Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A 160 as polini hengernek 64-es a furata ez tuti, szerintem ahhoz van a hengerfej... de nem mondom 100%-ra
Ezé 64mm...a furat meg ugye 56mm...ezért nézegettem hogy ez igy nem lessz jó...
Csá!Ha van valaki akinek éppen lent van a hengerfej és van a farzsebbe egy tolómérő az tegye már meg hogy leméri a hengerfejnek az égéstér átméröjét! Mert amit most szerváltam hengerfejet elég nagynak találom és azon gondolkodtam hogy ez nem-e valami 160as hengeré..mert az a jelzés sincs rajta h:200m,l,g...stb...de az se h polini...na mind1 mérje már meg valaki a sajátját még az is jó ha egy 160 ast mérsz meg mert ha akkora akkor nem teszem fel....köszi..
csáó
szeretnék segítséget kérni
csinálni akarok 1 láncvédőt(nem mert nem birok magammal hanem mikor vettem nem volt rajta ) és ennek kellenének a méretei hosszuság szélesség ha valaki lenne szives esetleg lemérni vagy ha tudja elmondani nagyon szépen megkösszönném
még annyi hogy neten nincsen fent...
Helló mindenki!
Van egy eladó mito-m
93-as minden olasz papírral,esztétikailag nem a legszebb,viszont motorikusan hibátlan...
Msn:dadu1108@freemail.hu
mindent elmodok msn-en...
ÁR:160Ezer forint!
ÜDV
Hali!Cagiva Frecciához keresek hátso fék lámpát+oldal has fejidomot.
power moci elado 6eft mikigsi@gmail.com
Cső!
Egy kis off: Szokott innen valaki e-bay-ről rendelni?
Mert érdekelne, hogy kábé mennyi a posta
200L es hengerfejhez is jó.
CAGIVA MITO ALKATRÉSZEK eladok pl:
kompletüzemképes blok=50eft henger dugoval=35eft
kompletgyujtás=25eft
powerelektronika=1
4eft
powermotor=10eft
karbi=8eft
kipufogo=15eft
idom
szett=25eft
elsölámpa=8eft
hátsó=5eft
...........
...........stb minden ami kell.
érd:705377495
ok megnézem ha már ugyis venni kell
láttam olyan hozzá való hengerfejet
Ez nekem is eszembe jutott..csak mondom a másikba meg kivan irva hogy vertex akkor ebbe is ugy lenne...de akkor csak nem..
Vertex Pistons (VP)

Az egy gyűrűs dugó pedig 200H hengerfejjel az igazi (állítólag), de nekem 200G-vel vígan megy, ez Vertex kovácsolt, lapostetős ami nekem benne van. Hamarabb kopik.
mármint: milyen márkájú a mitóba való egy gyűrűs sima tetejű dugó
Azt akarom kérdezni, hogy milyen márkájú a mitoba való egy gyűrűs sima tetejű dugót?
Ahoz való hengerfej (talán 200 H vagy G) van valakinél?
Nem azért, hogy kötekedjek, de az elmult héten erről mind szó volt, ami véleményem szerint nem több mint 3-4 oldal.
Hallotatok már olyan dugattyurol hogy VP?Ez gyári lenne vagy mi? Mert nem nagyon találtam rola semmit...és ennyi van csak benne hogy VP 997....de ez a 997 a vertexbe is benne van...
evett
Bejáratásnál evet 3ésfelet, most vegyesben, nem lazázva 5 literben megáll. 100as Shellt párszor próbáltam, de a horror ár miatt maradok a 95ös Carrera mellett vagy a Jeten a 98as.
Olajat Motul 710et használok, magam keverem, kb 700km-ig elég egy liter.
hello! ha a gázreakció nem olyan jó és még szivatni sem kell sokáig a motort (kb 10 mp) akkor a karburátoron állítsam be a síbertűt v a keverést?
Eladó egy 94 es Cagiva supercity korához képest jó állapotában.Rendszeresen szervizelt,garázsban tartott mociról van szó.Ha vkit érdekel a 0630/486-58-36 as számon tud több információt kapni...
Vissza is nézem lassan de 520 oldal nem kevés. Ezért jó lenne ha mégegyszer leirnátok. köszi
új forgalmi engedély plusz a törzskönyv 12000Ft
eredetvizsga 13-14e
ccm díjat meg tudjátok.
Ha kicsit vissza olvasnál látnád a kérdéseidre a választ.