Kinek mennyit eszik a mitoja és milyen használat mellet? Milyen benzin raktok bele, valaki használ-e 100-as shell racinget? És olajat milyen márkát ami bevált és mennyit bir ki 1 liter? köszi
RS125 "00-ához véletlen nincs vezető ülésed ? aminek meg van mind a 2 füle alul és viszonylag jó állapotban van. szín lehet fekete vagy piros. ha van akkor egy árat és egy képet mellékelj már pls
Üdv!
99-es Cagiva Supercityre keresnék új hengert, vagy hengerszettet, tuninghenger is jó lenne akár 160-as is.
Ha valakinek van vagy tudja hol lehet szerezni kérem írjon!
Ha jól tudom a blokkom megegyezik a c12-es Ferccia-éval, ill. a kereklámpás régi Mitokéval (nem EVO)...
Helló!
Na végre eljutottam odáig, hogy hamarosan elindulok A1-re :D
Mitot fogok venni az tuti, ha elkel a többi motor itthon :)
Mennyi egy Mito-nak az átiratása?
Köszi, erre voltam kíváncsi! Majdnem lemondtam a 2t 125 vásárlásról, mert két srác is azt mondta, hogy nekik 100-200km alatt ment el 1 liter ( egyiknek rs125 másiknak mito. De a kb. 800 az simán tűrhető.
Cső mindenki! Valaki meg tudná nekem mondani mennyi a Mito Evo olajfogyasztása "normál módon használva"?
Úgy értem hány kilóméter alatt fogyaszt el 1litert?
hol hallottál róla? nekem itt sopronba mesélték ezt a szigoruan bizalmas projetcet
misoc az alkatrészek(tankcsat,jobbos kapcsoló) lehet kellenek, ugyis irok csak elöször be is kéne inditani
még körbe nézzek aztán szólok h mi van
ár=4eft
RS125 "00-ához véletlen nincs vezető ülésed ? aminek meg van mind a 2 füle alul és viszonylag jó állapotban van. szín lehet fekete vagy piros. ha van akkor egy árat és egy képet mellékelj már pls
komplet üzemképes blok=60eft van 2db blok is lehet válogatni.
vagy henger+dugo+gyürü+hengerfej=40eft
postán is.
érd:705377495
99-es Cagiva Supercityre keresnék új hengert, vagy hengerszettet, tuninghenger is jó lenne akár 160-as is.
Ha valakinek van vagy tudja hol lehet szerezni kérem írjon!
Ha jól tudom a blokkom megegyezik a c12-es Ferccia-éval, ill. a kereklámpás régi Mitokéval (nem EVO)...
Na végre eljutottam odáig, hogy hamarosan elindulok A1-re :D
Mitot fogok venni az tuti, ha elkel a többi motor itthon :)
Mennyi egy Mito-nak az átiratása?
Úgy értem hány kilóméter alatt fogyaszt el 1litert?
Hátsó kerékhez féktárcsát menyiért adod?
odakint...már biztos van vagy 10-15 centi ...
misoc az alkatrészek(tankcsat,jobbos kapcsoló) lehet kellenek, ugyis irok csak elöször be is kéne inditani