Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

CAGIVA MITO ALKATRÉSZEK ELADOK:
szinte minden van, ha kell valami érd:
email-msn=misoc160@freemail.hu állt este 8-9 között
vagy telon:705377495
RS 250 megy 210-et.
figyi lásd be, hogy egy 125 nem fog menni 200at 170körül mennek a fojtottak meg még annyit se. 200at egy erőssebb tuningolt motorral lehet elérni.
Hát Kicsit eltúloztam ebene gyet értek ddea 200kiló egy sovánkább emberrel simán monodm gps velem mutato193 mat max sebnek 181 cm 72kg voltam;)
Köszi az ajánlatot! De jelenleg nem tudok rá mitmondani:S Sajnos azt se tudom, hogy hol áll a fejem, és jelenleg levagyok nagyon égve:S Esetleg majd privátba utánna kérdezek. Amúgy nem tudod véletlelnül hogy az idom alatt elférne-e? (sajna nem tudom megnézni mert darabokba van)
Egy vadonat új Wiseco dugom van ár alatt (20e) ennyiért max vertexet kapsz.
Én is most vettem a tescoba 299 ért egy kilót higitás nélkülit A-clean vagy mi a gyik és elvileg -35 fokos...de azt mondja haverom ne tegyem bele..vegyek olyat ami alubarát vagy mi...mert ebbe végülis minden alu..blokk,henger, hengerfej hütö..ugyh lehet inkább csak az kéne..
Én találtam otthon tescos jóféle hígítás nélküli 5literest abból töltöttem volna bele ha nem szedtem volna ma is szét
Ti milyen fagyállót használtok vagy mik a tapasztalataitok roluk?
egy autoszerelő haverom szerint csak olyat tegyek a gépbe amin
az áll hogy alu hütös gépekhez is jó mert másképp haza vágja a hütömet....
193
Sztem is kicsit eltúloztad! Ennyit nem mennek végre!
Kamu! De ebből nem szeretnék vitát nyitni, lehet,h csak nekem volt ilyen gyér, de mind1is! Ez már múlt! Ja, ahoz meg nem kell nagy ész,h valaki megnézze a motor végsebességét...!
Én egy Rallys sráctól vettem:)
Én Győrbe adtam el az enyémet!
1 benzinkutas srácnak!
Az is 160as volt!
Pezzy!

Véletlen rábukkantam:
http://www.vatera.hu/cagiva_mi...
Nem tom ide hozták nekem:D kajak nem emlékszem honnan hozták:D
Mukika009!

Te véletlenül nem Győrben vetted a motorodat?
Helló!
'93-as mitohoz plexit keresek!
Még érdekelne 160-as pollini henger szett és
hozzá dellorto karbi!
(Baráti ár előnyt jelent )
Msn: polos_kei@hotmail.com
Előre is kösz!
Tud valaki 98-as mitohoz hengert dugoval?(lehtőleg valami barátibb áron kellene,és elég sürgős)
Vagy új vagy kevés km legyen benne.(jó állpotú)
06/30-7372882 vagy
kaci0001@freemail.hu
36 os Dellorto karbi:)
165 ös pollini szett arrow dellorto336 és a fogads kerekek átvoltak buherálva én úgy vettem már nem tom:$
Pirelli Diablo Supercorsa
150/60 ZR 17 illetve 110/71 ZR 17es méretben!
30000/garnitura áron eladó!
érdeklődni: 20/5140810 vagy MSN

Pályán használt de még bőven elmegy pályán is csak nekem már csereérett...
van olyan ami 200km-es
Közepe majdnem új!
Hát vannak benne meghökkentö dolgok...elöször énsem tudtam hova tenni a 912 es dukszit de a 15 lovas verzió hogy 170 et menjen azt azért nem hinném!És ird már le mik voltak abba a mitoba hogy 11 ezer alatt hogy ment 193 at?mert egy karbitol meg 160 as szettöl nem változik az áttétel...enyém 170 en már 11 ezret forog...
Ne vegyétke mega miniMitot jó lesza mini Zx10r em mellé(L) két élom motorom légyszi már licitáltam:$
hát elég gyengécske pollini ha annyit megy:D nekem is az volt 36 os karbival meg arrow rendszerrel amég ment... és 170 et SIMÁN küldte:D óraszerint mennek annyit:P de am tesztelj egy evot gyárit küldi a 170 et szerintem csak ügyesnek kell lenni:P jó na Fahee 20 perc alatt kellet összedobnom:D amúgy pedig nem egy videó van ahol 200at sőt többet is mennek:P ennyi de pl enyém gps szerint ment 193 at úgy, hogy még nem voltam pirosban...