Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mito modell Ha valakit érdekel esetleg, megmutatom mit találtam!
fahee van kormányteló 400milis ha gondolod elővásárlási jogod van meg egy minimális kedvezményed!
Szeva! Egy felújított 160as Polini henger, hengerfejjel, meg powernyelvvel érdekelne valakit?
oké köszi akkor remélhetöleg nekem is jo lessz!
jahm, ..:D úgyh az én projektem is várat magára még..
184 centivel nem találom kicsinek
és még annyit hogy a fenttartása sokba kerül megbizható?
hello annyit szertnék kérdezni hogyha megveszem a 125ös mitot egy magas embernek vagyis nekem (183cm)nem lessz-e kicsi?ha lehet még ma adjatokmár választ mert fontos naon fontos (nem akarok ugy kinázni mint majom a köszörükövön)
Veszek új akksit a motorba, valamit mondjatok nekem márkáról, minőségről. Milyen árban vannak és honnan érdemes rendelni?
Előre is köszi!
36os delortóra jó, vákumos benzincsapra?
Jó a cikk! DE! Mikor ment ez folytással 170.et? Folytás nélül meg 200-220? Na nemá! Volt ilyenem, nem folytott verzió, de úgy sem ment 170-et! Polinival is csak 175-öt!
Hát azért vannak hibák benne, meg jobbna összelehett volna szedni a dolgot:D
parasztvakítás
tegnap volt "lapzárta" gyorsan Kijavítottam öüsszedobtam 20 perc alat amit tudtam:D éás nem néztem átxd
916.XD
Minden öllem telhetőt megteszek még ugyis hosszú a tél lessz időm rá!
mutass egy ducati 912est légyszíves
úgy ézKi aaz ebo mint a duca 912 :D nézd meg:D
ducati 912?
elírtam 94 ben jutott el evo ig:D
Írtam cikket a suliújságba:Da kéepkket nem tom berakni:S úgy ahogy bent van de jeleztemXDh. hol vannak:D
Cagiva Mito
„A Ducati 912 öcsikéje”

A laikus olvasóink kedvéért kezdeném a márka rövidke történetével:
A márka ’78 ban vált motorgyártó céggé. Magyarországon ’80 as évek közepén az „enyhülés” időszakában jutottak be az első modellek, melyek Elephant névre hallgattak, és az endurosportot azaz az „utcai krosszmotor” irányvonalat követték. A cég rendkívül sok és sikeres modellt gyártott elérhető áron, melyeket hazánkban nem vehettünk soha. Hamarosan elkészültek a „Dakar”típusú endurók amivel a Cagiva nyert is Dakart, majd elkészült a fenn említett Mito modell első változata is mellyel a MotoGp akkori 500-as világbajnokságban nyertek 2szer is Az első utcai használatra épült generáció, azaz a Mito I ’90ben került gyártásra. A motor, egy igen pörgős virgonc 2 ütemű (2t) 125ccm-es (köbcentiméter)szívet kapott Gyári névleges teljesítménye 27Le(lőerő). De mivel az utcai forgalomra engedélyezett teljesítmény a 125ccm-ben az az A1-es kategóriában 15Le kénytelenek voltak mesterségesen legyengíteni vagyis, ” lefolytani ”a forgalmi engedély megkapásáért. A motort gyárilag igen jó sőt, kíváló dupla dugattyús Brembo tárcsafékek fékezik elöl-hátul , az akár 170 km/h-ról is (mivel folytással „csak” ennyit megy) könnyedén megállít. A motor első felfüggesztését újra tervezték ’92-ben pedig kiadták a frissített modellt Mito II néven.Az első villa fordított teleszkópra lett cserélve mely, igen sokat javított az amúgy is jó irányíthatóságon. Külsőleg semmit nem változtattak rajta:
"kép Mito II" "kép Cagiva elfánt

A motor ’92-ben jutott el a 3. generáció szintjére és megjelent a Mito Evo(Evolution) modell.
A motor új „ruhát” kapott, még karakteresebb Olasz gép lett, 1:1-ben lemásolták a Ducati 912-es modelljét( ekkor mára Ducattié volta Cagiva cég).Vadi új-fejlesztésű blokk még fejlettebb elektronika stb..
"kép Mito Evo"
Ez a típus a 16-18-éves „menőgyerekek” legálisan vezethető álommotorja( 16-18 év között ez a legnagyobb ccm számú motor amit lehet vezetni) Mivel rendszámos, így hivatalosan már két személyt lehet vele szállítani (csajokat tudod cipelni:D)A motort mainapig sokan rendszeresen tuningolják, mivel relatívan olcsó így akár a 200 sőt 220 km/h-t is ellehet velük érni. Megbízható a maganevében, már amennyire egy 2t az lehet… Csak ajánlani tudom, nem csak gyors,sportos meg is lehet vele állni…
Kezdő”Talmácsinkak” tökéletes motor további infók: www.cagivahun.hu odlalon találhatók.
Maci
Hát ha megtudod csinálni isten vagy és sokan megkeresnek, hogy csináld meg nekik is...XD sok sikert:D
hello én ugy akarom hogy a számokat megfelezem! ugy már ha az nézi akkor hihető!(szerintem)
Jófejségén múlik, bár, ha van olyan hülye, hogy elhigye egy oylan motorrol aminek a kmórájába 200 v. 220 van írva, hogy 50 es akkor mázlid van és rakj hátulra virsli gumit az még segíthet mert sok új fajta 50-es van ami baszott nagy, de a gumijáról lehet látni, h 50-es szóval szerintem mázlin múlik. Nem hülyék:) Meg ha lefényképeznek 160 al :D Kihiszi el....
hello most akarok venni egy cagiva 125ös mitot szerintetek a rendőr beveszi hogy 50-es?