Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Annyira birom az ien 40-45 lovas hirdetéseket gecc. amikor keréken mérve az ien 125 ös motoroknak max 25 le lenne (sztem)
plexi nincs, lehet van külön kis idom=3eft
vagy ha nincs komplet oldalsó idomot adok=5eft
fordulatszámspirál=2eft
Üdv,egy plexi, egy jobb oldali index nélküli idom,nem az a rész amit alul összecsavarozok a másikoldallal,csak a kisebbik,meg egy fordulatspirál mibe fájna össz-vissz?
Hali!Elado egy CAGIVA FRECCIA C12-ö uj fényezés és frissen felujitott blokk.email:tuner5@feemail.hu tel:06703445629
Castrol power 1 (R2)
Ez vajon mit rejt? mito
Castrol Power 1 racing 2t -t meg az R2 öt szereti a legjobban!
Én Motip láncsprayt használok...CZ erösitett sárkidobós O-gyürüs cross láncom van...
Hy!Milyen olajat ajánlotok mitoba?(agipról vélemény)
És milyen láncsprayt?
Akkora felesleges. Nekem van 35-ös Mikuni karbim ha érdekel szivótorokkal OLCSÓÉÉ (némelyik mito ilyen karbit kapott):)
hello:elsöülés=3eft
hátsóülés=4eft
hello: kormánykapcsolo=4eft
leszorito gumi=1eft
Akkorát nem kéne, főleg,ha nem polini henger, elég egy 34-es is, de nekem a gyári 28assal is szépet lép.
38as lapsúberest, misoc ird meg mennyibe lennének azok a dolgokat amiket irtam
A blokkhoz nem akarok hozzányulni ha nem muszály mert nem olcsó. De karburátor milyet és mekkorát nézzek. Most 28mm van rajta ugy tudom.
Vegyél egy karbit jobban jársz, mint hogy fuvokákat keresgélsz hozzá, meg tűt. Meg a hengered is sztem hozzá való, fojtott.
2000-es 6 sebességes. a kipufogó nyitott már, csak a karbi maradt a folytott. igy is megy jól de tudom sokkal több van benne ezért kérek tanácsott.
hello köszi hogy válaszoltál hát amiket leirtál szerintem nagyon hasznos dologok voltak és nemcsak nekem lesz használható info hanem még soksok embernek ezen az oldalon! igaz azt irtad hogy (idézem) "SZERINTEM SENKI NE VEGYEN PAPIR NÉLKÜLI 125 ÖST" azért én csakmegpróbálom utánna ha max elkapnak lepasszolom faternak vagy a tesomnak!éshát a balesetre csak annyit mondok hogy mégegy ok hogy vigyázzak magamra!
Sziasztok!
Licitre bocsátom 4 darab indexemet (gyári evo 98-as gépen voltak), sérülés egyiken sincs képeket holnap délután felteszek:) kinek mit ér meg a 4 darab? Természetesen izzókkal
csao egy kis hozzászolás a kezdöknek ...2évet hajtottam a mitot 50es ként és a tapasztalatok hogy nincs reendör a földön aki elhiszi h 50es a mito viszont a törvény hagyott kiskaput(szokás szerint)tehát a rendör vagy tovább enged(esetek 90%-a )vagy amitöl mindenki fél kpm re küld.a kpm 30 napos reagálással dogozik a felszolito levélre válaszolva mellékelsz 1 db adásvételit moszerint te már eladtad a gépet(én tesomnak adtam el:))ezzel az ügyet ök le is zárják.te meg vissza veszed a gépet..ez nem biztaiás söt mindenkit lebeszélnék hiszen a gond ott kezdödik ha balaset okozo leszel..itt már a biztositással valo csalás is játszik ugye 50es bizti+netalán nagymoci jogsi sincs...én eladtam a gépet és egy papirost hajtok és nem kell a zsarukkal balhéznom sem..SZERINTEM SENKI NE VEGYEN PAPIR NÉLKÜLI 125 ÖST..bocs ha kicsit hosszu lett...éljen a 2t és világbéke...
A 2 ülést mennyibe adod?
Még mindíg eladó a hengerem!
hengerfejjel, dugóval stb..
polos_kei@hotmail.com
Nem egyforma a mito és a mito evo plexi....
Néztem plexit:http://www.mrashop.de/mrashop/...
Csak azt nem tudom, hogy jó e az evora?mert az első evora van csak az 95 től az enyém meg 94 es!Vagy a réginek meg az evonak ugyanolyan a plexie?
jobbos kormánykapcsolót mennyibe adnád?
tankot és víztartályt rögzítő csatot?
max 1.5évig használnám!hát imátkozom hogy bevegyék vagy hogy éppen az ismerős haver állitson le!