Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sziaztok a mito 28-as karbij
ha érdekel még a hátsódob,akkor küldj egy tel.számot e-mailben,amire küldhetek egy mms-t.. nicns itthon a digitgépünk.
Fel van készítve az ifád a dakarra?
már kerestelek 50es biléta és elsö féklámpa kapcsolo...sos
CAGIVA MITO ALKATRÉSZEK:magyar papiros váz+blokbiléta+redszám+forgalmi+törzskönyv=40eft
i
dom szett=35eft
blok=30eft
mikuni corp karbi+szivocs+memrán=20eft
arrow dob=12eft
elsötelo=15eft
hátsó=8eft
müszerfal=10e
ft
hütö=10eft
gyujtás=10eft
28-as karbi=8eft
stb.............
érd:705377495
Csak az elsőt vettem tőle azt hiszem 9et fizettem postával (szerencsére volt neki pár db külön is)
mennyi vot nekem is kell guma?
Ez pálya gumi volt pár kört mentek vele pályán Biel Zsoltitól vettem. sztem nem lehet szar.
a d208 állitolag jo sok af1es használja a nagyoknak gyengusz...én nem tom én is tesztelném
Nekem hátul pirelli dragon 160/60, elől Dunlop 208 tesztelni még nem sikerült:S:D
Akkor sajna tárgytalan, evora kellett volna.
hát nekem ez a michelin nem jött be nem naon akar dölni.....
nekem elöl 120/70 van Metzeler racetech..ez is pálya gumi és nagyon jol tapad azt mondják kurva gyorsan kopik de eddig szerintem egész jó..nem is kopik annyira ahhoz képest ahogy tapad...hátul michelin pilot power van
160/60 as de beleér a láncba egy minimálisat de amugy is cserés már meg is van az uj..
Michelin pilot sport 150/60
köszönöm akkor 110/70 lesz használtat nem naon akarok de ha tényleg szép guma lehet....
110/70 legyen elöl! mito7gang néven egy srác szokott árulni alig használt komoly pályagumikat, 25-30 egy szett
véleményt kérek cserések a gumijaim már csak a jö9vö szezonra mit javasoltok?hátulra conti sport attackra gondoltam..elöre mit javasoltok?jo a conti?most michelin hi sport van hátul 150/60 és metzeler laser 120/70 ezeket akarom ledobni....
Enyémbe mikor rossz volt a power akk csukott powerel 140 et tudott....
cagiva mito bontott alkatrészek eladók:papiros váz+blokközép+rendszám,blokkalkatrészek,powermotor,
teleszkopok,farido,segédváz,lábtartók stb.
vargaszabolcs@net.info.hu vagy 06302692998
110 körül nyitna a power is
Helyben vagy!
Hy! Tud nekem mondani cimet agol tudok mitohoz alaktrészt venni!?
üdv olyan mitóra amilyen neked van egyébként lábtartó és konzol.... tehát koplett
Nem egészen értem most ezt. h-h 110et tud menni? vmi gebasz van akkor ott, kétlem h annyira kopott lenne, sztem power nem nyit vagy nem tudom de nem egézséges. a hengereken van jobboldalt szivófelöli részen egy sorozatszám 73037, A0401, stb ezek alapján lehet beazonositani h SP, vagy milyen mito henger(mindegyik sorozatszámnak megvan a maga mito tipusa)
Melyik mitora való a lábtartó?:O
Sziasztok!köszi a tanácsot a poliniröl,még azt kérdezném hol találom a hengeren a jelzést,hogy SP vagy milyen?A mitom jo ha lép 110-et!szerintem a lovak+léptek,de nem csörög,és gondoltam téllen felújitom kap polinit,de ahogy irjátok nem sok értelme.A motorral csak annyit szeretnék 120-at tudgyon folyamatosan.A mitom duplalámpás régi,de papirja szerint 1998-as 19981218 lett forgalomba helyezve.Mikor vettem nem ismertem a Mitot,de elnéztem 1994 evo.,és nem dulalámpás.