Köszi az ajánlatot! De jelenleg nem tudok rá mitmondani:S Sajnos azt se tudom, hogy hol áll a fejem, és jelenleg levagyok nagyon égve:S Esetleg majd privátba utánna kérdezek. Amúgy nem tudod véletlelnül hogy az idom alatt elférne-e? (sajna nem tudom megnézni mert darabokba van)
Én is most vettem a tescoba 299 ért egy kilót higitás nélkülit A-clean vagy mi a gyik és elvileg -35 fokos...de azt mondja haverom ne tegyem bele..vegyek olyat ami alubarát vagy mi...mert ebbe végülis minden alu..blokk,henger, hengerfej hütö..ugyh lehet inkább csak az kéne..
Ti milyen fagyállót használtok vagy mik a tapasztalataitok roluk?
egy autoszerelő haverom szerint csak olyat tegyek a gépbe amin
az áll hogy alu hütös gépekhez is jó mert másképp haza vágja a hütömet....
Kamu! De ebből nem szeretnék vitát nyitni, lehet,h csak nekem volt ilyen gyér, de mind1is! Ez már múlt! Ja, ahoz meg nem kell nagy ész,h valaki megnézze a motor végsebességét...!
Helló!
'93-as mitohoz plexit keresek!
Még érdekelne 160-as pollini henger szett és
hozzá dellorto karbi!
(Baráti ár előnyt jelent )
Msn: polos_kei@hotmail.com
Előre is kösz!
Tud valaki 98-as mitohoz hengert dugoval?(lehtőleg valami barátibb áron kellene,és elég sürgős)
Vagy új vagy kevés km legyen benne.(jó állpotú)
06/30-7372882 vagy
kaci0001@freemail.hu
Hát vannak benne meghökkentö dolgok...elöször énsem tudtam hova tenni a 912 es dukszit de a 15 lovas verzió hogy 170 et menjen azt azért nem hinném!És ird már le mik voltak abba a mitoba hogy 11 ezer alatt hogy ment 193 at?mert egy karbitol meg 160 as szettöl nem változik az áttétel...enyém 170 en már 11 ezret forog...
hát elég gyengécske pollini ha annyit megy:D nekem is az volt 36 os karbival meg arrow rendszerrel amég ment... és 170 et SIMÁN küldte:D óraszerint mennek annyit:P de am tesztelj egy evot gyárit küldi a 170 et szerintem csak ügyesnek kell lenni:P jó na Fahee 20 perc alatt kellet összedobnom:D amúgy pedig nem egy videó van ahol 200at sőt többet is mennek:P ennyi de pl enyém gps szerint ment 193 at úgy, hogy még nem voltam pirosban...
szinte minden van, ha kell valami érd:
email-msn=misoc160@freemail.hu állt este 8-9 között
vagy telon:705377495