Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali! Msn-en szeretnék pár dolgot kérdezni a mitoval kapcsolatban. Köszi előre is. Felvttelek, de ez az én címem: rdani8@hotmail.com
srácok hányan használjátok a mitot smkp ként?
Hy misoc! Nekem egy indítórelére lenne szükségem ! Az Evo II-be ugyanaz kell ?
stevehuffnagel grat az új géphez , balesetmentes sok ezer km-ert !
Misoc irtam e-mailt meg sms t is és ide is beirom
4251 Hajdusámson Bethlen 26 , Kass Károly
ha tudod add már fel hétfön köszi !
Sorry,de megint bedobom:
- oldalidomok,sértetlenek, tartófülekkel - 5ezer
- lámpa,szinte gyári, tartógumival - 5ezer
- faridom,gyári piros kis horzsolással -10ezer

Egyben az egész 13 ezer!
Ok, nemtom ma mikor leszek fent, de legkésőbb este 7től tuti itt leszek!
cagiva mito elaktrészek eladok: ARROW dob=12 MIKUNI corp 34-es akrbi+szivocsonk+memrán+szivato=25
magyar papirosváz=40eftblok=30 elsötelo=15 elsölámpa=10 müszerfal=10 hütö=10 ma
idomszett=30 inditorelé=5eft feszszabb=5
stb..................
érd:705377495
felvettelek...
Ja, amúgy hozzá való hengerfejet, meg power nyelvet adom hozzá, persze csak ha kell!
Hát nemtudom mennyit érhet! Fel kell újítani, sztem fúrás elég, de lehet hogy hüvelycsere! Volt aki azt mondta, hogy nem kell azzal semmit csinálni, jó az úgy, menni fog. Úgyhogy sztem vegyél fel msn-re, és akkor küldök képet a belsejéről. De amúgy nekem rajta volt a mocin és elég rendesen húzott, nem is azért lett szétszedve, hanem egy csapágy miatt. És akkor láttuk hogy mivan. De ha érdekel, vegyél fel, és sztem megeggyezünk
haaaahhooooo mennnyi az a hengeeerrrr?
Hát hogy a 2vel előttem levő gazdája mit csinált vele, azt nemtom. De ez a srác, akitől én vettem, ez nem gyilkolta, az tuti. Haverom haverja, szóval ő tudja, hogy hogy bántak a mocival. És szte a gyerek kímélte. De amúgyis, ezek bíííírják
ne ez az ki látott olyan speedet amit nem hajtanak azé van...öreg gép meg föleg de ha használtat veszel költeni kell rá..ne felejtsük el nem 1 éves motorokrol van szo csodát ne várjunk...de azé egy szar 600as is mén ám mint a veszett
velem is akart cserélni.
Le van szarva hogy gyilkolva volt (mert melyik nem) de amúgysem a megbízhatóságáról voltak híresek az FZR 600-asok, főleg ennyi idősen, meg ez a kényszersztrítfájter stílus...
mennyibe fáj az a henger?
mert gyilkolva volt az a motor
És miért nem cserélted el?
ez a srác velem is akart cserélni
Grat hozzá:) Aztán sok balesetmentes km-ert;)
Faja gép..ugy mennek ezek mint állat csak kár hogy nincs idom rajta....egyik srácnak itt örsön FZR400 van azis
nagyon megy csak elég gyik hangja van mert nem gyári dob van rajta hanem valami verseny izé és olyan hülye
süvitö hangja van töle...
Ja, el is felejtettem, dobok fel képet az új gépről
Szeva! Nos, elcseréltem a mitot egy FZR600ra! Úgyhogy mostantól azon küldöm. Már csak egy jogsi kell. Ha valakinek valami segítség kell, azért nyugodtan írhat nekem! Amúgy van még egy 160as Pollini hengerem, fejjel, csak fúratni kell. Ha valakit érdekel, szóljon! Na szevasztok!
Szevasztok!Eladnám a mitomat mert kocsit akarok venni akit érdekel az irjon:email:theworldismine01@freemail.hu,nagyon szép esztétikai és motorikus állapotban,ami van benne 160-as henger erösitet hajtókar most 28-as karbi van rajta adok hozzá egy 34-est és a gyári légszüröt mert most sportlégszürö van rajta sportkipufogo és adom a gyárit is hozzá minden müködik rajta 95%-os hátso gumi az elsö olyan 80%-os fékbetétek ujjak,nagyon jol megy és jol gyorsul.+Adok hozzá egy shox börruhát max2hetett volt használva +egy daytona csizmát,Ár:235ezer hivj vagy irj és megegyezünk.Tel:06308495123
Hátha lehetne Lizingelni a mocit tuti megvenném: