Üdv,egy plexi, egy jobb oldali index nélküli idom,nem az a rész amit alul összecsavarozok a másikoldallal,csak a kisebbik,meg egy fordulatspirál mibe fájna össz-vissz?
hello köszi hogy válaszoltál hát amiket leirtál szerintem nagyon hasznos dologok voltak és nemcsak nekem lesz használható info hanem még soksok embernek ezen az oldalon! igaz azt irtad hogy (idézem) "SZERINTEM SENKI NE VEGYEN PAPIR NÉLKÜLI 125 ÖST" azért én csakmegpróbálom utánna ha max elkapnak lepasszolom faternak vagy a tesomnak!éshát a balesetre csak annyit mondok hogy mégegy ok hogy vigyázzak magamra!
Sziasztok!
Licitre bocsátom 4 darab indexemet (gyári evo 98-as gépen voltak), sérülés egyiken sincs képeket holnap délután felteszek:) kinek mit ér meg a 4 darab? Természetesen izzókkal
csao egy kis hozzászolás a kezdöknek ...2évet hajtottam a mitot 50es ként és a tapasztalatok hogy nincs reendör a földön aki elhiszi h 50es a mito viszont a törvény hagyott kiskaput(szokás szerint)tehát a rendör vagy tovább enged(esetek 90%-a )vagy amitöl mindenki fél kpm re küld.a kpm 30 napos reagálással dogozik a felszolito levélre válaszolva mellékelsz 1 db adásvételit moszerint te már eladtad a gépet(én tesomnak adtam el:))ezzel az ügyet ök le is zárják.te meg vissza veszed a gépet..ez nem biztaiás söt mindenkit lebeszélnék hiszen a gond ott kezdödik ha balaset okozo leszel..itt már a biztositással valo csalás is játszik ugye 50es bizti+netalán nagymoci jogsi sincs...én eladtam a gépet és egy papirost hajtok és nem kell a zsarukkal balhéznom sem..SZERINTEM SENKI NE VEGYEN PAPIR NÉLKÜLI 125 ÖST..bocs ha kicsit hosszu lett...éljen a 2t és világbéke...
Néztem plexit:http://www.mrashop.de/mrashop/...
Csak azt nem tudom, hogy jó e az evora?mert az első evora van csak az 95 től az enyém meg 94 es!Vagy a réginek meg az evonak ugyanolyan a plexie?
vagy ha nincs komplet oldalsó idomot adok=5eft
fordulatszámspirál=2eft
Én Motip láncsprayt használok...CZ erösitett sárkidobós O-gyürüs cross láncom van...
És milyen láncsprayt?
hátsóülés=4eft
leszorito gumi=1eft
Licitre bocsátom 4 darab indexemet (gyári evo 98-as gépen voltak), sérülés egyiken sincs képeket holnap délután felteszek:) kinek mit ér meg a 4 darab? Természetesen izzókkal
hengerfejjel, dugóval stb..
polos_kei@hotmail.com
Csak azt nem tudom, hogy jó e az evora?mert az első evora van csak az 95 től az enyém meg 94 es!Vagy a réginek meg az evonak ugyanolyan a plexie?
tankot és víztartályt rögzítő csatot?