2004-es mito evoba jó a dugó.kinéztem neten egy evo-t csak dugó kell bele(125ccm).Ha a mostani motorom elkel akkor biztosan számíthatsz rá hogy igényt tartok majd a dugattyúdra.Nah ez most érdekesen hangzott...:S:D
ez egy prismacolor gyártmány volt,és valami olyasféle szín,amit anitkoláshoz,homokszórthoz hasonló felület készitéséhez ajánlottak.sajnos már nincs meg a doboz,de amugy tényleg kurvajóvolt
Nézegettem itt a topicot visszamenöleg és találtam egy faja képet!MitoGeri tette fel hogy ö mostanság(akkoriban) ilyenre festi a villákat!Geri meg mondanád nekem hogy ez milyen festék?mert kurva jol néz ki...
Én anno Italmondoból rendeltem akkor 5ért adták, csak rájöttem h blokk tömités nehézkessen menne, ugy h rendeltem egy komplettet ez meg ugye megmaradt.
ezek a képek nem innen vannak? vagy te hirdeted csaba?
2004-es mito evoba jó a dugó.kinéztem neten egy evo-t csak dugó kell bele(125ccm).Ha a mostani motorom elkel akkor biztosan számíthatsz rá hogy igényt tartok majd a dugattyúdra.Nah ez most érdekesen hangzott...:S:D
Ki ez a tróger, aki az én motorom képével hírdeti a sajátját? Fórumon itt vagy te ganéé? Takarítsd le a képet, ha igen!
Van egy eladó power elektronikám+motor,akár külön is!ha érdekel:0670/228-19-58
vagy már az evokon is 5 van?
hát ak sok sikert az eladáshoz
ha 200körül odaadod tok rá vevőt 1ik haverom