sziasztok rámis szavazhattok ha gondoljátok!
köszi amugy én ugy gondolom nem kell szana szét-csicsázni a motort egyszerű és gyönyörű legyen szerintem ez nekem sikerült is!
Hali mindenkinek van 1 cagiva freccia 125-ösmotorom azt akarom megtudni h mitöl lehet hogy 3000 fordulat alat szaggat a motor a szerelö a légszürö fedélre tippelt megtörtént a csere és a helyzet nem változott ha valaki tud valamit lécci irjon:))
hellosztok: CAGIVA MITO_ FREECIA C12 -es bonott alkatrészek eladok:
blok, blokbontva is,henger,kipufogo,idomszetek,müszerfal,fékek,gyujtás
,power,karbi,
telok,sárvédök,hütö,kapcsolok,tank,l
ámpák,olajpumpa,önindito, minden ami egy motor van.
megvenni ugyse tudom, egyeltalán ha a motor beindul már a valagamat földhöz verem, de utcán használva is van ennek a teleszkópnak előnye? gondolom sokkal több dolog álítható rajt, vagy ezek olyan finom dolgok hogy utcára teljesen felesleges?
Sziasztok!
Elírtam gyerekek...
Most hogy nézem a kinti forgalmit '93...bocsessz
Nem direkt volt...ha tényleg érdekel valamit még,akkor megadom az msn címem: dadu1108@freemail.hu
Bármi kérdésedvan nyugodtan írj!
Helló
Akitől vettem a gépet,nekem ezt mondta...(30 ezer kb még )
Állítása szerint már el van intézve egy pár dolog,adott egy csomó formanyomtatványt,miegymást...Ezért írtam ezt...
én 50ként hásználom(már amikor)...nem kívánok foglalkozni vele hogy forgalomba helyeztessem...Ha valakit érdekel,160ezer forintért eladó,ha nem,akkor tavaszig kicsit szépítgetem,kipofozom és használom idén...ennyi
üdv,elmagyaráznád nekem hogylehet 30e ft-bol berendszámozni?mert akkor énis csináltatnék egykét gépet.felénk csak a regadó 20-30e a te géped,re,27e az egyedi forg helyezés ha jolemlékszem,8-9e a származási ellenörzés,6e a törzskönyv kiváltása,6e a forgalmi engedély,5e a müszaki vizsga,azt akkor még nemis mondtam mindent.
helló!
Nekem van egy eladó 95-ös mitom...
a gép nagyon egyben van...nincsen forgalomban ,de minden olasz papírja megvan,az körülbelül egy 30ezer forint még(leforgalmizás mindenestül)...
160 HUF-ért el lehet vinni,mert esztétikaliag nem a legszebb.(nincsen törve,csak festést igényelne)
Ha érdekel nyugodtan hívj,vagy írj!
06-20/316-6780
http://www.kawasaki.hu/ER-6n#/...