Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hy külön a henger nem elado?
Sziasztok királyok!Ki tudja megmondani nekem h az evo idomszett rámegy-e teljesen a 90-es mito vázra?!Fejidom,oldalidom,faridom,tank....Előre is köszi! mito
CAGIVA MITO BONTOTT ALKATRÉSZEK ELADOK :
komplet üzemképes blok=60eft blok henger nélkül=30eft fötengely=15eft váltó=10eft kuplung=10eft
idomszettek=25-30eft, gyujtás=15eft ,karbi=8eft tank=8eft müszerfal=10eft zárszett=12eft, hátsóülés=5eft
lábtartok,telok,hütö,kapcsolok,ko
rmány,magyarpairos váz,................szinte minden van.
érd:705377495
apriliars160@freemail.hu
Hello! Van valakinek power szettje meg egy plexije ? azonnal megvenném :D
enyém eladó
Némelyik "pályás" motornak szokták az egyik lámpáját lefalazni.
Hogy lehet igy elgányolni egy motort?hát hogy néz ez ki?befoldva az egyik lámpa...ilyet..
Elég érdeksen néz ki ...
szürkehályog elvitte!
A papucsok jók rajta ,de mi lett a bal szemével?
Most jó :)

inkább így
Hali!

Ezzel meg mi van ? Zsákbamacska lehet ? http://www.hasznaltauto.hu/2658371_cagiva_mito_1998
Jobb, mert alacsonyabb hőfokon üzemelnek, meg iylesmik. (de részletesebben nem tudom)
Mert rendeltem az egyik boltba és a csávó azt monta tud hozni nem tudja pontosan mennyi lessz de olyan 4-5 ezer közt...a szinteres És mikor meghozta azt mondja nem volt olyan amit hozni akart hozott ilyet ez kicsit drágább de ez AP Racing és platinumos...de tudomásom szerint a platinumos az jobb is mint a szinteres nem?
Hát a sima "standard" 5300ft.
Szerintetek AP Racing platinumos fékbetét(elsö)5700ft-ért drága?
olyat ,mint akármeik másik mito
milyet?
Nekem volt és most is az lessz rajta 150/60/17 es!nem raknék rá mégegyszer ha szar volna!Nagyon király gumi nem csuszik az sehova..rakd rá nyugodtan
Hali! Van itt valakinek, vagy volt a gépen Micheli Pilot Sporty? Ha igen légyszi írja meg, hogy milyen, most rendeltem épp, és azt hallottam azóta, hogy csúszik! Köszi
Húhh fiúk milyet forog ez a Mito
http://www.youtube.com/watch?v...
Meg van egy eladó dobom is! Pár ezerért lehet vinni!
Jó hozzá. Majd ha aktuális szólj, de nem biztos, h meglesz már, mert van rá érdeklődő csak "nincs pénz" "majd tavasszal" stb. Aki dugót keres annak ez nagyon ideális, mert egyik legjobb dugó, és sztem elég "olcson" adom.