Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hello:
itt vannak a képek.
Vannak már képek misoc?
Srácok prara van!Kéne nekem egy írtó nagy szívesség annak idején nyáron belementem egy suzuKiba volt biztosításom de jogsim nem midn1, nem adta le a papírt és most hívott hogy kéne még egy neKi mert a dátum nemjó, de az én biztosításom már nem él hisz toootál káros a mocim:S kéne nekem egy betétlap egy 50 es biztosítással is akár meg egy név stb h Kivezette mert enm tudok előtremteni 120at még dolgoznise tudok, szüleim nem tudják és nem is tudhtják ha esteleg segítene valami egy 20assal megdobnám záros határidőn belül összes tőkém,de kérlek segítsen valaKi akár egy simsonos arc is jó Kis motor biztosítással havalaki tud valami pest közeli
Srácok vki nem tudja hol lehet venni 60-62mmes csatlakozású szűrőt?:O
Az a plexi már nincs meg, eladtam stevehuffnagel-nek, most egy normális "bubis" van. Sajna nemtudok nyilatkozni a hengerfejről mivel még nem állt össze a gép, de elég sok dolog kerül/került rá és nem fogom tudni hogy mi tudható be a hengerfejnek. De azért majd szólók h mi hogy mennyi meddig:)
honnan van az átlátszo plexid én is ilyet szeretnék ja és láttam a lapodon h hozzád került az az sp fej mesélj milyen?
nem a mito miatt kérdem csak olvastam egy verseny gépröl és az extrákhoz a mecgh power volt irva...érdekes lehet
Valamelyiknél volt olyan..de az valami röpsulyos elven müködö cucc és nem is olyan a blokkjuk mint a mito-é..
sztem maradj az elektronikus vezérlésünél...
a régi frecciáknál volt manuális power?hol tok erröl több nfot olvasni pl müködés
dobról majd holnap rakok fel képet.
ár=5eft
Azt irtam... Rezor cső nem kell csak külön egy gyári dob...arrol tudnál képet tenni fel?
most csináltam 3db képet.
de ha kell van gyári végdobom is=5eft azt tudom adni.
ok várom...
F*** már 2 nap alatt ez az 5ik ilyen hszem Nah am. az adatlapomon pár képen fent van a dob (tükör poliros)
A régi dobom nekem is eladó, occsóé:)
dobj már fel rola akkor pár képet..
hello:
jó állapotban van a gyári rezó is.nincsenek horpadások rajta,ami a mitonál ritkaság.
ha kell csinálok rola képet.
arrow dobot külön nem tudom adni, csak egyben.
Wááááááá Tudtammmmmmmm motorozniiiiiiiiiiiiiiiiii végreeeeeeee a kezem még nem fullos de a kuplung kezelés megyeget és végre küldtem spanom gépén picit véggre
Geri megjött a karbi! Kösz szépen
Hát az Arrow-ra nincs lóvém mert még másra is kéne mint pl:fékbetét
És milyen állapotba van az a gyári kipuff?És lehet hogy már irtam de ha lehetséges csak dob érdekelne...
hello: nem kell neked mitora komplet ARROW RENDSZER?
nagyon szép állapotban van horpadásmentes leömlö, carbon végdobal=30eft

vagy van nyitot gyári leömlöm=10eft
Megint tesóm nickjével ment el-.-
Hétfőre ott lesz az idom (majd szólj h megérkezett-e)
na ilyen volt a szine eredetileg....