Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

adj egy mail címet és elküldöm
hello.
egy teloszámot tudsz adni?
Mondjuk ez mind2 szép és jó..csak az a nagy kérdés hogy hogy kell szétszedni a km órát anélkül hogy teljesen
leamortizálódna?mert eddig még nem jöttem rá...
Felteszem inkább és akko nyomtasd ki
és el is készitenéd?
Jaa néha még ide is keveredek...
Ok kösz majd beszélek vele
Jeeeeeee kigondolta volna hogy teis ittvagy

azzalis indulok de még nincs it az ideje
Mitora? Azt hittem az ifáddal indulsz a dakaron...
Bakonymotornak van 45körül új hengere (a0401-es)
Mitora keresek uj hengert (98 -as)
akk a motor tuti-bár van melette egy olyan váltó féleség amire bowden tányér csatlakozik az szabályozza a motor forgási irányát(mert persze a motor kétirányú-reméljük jó) ....am a tank tényleg ereszt fent ami qva bosszantó ha elfeletkezel róla!Ha nagy szerelésbe kezdesz még egyszerűbb is ha leveszed.(legalább is az enyémnél!)nem tudom h gumigyűrű csere segít-e!am egy srác írta egyszer h ő ki is iktatta a powert,inkább nyitva hagyta3/4-ig mert úgy jobban megy alacsony tartományban.Az a szar h a powermotornak tényleg lassú a nyitás ideje,de az elég-ellentétben mondjuk az apriliával ami mágnesszelepes....1 szónak 100 a vége...:SOK SZERENCSÉT!
Eladó sűrgősen,

Első-Hátsó Mito felni gumival,polírozva.A hátsó tárcsával, az első nélküle.

Az első gumi: Metzeler ME1Front 110/70-17

Hátsó gumi: Bridgestone Battlax bt46r 160/70-17

A gumik állapota kb 80%-osak.

Ár:megegyezés szerint,képeket kérésre küldök!

max1990@freemail.hu --- msn címen elértek.
Eladó:
ja és egy huszassal odébb vannak a számok..ezt most vettem csak észre...a mitonak legfelül a 160 van ennek meg
a 180...
Nekem van két sablonom 916 os dukszié mindkettö...ugyanaz mint a mitoé csak itt a km óra 320 ig van skálázva egyik fehér másik karbon hátteres
keresek olyan embert aki számlapot tudna nekem csinálni km orához..,..
Nos. Ugy olvastam, hogy powerhez kerestél infot, és ezt a linket kaptad. És ha netán Neked sikerült elérni ezt a (nem szervizkönyvet) akkor nagyon megköszönném ha valamilyen formában eljuttatnád nekem köszi
hát ebböl ömlik...
Én fejreállítottam és 1-1 csepp max ami kijön...
Helló! Van egy eladó önindítom,tévedésből vettem meg 92es,nem használtam,már egy éve a dobozban van,nincs hozzá bendix,meg fogaskerék,Primához akartam,és jól átvertek,de mind1,ha kell vkinek írjon,olcsón adom.
ly bocsánat fárasztó volt a mei napom
hali nekem is befojik a viz meg ki a benya de a tankban van1 fém túlfolyó és az elvezeti az ilyesmit (evo-m van)
de ha tudtok vmi megoldást szivesen várom
csáó
ja akko azt ird az nem power szkönyv...este 9 körül leszek és megoldjuk..
"www.motorosok.hu/szervizkonyvek

itt van mito service manual, írj nekik mailt és megadják a belépéshez szükséges kódot"
csak gondoltam hogy te letöltötted, és el tudodod küldeni...