karbival holnap baszakszom de már a valagamat a földhöz verném ha egy köhintése lenne,akkor lehet lecsiszolom azt az arrowot pár helyen mmes kis lik van rajt azt hegeszteni lenne a legjobb?
Nem rossz kis gép igaz nem 95 ös hanem 93 v 94 mivel 95 ben már nem gyártották ezt tipust...a festés szép de nekem nem tetszik ez a szin össze állitás...ja és forditott telós
hali
tudja vki,hogy mekkora teloszimering kell a mito 1 első telojába? és akkora méretűt lehet rendelni nagyvas.hu -ról? valaki rendelt már onnan mitohoz?
üdv
amúgy a kapcsolót néztem már rögtön...úgy áll,ahogy kell...:(
lehet hogy tényleg megszívta magát,és az lesz a gond...a gyertyát is megnézem...bakker nagyon idegesít :@
Hali! Nézd meg a vészleállítót a kormányon... Engem egyszer megszopatott, már majdnem szétdöntöttük a motort mikor észrevettem hogy véletlenül átkapcsoltam Üdv
A kormányon jobb oldalt van egy gyújtáskapcsoló nézd meg nem e kapolcsoltad le. A másik lehetőség, szivatóval járattad és annyira megszívta magát, hogy nem indul. Ebben az esetben zárd el a benzincsapot és egy kicsit pörgesd meg a motor hadd verje ki magából az üzemanyagot. Aztán próbáld újra indítani Mikor megvettem én ugyan így jártam
Gyertyát kiveszed megnézed kakás e aztán tedd rá a pipát és indítózzál hogy egyeltalán van e szikra.
Gyökér kérdés: Szereztem egy rozsdás mito csőnek tűnő cuccost amibe bele van nyomva hogy arrow, ez a cucc elég könnyű max másfél kiló, kérdésem milyen egy ilyen kipufogónak a súlya? normális hogy ilyen könnyű?mert ha valami belezett lofasz akkor neki se állok lecsiszolni
Az érdekelne, hogy nem tud valaki valamit erről a motorról?
Mito
Előre is köszi!
tudja vki,hogy mekkora teloszimering kell a mito 1 első telojába? és akkora méretűt lehet rendelni nagyvas.hu -ról? valaki rendelt már onnan mitohoz?
üdv
Érdekel, add meg légyszives a mail cimed, hogy megbeszéljük a részleteket (hivni nem tudlak)
Kösz!
érd:705377495
lehet hogy tényleg megszívta magát,és az lesz a gond...a gyertyát is megnézem...bakker nagyon idegesít :@
üdv
Az egyik haveromnak kellene Cagiva Freccia C10-esre egész kipufogó (könyök és dob is). Ha valaki tudna korrekt áron kérem irjon! Kösz!
Nekem nem éppen arrow van, de az enyémnek is hasonló
a súlya!
Ha nem látszik rajta durvább "mókulás" nyoma, akkor
szerintem érdemes vele foglalkozni!
Gyökér kérdés: Szereztem egy rozsdás mito csőnek tűnő cuccost amibe bele van nyomva hogy arrow, ez a cucc elég könnyű max másfél kiló, kérdésem milyen egy ilyen kipufogónak a súlya? normális hogy ilyen könnyű?mert ha valami belezett lofasz akkor neki se állok lecsiszolni