Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát mást nem igen tudsz vele csinálni, kicsit megkell foltozni leköszörülni aztán egy ideig jó az.
94 töl..van 94 es mito és mito evo is!94 töl 2000 ig az evo-k három küllösök és 7 sebességesek 2000 után uj felni és 6 os váltó
karbival holnap baszakszom de már a valagamat a földhöz verném ha egy köhintése lenne,akkor lehet lecsiszolom azt az arrowot pár helyen mmes kis lik van rajt azt hegeszteni lenne a legjobb?
Evot mikortól gyártják?
Nem rossz kis gép igaz nem 95 ös hanem 93 v 94 mivel 95 ben már nem gyártották ezt tipust...a festés szép de nekem nem tetszik ez a szin össze állitás...ja és forditott telós
Csáó!
Az érdekelne, hogy nem tud valaki valamit erről a motorról?
Mito
Előre is köszi!
ja kössz kicsi de jol néz ki
4coll széles a hátsó az elsö meg asszem 2.5...átmérö meg 17...
sziasztok valaki tudna segiten hogy a mito evo kerekei hány szor hány col 17 es azt már tom
hali
tudja vki,hogy mekkora teloszimering kell a mito 1 első telojába? és akkora méretűt lehet rendelni nagyvas.hu -ról? valaki rendelt már onnan mitohoz?
üdv
misoc
Érdekel, add meg légyszives a mail cimed, hogy megbeszéljük a részleteket (hivni nem tudlak)
Kösz!
heloo: nekem van cagiva freecia 125 komplet kipufogo rendszerem=12eft
érd:705377495
amúgy a kapcsolót néztem már rögtön...úgy áll,ahogy kell...:(
lehet hogy tényleg megszívta magát,és az lesz a gond...a gyertyát is megnézem...bakker nagyon idegesít :@
köszi mindenkinek a tanácsot...holnap neki esek kicsit...majd írok hogy mi újság
üdv
Vkinek mikuni karbi szivotorokkal nem kell?
Én is megvétel után beszoptam a kapcsoloval
Hali! Nézd meg a vészleállítót a kormányon... Engem egyszer megszopatott, már majdnem szétdöntöttük a motort mikor észrevettem hogy véletlenül átkapcsoltam Üdv
Jaja az normálsi mivel vékonyabb fala van, mint a gyárinak.
Hello!
Az egyik haveromnak kellene Cagiva Freccia C10-esre egész kipufogó (könyök és dob is). Ha valaki tudna korrekt áron kérem irjon! Kösz!
A kormányon jobb oldalt van egy gyújtáskapcsoló nézd meg nem e kapolcsoltad le. A másik lehetőség, szivatóval járattad és annyira megszívta magát, hogy nem indul. Ebben az esetben zárd el a benzincsapot és egy kicsit pörgesd meg a motor hadd verje ki magából az üzemanyagot. Aztán próbáld újra indítani Mikor megvettem én ugyan így jártam
A Freccia és a mito henger ugyan az, persze a mito hengerek nagyobb fel és leömlőkel rendelkeznek, de kompatibilisek egymással.
Vasfarok!

Nekem nem éppen arrow van, de az enyémnek is hasonló
a súlya!
Ha nem látszik rajta durvább "mókulás" nyoma, akkor
szerintem érdemes vele foglalkozni!
köszi vasfarok
Gyertyát kiveszed megnézed kakás e aztán tedd rá a pipát és indítózzál hogy egyeltalán van e szikra.
Gyökér kérdés: Szereztem egy rozsdás mito csőnek tűnő cuccost amibe bele van nyomva hogy arrow, ez a cucc elég könnyű max másfél kiló, kérdésem milyen egy ilyen kipufogónak a súlya? normális hogy ilyen könnyű?mert ha valami belezett lofasz akkor neki se állok lecsiszolni