hello emberek visszalapozgattam egy kicsit ebben a topicban szerintetek tényleg nem tetszik a rendőröknek ha egy miton 50es papir van mostvagyok motorvételbe de én ugy tervezem hogy cagiva prima ként fogom használni csak tényleg ezektől a szaros rendőröktől bevagyok tojva
hol és mennyiért lehet nagyyobb fuvokát, tüt venni mito karbihoz mert az enyém még a gyári folytott. nem tudom mekkora van benne csak kevesett eszik azért nem lett piszkálva. mennyi teljesitmény gyarapodást várhatok?
iwiw-en van a Hajdú-Bihari motorosok klubja aki környékbeli csatlakozzon, már hétvégén is volt egy kis felvonulás Debrecenben elég sokan voltak itt egy kis videó a az indulásról -- beszéd :D nézzétek meg jópofa motorok, tömeg :)
Most nem vagyok motor közelébe csak érdeklödök mik a lehetöségek. Gondolom ez lesz a megoldás kissebb benne a fuvoka kevesebbet eszik, de igy folyttják le gyárilag?
ha ráadod a gyujtást a power ellenöröiz egyet..nyit-zár utána 7250 nél kell neki nyitni..nekem a föfuvókám 148as van a karbi alján egy 14 es csavar azt kitekered és a tetejébe van a föfúvóka bele van ütve hogy hanyas azt nézd meg!
blok,henger,telok,fékek,idomok,lámpák,kapcsolok,pow
er,karbi,kipufogo,..........stb ami egy motoron létezik.
érd:705377495
motorok, tömeg :)
Itt a címem: polos_kei@hotmail.com
Össz.: 5000,-
Mito gyári henger, hengerfejjel és dugattyúval eladó!
A henger széle repedt! ára 5000