De akárhogy nézed 350kurva olcsó. Meg se kép , hitelesebb lenne hirdetésbe is nem talált képekkel hanem az eredetivel. és ugy biztos akadna rá vevő ennyiért mert +100 simán lehet rajta nyerni.
Ja és még valami az ajándék sisak és kesztyű se lopott mielött tanult kollégám gyanúsítana ! Ne baszogatásnak vedd csak jegyezd meg ha valami olcsó nem feltétlenül lopott tudod mindenki magából indul ki van ez a hülye mondás a lényeg a lényeg kicsit sértő volt számomra amit írtál .
Sziasztok
Haverom úgy döntött megválik szeretett RS125-ösétől, mert nagyobbat vesz.A moci szép megkimélt állapotban van, az alábbi linken megtekinthető www.motor.hu/motor_vpage.jsp?id=122805
További infóért hivjátok őt
Srácok ez a fórum egy kicsit nevetséges már ne haragudjatok azért mert olcsón adom a motort lopott ? kedves rallyjongó :) vagy mi a neved de ha erre izgulsz elküldöm a motor alvázszámot és motor számot le ellenőrizheted ha ettől jobban alszol ! Jól figyelj le írom úgy hogy talán meg értsed még te is külföldi munka miatt kell a pénz ha az is gyanus akkor leírom csak neked pizza futár leszek londonba ! ezért 350 mert sosbe kell a pénz ja és 50 es papírja van. Köv kérdésre a válaszom nem nem rendszámos hülye kérdésre hülye válasz ! Akkor a 2 szerese lenne az ára ! JA még valami kép is van már róla
Segítséget kérek mivel nem vagyok valami nagy járatos. A fiamnak vettem egy Cagiva Freccia C9/88 as modelt
esztétikailag nagyon jó állapotban van és motorikusan sem csorog-zorog. Na de azt nem tudom hogy ez a gép
poweres vagy sem ott ahol a powernek kellene lennie nincs sem elektronikus szervó sem pedig mechanikus kutyu. Thát ez fixen lenne beállítva? Tudja valaki hogyan kellene kinézni kivulrol a C9 -en a powernek? Ja ha volt
e a C9 - nek powerje. 6500-7000 korul késik és utánna húz mint a ló végseb mérve autóval is 160. Képet tudok kuldeni ha valaki tudna segíteni vagy hogyan lehetne powerezni ha nincs rajta.
Koszi a válaszokat.
Első dolgom az volt, hogy leinformáltam a gyereket! Még szerencse, hogy mindenhol vannak jó haverok, akik ismernik azt, akit épp kell! És azt mondták róla, hogy a moci meg van kímélve, meg rendes a gyerek, úgyhogy eddig jónak tűnik!
Amúgy, ha nem tévedek, akkor ez egy önindító relé! Én is cseréltem már. Bemész egy autóvillamossági boltba, és viszed magaddal a rosszat, és ugyanolyat kérsz! Csak ne felejtsd el, hogy hogy kell bekötni!
2005ös a gép , és 320ért szereztem, olaszból hozták be . Elvileg emiatt a kis "fekete doboz" miatt nem működik az önindítóm és most ilyet keresgetek :P
hy! Most váltottam én is Mito-ra, egy Evo II-re és hát még nem sok dolgot tudok róla. Igaz hogy gyárilag van benne power szelep ? És az érdekelne hogy a képen látható kis doboz micsoda, és hogy valaki tud-e szerezni? előre is köszi.
Haverom úgy döntött megválik szeretett RS125-ösétől, mert nagyobbat vesz.A moci szép megkimélt állapotban van, az alábbi linken megtekinthető www.motor.hu/motor_vpage.jsp?id=122805
További infóért hivjátok őt
esztétikailag nagyon jó állapotban van és motorikusan sem csorog-zorog. Na de azt nem tudom hogy ez a gép
poweres vagy sem ott ahol a powernek kellene lennie nincs sem elektronikus szervó sem pedig mechanikus kutyu. Thát ez fixen lenne beállítva? Tudja valaki hogyan kellene kinézni kivulrol a C9 -en a powernek? Ja ha volt
e a C9 - nek powerje. 6500-7000 korul késik és utánna húz mint a ló végseb mérve autóval is 160. Képet tudok kuldeni ha valaki tudna segíteni vagy hogyan lehetne powerezni ha nincs rajta.
Koszi a válaszokat.