Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát az a freccia?az hozzá jár ajándékba vagy mi?
http://www.hasznaltmotor.hu/ha...
ezek a képek nem innen vannak? vagy te hirdeted csaba?
első mondat kérdés volt:D
hellóó fahee!

2004-es mito evoba jó a dugó.kinéztem neten egy evo-t csak dugó kell bele(125ccm).Ha a mostani motorom elkel akkor biztosan számíthatsz rá hogy igényt tartok majd a dugattyúdra.Nah ez most érdekesen hangzott...:S:D
Nah már itt vagyok, délelőtt felhívtam elmagyaráztam neki, és levette a képet. Idióta emberek vannak
Még mindig van egy elado Wiseco dugom, valaki vigye már el 20ba odaadom. Minden van hozzá (gyürü, zéger csapszeg) A-B-s méretű hengerekhez jó.
én is jártam már így párszor...

Ki ez a tróger, aki az én motorom képével hírdeti a sajátját? Fórumon itt vagy te ganéé? Takarítsd le a képet, ha igen!
ez egy prismacolor gyártmány volt,és valami olyasféle szín,amit anitkoláshoz,homokszórthoz hasonló felület készitéséhez ajánlottak.sajnos már nincs meg a doboz,de amugy tényleg kurvajóvolt
Nézegettem itt a topicot visszamenöleg és találtam egy faja képet!MitoGeri tette fel hogy ö mostanság(akkoriban) ilyenre festi a villákat!Geri meg mondanád nekem hogy ez milyen festék?mert kurva jol néz ki...
Én anno Italmondoból rendeltem akkor 5ért adták, csak rájöttem h blokk tömités nehézkessen menne, ugy h rendeltem egy komplettet ez meg ugye megmaradt.
az nem rossz én tegnap vettem athénát 4ért
Nem, a forráspontot, de vmelyest összetételben is eltérnek.
ezeknél is a sürüséget jelöli a szám ugye?mert láttam multkor dot5.1et...minél nagyobb a szám annál sürübb?
Mito160! Megvan a tömitéskészlet (bontatlan)! Ha esetleg kép igy is kell róla rakok fel. A többit msn vagy emailen 5000az ára, én 3,5be odaadom.
Sziasztok!Először is BÚÉK mindenkinek!
Van egy eladó power elektronikám+motor,akár külön is!ha érdekel:0670/228-19-58
Elado egy cagiva freecia c12 fö tengely.Felujitásra szorul!
Teljesen mind1, de sztem dot 4 minöséget rakj bele az utcára bőven jó.
DOT3 as fékolaj kell a mito ba ugye?
Az evokon már van.
benzin szint visszajelzö
vki tudja mi az 5. visszajelző kis lámpa?
vagy már az evokon is 5 van?
aham
hát ak sok sikert az eladáshoz
ha 200körül odaadod tok rá vevőt 1ik haverom
Am kurvajól megy de átvan áttételezve