Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helló mindenki!
Egy kis segítséget szeretnék kérni!
Tegnap vettem egy mitot,(93-as) nagyon klassz motorikusan nagyon egyben van...
kifizettem elindultam...mentem vele kb 20 kilómétert,megálltam pihenni,gyönyörűen járt a motorja.Leállítottam és annyi....amikor indulni szerettem volna semmi...nem indult...se saját akksiról,se tolásra,se bikázásra...kompresszió van benzin van...gyertyára gyanakszom(beköphette)...remélem tud valaki valami okosságot mondani,vagy valami jellemző hibát...ez az első mitom...csak kellemetlen hogy hazáig nem tudtam elvinni a frissen vett motort:S...Segítségeteket kérem..Előre is köszi minden választ...Vagy esetleg egy jó szerelő számát aki átnézi rendberakja nekem korrekt összegért...köszi minden tanácsot
ÜDV
helló mindenkinek mi a különbség a cagiva freccia meg a mito hengr és a pover közöt ?
Castrol
Power 1 Racing 2T (R2)
Motul 710
Agip speed
Helo!Ti a mitotokba milyen márkájú olajat használtok?
ööö megoldódott a probláma:D leszedtük az önindító burkolatát a szénkefék felőli részen.televolt minden ilyen szénkefés porral,kipucoltuk,megtisztítottuk.vissza a fedelet és most műödik
Hali Misoc te csak Mitokkal foglalkozol? Mert nekem kéne főtengely egy 150-es madisonhoz ... nem tudnál esetleg valamit ?
kössz mindenkinek a választ,ma folytatjuk,és rem kiderül mi a baja.A szénkefés dologra gondolrunk mi is,meg trafóra....áá mind1 ha vmit tudok,akkor írok.kössz mindenki
Nekem volt olyan is, hogy az a kis fekete doboz ami az ülés alatt van, az nem volt jó. Leszedtül a burkolatot, és ha megnyomtuk az indító gombot, akkor csak folyamatos kattogás hallatszott, ide oda járt a kapcsolóban a kis fém pálca, mert van egy nagyon vékony sárga szigetelőlap közte, és az egy picit elmozdult, és nem szigetelt rendesen. Nem tom h érted-e
trafo=6eft irtam már
üléés allatt van:
indito relé 5 csatlakozos
vilogo automata 3 csatlakozos mind2 külsöleg egyforma.
segégvézra üléstöl kicsit hátra bal oldalra feszültségszabályzó van.
Még mindig eladó egy Mikuni karbi szivotorokkal 17e, Wiseco dugó 20e.
Misoc nekem ugy néz ki füstöl a trafóm,lehet kéne egy darab, vannak az első ülés alatt dolgok, nekem azok nagyon meg vannak gányolva,leirnád hogy pontosan mik is azok és nálad van e?
Nekem volt ilyen problémám, nézd meg a bendixet nekem az okozta a galibát van a tengelyén egy biztosító gyűrű a rugó előtt az lecsúszott és megszorult. Nézd meg csak az önindítót hogy hajt-e közvetlenül az aksiról bendix nélkül, ha ha hajt akkor valószínű hogy valami ilyen baja lesz.
hello: állt ilyenkor az önindito szénkefélyi kopotak vagy nem kap testelést a forgo rész és felveszi az áramot igy nem tud maximális forgo mozást adni.

indito relé akor szar ha néha inditás közben katog iletve többszöri gombnyomás után indul el.

van mind2.
ÖNINDITO=8eft
inditorelé=6eft
elméletileg jÓ? Akkor elméletileg szar is lehet!
csá mindenki!Van egy kis problémám,remélem vki tud segíteni.szal:
szarakodott az önindítóm.amikor elakartam indítani a motort,akkor az önindító, épphogycsak átforgott,olyan volt mintha az akksi le lenne merülve.elkezdtük mérni a motort.seholsem volt zárlat,akksi jó,felvan töltve,seholsem volt semmi gáz,világítás,index,minden rendesen müxik.aztán megint megpróbáltam az önindítót,egyszer még átforgott,aztán semmi több.azóta a reléjétől csak egy kattogó hang jön amikor megnyomom a gombot.széthuzogattuk a vezetékeket,meg összetoltuk de semmit sem változott.elméletileg önindító is jó,kap feszültséget,meg minden.valaki tud vmi okosat mondani h ilyenkor mivan?
Olyan nekem is van...egész blokk van...cseréljük el valamire..ha van valami értelmes cuccod mitora
hello: nekem van az persely ami neked kell a fötengelyre.
esztergálást nem ajánlom mert a gyári üveg kemény agyból van.
ha kell a gyári=2eft
Meg van még
mitora pár okosság:(vagy amire szeretnéd:)
radiális főfékhenger:23e Ft
hidraulikus kuplungszett:25e Ft(90cm fémszálas csövel)
06705540998
gilera@vipmail.hu
sziasztok,
a fötengely jobboldalán, a fogaskerék és a csapágy közti 'távtartóra' (ezen 'tömít' a fötengely szimmering) lenne szükségem, olyan mint ami a kis lánckerék mögött is van! nem tom a pontos nevét, de aki látott már ilyet tudja miröl beszélek, ha valakinek van szóljon, megvenném, vagy legalább améretek kellennének h leesztergáljuk! 06303856976
elöre is köszi, sziasztok
esetleg van mitohoz sima( tehát nem vákumos) benzincsap?
lendkerék meg az az állórész ami mögötte van az van kettő, viszont a többi az lehet érdekel!