Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát ha levágják,hogy 50es akkor nagy cumi van, de akkor is ha bevezetik ezt a rendszámoztatás 50esre.....Én biztos nem használnám 50ként, de tetudod!
cagiva mito alkatrészek eladó.
blok,henger,telok,fékek,idomok,lámpák,kapcsolok,pow
er,karbi,kipufogo,..........stb ami egy motoron létezik.
érd:705377495
hello emberek visszalapozgattam egy kicsit ebben a topicban szerintetek tényleg nem tetszik a rendőröknek ha egy miton 50es papir van mostvagyok motorvételbe de én ugy tervezem hogy cagiva prima ként fogom használni csak tényleg ezektől a szaros rendőröktől bevagyok tojva
Mikori mitod van? Amugy sztem a kipufogod is fojtott és talán a hengered is. Amugy egy fojtatlan oylan 26körül mozog
hol és mennyiért lehet nagyyobb fuvokát, tüt venni mito karbihoz mert az enyém még a gyári folytott. nem tudom mekkora van benne csak kevesett eszik azért nem lett piszkálva. mennyi teljesitmény gyarapodást várhatok?
Végigmegyünk a Böszörményi úton,Böszörményi úton a Shell kútnál balra felfordulunk aaa őőőőőhh Igen Igen NEMKÉNE ez nagyon nagy xd
iwiw-en van a Hajdú-Bihari motorosok klubja aki környékbeli csatlakozzon, már hétvégén is volt egy kis felvonulás Debrecenben elég sokan voltak itt egy kis videó a az indulásról -- beszéd :D nézzétek meg jópofa
motorok, tömeg :)
Újonnan olyan 90környékén használtan már lehet kapni 30tól. Amugy hozzákell állitani a karbit.
felvettelek...
Msn-en +beszéljük, ha érdekel!
Itt a címem: polos_kei@hotmail.com
Mennyibe van egy gianelli vagy egy arrow cső mitora?plss
stevehuffnagel@freemail.hu
és hol van elrepedve?ott a tetején az a csík az?És a dugó milyen márka?Hol lax amugy?
Mito 25-ös henger + minden sallang, ami a képen van!
Össz.: 5000,-
hello igen érdekelne a dolog megadod az msn-címét?
Hali Stevehuffnagelnek van egy 160 as polinija , ha érdekel megadom az msn cimét.
csá!Engem érdekelne a dolog!Képeket dobjál már fel róla!
Helo, ki milyen fékbetétet használ elől a 4 dugós brembonál? Létszi írjatok tapasztalatot is!
hello ha valakinek lenne egy felesleges 160as henger egy cagiva mito 125ös 93as évjáratú géphez az irjonmár az ordog93@citromail.hu
Hello, mennyit megy végre, milyen sebességtől esik vissza a fordulat? Gratulálok a géphez, sok balesetmentes km-t hozzá. Képet tegyél fel
Helló!
Mito gyári henger, hengerfejjel és dugattyúval eladó!
A henger széle repedt! ára 5000
CSá!94 es mitora Gianelli vagy Arrow kipu kb mennyibe kerül?Karbin kell állítani hozzá?kösz
Más fuvokázás, más tű van benne. Nekem van eladoba egy 35ös Mikuni karbim szivotorkkal!
Most nem vagyok motor közelébe csak érdeklödök mik a lehetöségek. Gondolom ez lesz a megoldás kissebb benne a fuvoka kevesebbet eszik, de igy folyttják le gyárilag?
ha ráadod a gyujtást a power ellenöröiz egyet..nyit-zár utána 7250 nél kell neki nyitni..nekem a föfuvókám 148as van a karbi alján egy 14 es csavar azt kitekered és a tetejébe van a föfúvóka bele van ütve hogy hanyas azt nézd meg!