Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nektek is Boldog új évet!
2009 ben én irtam elsönek a topicba Boldog uj évet mindenkinek!
A komplett blokk tömitéses az 10 ha jól emlékszem, egy 3500be odatudom adni (ha érdekel megnézem mi van) De emlékeim szerint van két db hengertalp, power, kipufogó, meg hengerfej (bontott csomag).
csak a hengerszett tömités 5 ezer , a komplett blokk az még több
Valakinek nincsen 155 ös fuvókája eladóba ?
Szeva!Te mennyyiért adod a tömitést?
amugy mennyibe van egy ilyen? én ma veszek egy suhanctól kb mire számítsak? 3000ft?
Azt gondoltam:D Csak hogy milyen... Mert "top" felső részhez van feleselges nekem is (hengertalp, hengerfej) De hát ha van akkor mind1:)
tömítéskészletre gondolt de ha jól tudom már van
Hova? Milyen?
Szevasztok!Nincs valakinek eladó tömitése mitohoz?És ha van akkor mennyiért?
Mind1 nem csinálok belöle indexet..nem killodok vele..egyet szét szedtem..kiszedtem a házábol és csak a nyáklap maradt rajta a 3 kis led-el és mivel ezek 3szög alakban helyezkednek el pont belepasszolnak a helyzetjelzöbe..
beraktam mind2 be egy ilyet és olyan fénye van hogy csak néztem... Ugyh helyzet jelzö lessz belölük...igy legalább nem szól meg a rend öre hogy kék a helyzet jelzöm..a kék meg megy a kmórába..
Bocs, csak hozzászoktam hogy suliba ezt hallom heti 5X. P=teljesítmény[Watt] R=ellenállás U=feszültség[volt]. Ebben az esetben U-nak a négyzetével kell számolni. Tehát kiszámolod hogy az izzóval mennyi az ellenállás meg mennyi az ellenállás a ledekkel. És akkor akkora ellenállás kell odatenned amekkora a különbség a kettő között. Ha nem így van sorry, csak sietek, mert 3-ra programom van. Majd megnézem ha hazaértem.
Hát ebböl most semmit nem értettem de azért kössz...
Emlékeim szerint így van valahogy az a képlet hogy Unégyzet=P*R, tehát akkor R=Unégyzet/P. Nem tuti, de így emlékszek. Remélem segítettem.
Ilyenkor vmi előtétellenállást kell berakni elé, nem tudom mekkorát,de de ki lehet számolni vagy kérdezz meg vmi szakit
Szerintetek hogy lehetne ezt megoldani?Szerváltam 4db audi a8 as tükörbe való kis lámpát 3 kurva erös fehér led
van benne és pont bele passzol a gyári indexekbe és gondoltam kicserélem hogy ledes legyen de maradjon a gyári..csak az a probléma hogy az égök mik benne vannak 10w osak ez meg darabonként 0.3w és nem villog csak simán világit...
ugyanígy jártam én is kilo40-nél blokkolt a hátsó kerék!kuplungal álltam csak meg bukás nélkül
hello. nekem van egy komplet vázam blok nélkül:váz-telok-kerekek-fékek-kormány-lábtartok-i
domszett=100eft
Vegyél egy olyat aminek megvan mindene van egy csomó most olcsón a használtauton vagy a motor.hu-n
ilyen 110-160 ezerig és ami nem kell szedd ki és passzold el..biztos volna rá vevö..
Sziasztok!Még mindíg keresek blokk nélkli mito-t blokk nélkül stb...
üdv: sok locsolót
Nem rossz....
egy 0-át kihagytamXD NEEM 14 hanem 140-Km/H-nál
alacsony hőértékű gyertya csinált nekem u.ilyet
Ez a gép detonált valószínűleg, a többiek leírták hogy kb. miért.
TALÁN a gyertya ata be a derekát?! haverom is így járt:S csak neki 14-nél robant fel és majdnem bebukot!