Na basszus most aztán...áhh komolyan mondom ezt nem hiszem el!Most hogy felhozodott ez a téma mondom csinálok egy utsó probálkozást..kivettem a power motort és szétkaptam... Van ilyen "mindent oldó"multispray-m
és azzal a potiját szépen alaposan kitakaritottam össze dobtam..össze dugdostam a kábeleket és láss csodát
megjavult!az idény végére..király nem?na mind1 az a lényeg hogy mükszik...
Hali eladó egy 2005 ös mito evo 2 kitűnő hibátlan állapotban 3700 km ! mindene hibátlan gumi fék stb stb...
ára 350 pénz az oka külföldi munka ezért iszonyat sürgős. Msn: chris_honda_mtx@hotmail.com tel: 06/30 359 25 85 csaó ! Ha a héten elviszed ajándék vadi új shiro sisak kesztyű ami szintén új !
Poweren belöl több baja lehet...elektronia,motor,szelep, ha pl beragad a szelep és nem tudja mozgatni a mehanika
az szépen haza vágja a motort de inkább az elektrinkát!bár kicsi a valószinüsége de lehet csak valami érintkezési hiba...izzó pedig..szedd ki a rosszat és valami villamosságiba veszel 1 ugyanolyat..ennyi..
Volt egy másik srácnak is ilyen problémája és azt mondta mikor megszorult és szerelönél volt az azt mondta hogy
a powermotor volt rossz...kicserélte..elvileg és jó...hát én már szétszedtem az egészet kitakaritottam mindenét és csak nem jó...
Itt a hirdetés, rendszám nincs rajta...
am 350 et tuti megér de tuti nem rendszámos
Nekem van hozzá power.
és azzal a potiját szépen alaposan kitakaritottam össze dobtam..össze dugdostam a kábeleket és láss csodát
megjavult!az idény végére..király nem?na mind1 az a lényeg hogy mükszik...
ára 350 pénz az oka külföldi munka ezért iszonyat sürgős. Msn: chris_honda_mtx@hotmail.com tel: 06/30 359 25 85 csaó ! Ha a héten elviszed ajándék vadi új shiro sisak kesztyű ami szintén új !
az szépen haza vágja a motort de inkább az elektrinkát!bár kicsi a valószinüsége de lehet csak valami érintkezési hiba...izzó pedig..szedd ki a rosszat és valami villamosságiba veszel 1 ugyanolyat..ennyi..
tagnak meg motor baj volt...
a powermotor volt rossz...kicserélte..elvileg és jó...hát én már szétszedtem az egészet kitakaritottam mindenét és csak nem jó...