Hello Mindenki :P Rég voltam már itt de valahogy visszahúz a szívem... :) meg fogok szabadulni a mostani madisonomtól és újra Mitozni szeretnék :) ha valakit érdekel csere vagy van eladó mitoja írjon :)
vaterán is hirdetnek egy mitot most blokk nélkül próbálj ráalkudni.amugy szerintem annyira fillérekért nemfogsz találni,tényleg egyszerübb ha veszel egy olcsót és eladod belőle a blokkot,elektromosságot.
Jah és van egy fasza állapotú Elephantom Drz fejidommal egésszen szép hátsó sárvádővel és idomokkal.Újrahúzott ülés(persze nem az a csúnya kocka ülés, hanem kicsit meg lett operálva
Egész jó gumikkal hátúl DURO.Hibátlan futóművel, frissen festett kerekekkel.
A poén az, hogy a blokk nem eladó. Az fel van húzva 1 picit.Ha megfizetik vihetik.
Hello.Nem feltétlenül.Ha gyenge a főtengőd meg a hajtókarod mármint, hogy már sokat futott, akkor érdemes egyet beszerezni vagy egy felújjító készletet, de ha jó állapotú akkor nem szükséges.Arra viszont figyelj, hogy főtengelycsapágyat mindenféleképpen cserélj benne.tapasztalat....
VAzeeeeeeeee gyerekek 500 ezerre értékelte a rendőrséga mocim:D a motort pedig totalkárra a biztosító nem tudom miért nem adhatom el nincs zár alatt apámnál van a raktárba 3 emelet magason, meg van fénykép róla rednőrségnél kismillió meg biztosítónál is mégis mia faszt szakértenek meg rajta összetört-.-"... nem vágom mi van
Nálam is hasonlo a dolog másfél éve tart az ügyem most 13 dikán lesz az ucsoo tárgyalás!
De a motort miután elütötek szét kaptam darabokra és öszeraktam uj festés és eladtam
70 cc volt! totálcárba vették javitása 164 000 pénz lett volna maradvány érék 16 000! azt mondta biztosito ha nemtom eladni 16 000 megveszik!200 000 rá költötem és 400 000 be eladtam
Nah, Geri: lezárták az ügyem, egyértelműen a csaj volta hibás. De ő nem válalta így átkerült a dolog feljelentéssel a csaj ellen gondatlanságból elkövetett súlyos-maradandó testisértés-sérülés okozásáért az ügyészséghez v. hova. Magyarul, még éveket várhatok a pénzemre, de még feljelentjük őt polgári peres úton is. Megkérdeztük ls a rendőröket az eladásról, amég nem volt hivatalos szakértő nem adhatjuk el a motort sőt hozzá sem nyúlhatunk,de én nem tudtam hogy nem 50 es szóval miután lezárult végleg, addigra kb 20 ezerért tom eladni...
ár=100eft
Egész jó gumikkal hátúl DURO.Hibátlan futóművel, frissen festett kerekekkel.
A poén az, hogy a blokk nem eladó. Az fel van húzva 1 picit.Ha megfizetik vihetik.
De a motort miután elütötek szét kaptam darabokra és öszeraktam uj festés és eladtam
70 cc volt! totálcárba vették javitása 164 000 pénz lett volna maradvány érék 16 000! azt mondta biztosito ha nemtom eladni 16 000 megveszik!200 000 rá költötem és 400 000 be eladtam
Kell még a powernyelv? Mert ha nem,akkor közhírrététetem itt a fórumban,hátha kell vkinek.
Ja,amúgy BÚÉK mindenkinek