudok,azt kellene tudni,mi kell neked(mire kell) kell e lámpa,kormánykapcsolók,ergo utcai lesz-e.
mennyi idom kell,stb,van mindenem,csak ár miatt nem mindegy.
emailomra ird le az elképzelésed:
gilera@vipmail.hu
igen keresek.tudsz segíteni?
Pulzy van msn cimed?beszélnünk kellene.
Matyko,keresel még mitot blokk nélkül?
1előre csak érdeklődöm majd ha komolyabbá válik és meg lesz még akkor majd beszélünk róla
köszi a választ
15-6 ért viheted, szerintem ez nagyon barátságos ár( ha azt nézed 28-ast kapsz 8-9ért + szivotrokot hozzá 3-4e.)
fahee h adod a karbit?
25000? Jó hogy dunlop d209 de ez szegény rongyosra van pályázva...
Dunlop D209 GP 110/70 17 és 150/60 17, csak garnitúrában 25000 Ft! Postánzni is tudom!
tel.: 06308519052
email: richard.biel@freemail.hu
Vkinek van Evohoz hátsó lábtartója? Ja és még mindig eladó a Mikuni karbi szivotorokkal olcsón!
hello: jó állapotu mito hátsó telo=8eft
postán is érd:705377495
Csákó!Érdekelne egy hátsó teló!Lehetőleg jó árban!van-e és mennyiért adnád?!
köszi előreis!
Azért mondom...nem baj van másik ami tuti 125ösé..csak azt most azért nem tudtam viszonyitani mert az van most a gépen...de mikor megmértem ezt rögtön gondoltam hogy ez nem erre való...