Csá!Ha van valaki akinek éppen lent van a hengerfej és van a farzsebbe egy tolómérő az tegye már meg hogy leméri a hengerfejnek az égéstér átméröjét! Mert amit most szerváltam hengerfejet elég nagynak találom és azon gondolkodtam hogy ez nem-e valami 160as hengeré..mert az a jelzés sincs rajta h:200m,l,g...stb...de az se h polini...na mind1 mérje már meg valaki a sajátját még az is jó ha egy 160 ast mérsz meg mert ha akkora akkor nem teszem fel....köszi..
csáó
szeretnék segítséget kérni
csinálni akarok 1 láncvédőt(nem mert nem birok magammal hanem mikor vettem nem volt rajta ) és ennek kellenének a méretei hosszuság szélesség ha valaki lenne szives esetleg lemérni vagy ha tudja elmondani nagyon szépen megkösszönném
Helló mindenki!
Van egy eladó mito-m
93-as minden olasz papírral,esztétikailag nem a legszebb,viszont motorikusan hibátlan...
Msn:dadu1108@freemail.hu
mindent elmodok msn-en...
ÁR:160Ezer forint!
ÜDV
Az egy gyűrűs dugó pedig 200H hengerfejjel az igazi (állítólag), de nekem 200G-vel vígan megy, ez Vertex kovácsolt, lapostetős ami nekem benne van. Hamarabb kopik.
Hallotatok már olyan dugattyurol hogy VP?Ez gyári lenne vagy mi? Mert nem nagyon találtam rola semmit...és ennyi van csak benne hogy VP 997....de ez a 997 a vertexbe is benne van...
Bejáratásnál evet 3ésfelet, most vegyesben, nem lazázva 5 literben megáll. 100as Shellt párszor próbáltam, de a horror ár miatt maradok a 95ös Carrera mellett vagy a Jeten a 98as.
Olajat Motul 710et használok, magam keverem, kb 700km-ig elég egy liter.
Eladó egy 94 es Cagiva supercity korához képest jó állapotában.Rendszeresen szervizelt,garázsban tartott mociról van szó.Ha vkit érdekel a 0630/486-58-36 as számon tud több információt kapni...
szeretnék segítséget kérni
csinálni akarok 1 láncvédőt(nem mert nem birok magammal hanem mikor vettem nem volt rajta ) és ennek kellenének a méretei hosszuság szélesség ha valaki lenne szives esetleg lemérni vagy ha tudja elmondani nagyon szépen megkösszönném
Van egy eladó mito-m
93-as minden olasz papírral,esztétikailag nem a legszebb,viszont motorikusan hibátlan...
Msn:dadu1108@freemail.hu
mindent elmodok msn-en...
ÁR:160Ezer forint!
ÜDV
Egy kis off: Szokott innen valaki e-bay-ről rendelni?
Mert érdekelne, hogy kábé mennyi a posta
kompletüzemképes blok=50eft henger dugoval=35eft
kompletgyujtás=25eft
powerelektronika=1
4eft
powermotor=10eft
karbi=8eft
kipufogo=15eft
idom
szett=25eft
elsölámpa=8eft
hátsó=5eft
...........
...........stb minden ami kell.
érd:705377495
láttam olyan hozzá való hengerfejet
Az egy gyűrűs dugó pedig 200H hengerfejjel az igazi (állítólag), de nekem 200G-vel vígan megy, ez Vertex kovácsolt, lapostetős ami nekem benne van. Hamarabb kopik.
Ahoz való hengerfej (talán 200 H vagy G) van valakinél?
Olajat Motul 710et használok, magam keverem, kb 700km-ig elég egy liter.
eredetvizsga 13-14e
ccm díjat meg tudjátok.