Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hy valakinek nincs valami rajza mito evo blokk rol? mit hova kell rakni?
hali
engem is érdekelne kuplungbowden csak nekem evohoz kellene
hello: nekem van mito körlámpáshoz kuplungbovdenem=3eft
postán is.
érd:705377495
Holnap megyünk az új mitoért :))Majd lövök képeket róla.....
Tudja valaki hogy hol vállalnak hüvely cserét és mennyiért?vagy jobban megéri egy másik henger?
Hello!

Nem tud vki evo pályaidomot véletlenül?
Felesleges a 160as henger nagyobb tömegü dugó eleve hamarabb kinyirja a csapágyakat meg a tügörgöket és nem is pörög ugy mint egy 125 ös...
Helló!
Gyerekek,S.O.S kuplung bowdenre lenne szükségem...:(
(Körlámpás mito)...ha alaki tud baráti áron akkor írjon nyugodtan..
köszi
üdv
Jaúúúú a 160 as is am én 55 ért vettem kompletten.
lehet olcsobban is találni. Amugy csapágy helyett inkább a hajtókarral kellene foglalkozni. De szerintem felesleges a 160as, 125 jobb:)
átlagba 80an valamennyi volt, átlagba ,de nem árt ha nem átlagos hozzá a motorod hanem akkor rendbeteszed a csapágyakat
hali nemtudjátok véletlenül hogy egy cagiva mitora egy 160ccm-es henger átlagba mennyibe kerülne?
hát csapágyboltba én vetem de ott nem olt oan normális 2 ajkú csak 1.. nekem a nagyvashu ról kell:D mondjátko má meg a méretet:D
nem kell netről szimeringeket, csapágyboltokban érdeklődj
Méretét nemtom már, de énis cseréltem a mitoban, és SKF csapágyboltban vettem, asszem valami 600 ft volt.
hali
tudja vki,hogy mekkora teloszimering kell a mito 1 első telojába? és akkora méretűt lehet rendelni nagyvas.hu -ról? valaki rendelt már onnan mitohoz?
üdv
Hát ez elég tág dolog... Lehet millio baja, gyertya, karburálás akármi. Kicsit pontosabban kéne leirnod,de midnensetre a hengertalptömitést nem ártana kicserélni.
köszi a válaszokat, egyikötökkel el is intéztem telefonon!
sziasztok
Helló
olyan kérdésem lenne ha a henegertömb alol kilöki a tömités és ot szivárog a viz az lehet hogy azért nem pörög ki a motor teljesen?
Vagy akor mi lehet a motor baja ?
elöre is köszi csákány
apriliars160@freemail.hu
vagy ugyan ez msn cimem ált 8-9 között vagyok fen.
Bontós mester!
Akkor kellene a gyujtásvezérlö (ha az az a cucc az első ülés alatt amire sok csatlakozó csatlakozik), utánvéttel megoldható az üzlet?
(biztonság kedvéér ha nem nagy fáradtság küldenél róla egy képet?)
szivesen örülök hogy segíthettem
Huuuuuuuu, nagyon köszönöm, nagyon rég kerestem már!
Ezer kösz!
randy-nek
a belevaló gyertya a(gyárilag az Evoba) B10EG vagy B9EGis jó bele 2000FT kb