Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

köszi
Jó rendben:) Nekem telejsen mind1, csak igy könnyebben megy az eladás! Sok sikert hozzá:)
Mint írtam már van kép is !
De akárhogy nézed 350kurva olcsó. Meg se kép , hitelesebb lenne hirdetésbe is nem talált képekkel hanem az eredetivel. és ugy biztos akadna rá vevő ennyiért mert +100 simán lehet rajta nyerni.
Ja és még valami az ajándék sisak és kesztyű se lopott mielött tanult kollégám gyanúsítana ! Ne baszogatásnak vedd csak jegyezd meg ha valami olcsó nem feltétlenül lopott tudod mindenki magából indul ki van ez a hülye mondás a lényeg a lényeg kicsit sértő volt számomra amit írtál .
Sziasztok
Haverom úgy döntött megválik szeretett RS125-ösétől, mert nagyobbat vesz.A moci szép megkimélt állapotban van, az alábbi linken megtekinthető www.motor.hu/motor_vpage.jsp?id=122805
További infóért hivjátok őt
Srácok ez a fórum egy kicsit nevetséges már ne haragudjatok azért mert olcsón adom a motort lopott ? kedves rallyjongó :) vagy mi a neved de ha erre izgulsz elküldöm a motor alvázszámot és motor számot le ellenőrizheted ha ettől jobban alszol ! Jól figyelj le írom úgy hogy talán meg értsed még te is külföldi munka miatt kell a pénz ha az is gyanus akkor leírom csak neked pizza futár leszek londonba ! ezért 350 mert sosbe kell a pénz ja és 50 es papírja van. Köv kérdésre a válaszom nem nem rendszámos hülye kérdésre hülye válasz ! Akkor a 2 szerese lenne az ára ! JA még valami kép is van már róla
Köszi szépen:) Báár már lehet nem lesz aktuális dee azért nem árt:)
Segítséget kérek mivel nem vagyok valami nagy járatos. A fiamnak vettem egy Cagiva Freccia C9/88 as modelt
esztétikailag nagyon jó állapotban van és motorikusan sem csorog-zorog. Na de azt nem tudom hogy ez a gép
poweres vagy sem ott ahol a powernek kellene lennie nincs sem elektronikus szervó sem pedig mechanikus kutyu. Thát ez fixen lenne beállítva? Tudja valaki hogyan kellene kinézni kivulrol a C9 -en a powernek? Ja ha volt
e a C9 - nek powerje. 6500-7000 korul késik és utánna húz mint a ló végseb mérve autóval is 160. Képet tudok kuldeni ha valaki tudna segíteni vagy hogyan lehetne powerezni ha nincs rajta.
Koszi a válaszokat.
Jah, és Spearow, Fahee, majd mondom a srácnak hogy titeket érdekelne a henger !
hát sok választás nem lehet srácok mert összesen van vagy 2 relé a gépben az 1ik 3lábu index relé a másik 5 lábu indito relé...
Első dolgom az volt, hogy leinformáltam a gyereket! Még szerencse, hogy mindenhol vannak jó haverok, akik ismernik azt, akit épp kell! És azt mondták róla, hogy a moci meg van kímélve, meg rendes a gyerek, úgyhogy eddig jónak tűnik!
stevehuffnagel rem sikerül a csere, de azért 1 szerelöt vigyél magaddal
Kösszi fahee
Bár most hogy nézem a képet, az enyémben 5 lábú van!
Amúgy, ha nem tévedek, akkor ez egy önindító relé! Én is cseréltem már. Bemész egy autóvillamossági boltba, és viszed magaddal a rosszat, és ugyanolyat kérsz! Csak ne felejtsd el, hogy hogy kell bekötni!
2005ös a gép , és 320ért szereztem, olaszból hozták be . Elvileg emiatt a kis "fekete doboz" miatt nem működik az önindítóm és most ilyet keresgetek :P
Na srácok, lehet hogy szombaton elcserélem a kedvenc Mitomat egy FZR 600ra ! Drukkoljatok hogy minden jó legyen!
Jó gép jol néz ki nagyon!Az pedig egy fesszabályzó ha jol tudom...
szép moci grat hozzá nézegettem énis,mennyibe sikerült elhozni ha nemtitok?
hy! Most váltottam én is Mito-ra, egy Evo II-re és hát még nem sok dolgot tudok róla. Igaz hogy gyárilag van benne power szelep ? És az érdekelne hogy a képen látható kis doboz micsoda, és hogy valaki tud-e szerezni? előre is köszi.
amugy itt is hirdti a motrot az apro közt....
legalább nem csak én vagyok a rosszfiu amiért gyanus a moci...
misoc160@freemail.hu tessék