Az egy Cagiva Prima volt gondolom én. A fejidomja ha megnézed közelse olyan (csak körlámpa), illetve az oldala se evoé:) Az a motor ugyan olyan mint a réégi Derbi GPR.
randy fahee képzeljétek ma láttam egy 50es mitot nem is tudtam hogy van ilyen...9lo 95 ös na és az érdekes hogy a fejidom az 1esé viszont a z oldala az evoé tehát kilátszik a segédváz lehet hogy mégis felrakhato az evo oldalidom?én is ilyet akartam tudjátok...
A következö nekem egy kis furat van rajta de az pont ugy esik a hengerbe holy a henger falnál semi furat vagy
abla nincs de it akép 4 ablak közöt fut pont lehet hogy nemis gyári a dugom
mito önindito 6e ft
indítórelé 4e ft
új powerelektronika 15e ft
freccia arrow ZSÍRÚJ rezo 22e ft
mito gázkar+kapcsolokonzol 4e ft
mito hátsókerék apro sérüléssel 8e ft
mito 1 faridom 3e ft
kereklámpás mito oldalidomok(felső) 4e/oldal
hátsó lábtartók: bagópénz/szett
további motyok ugyanitt,vegyétek vigyétek kell a hely.
06705540998
balatonmotors@hotmail.com
hívd fel őt: Troják Zoltán:30-855-76-33
nála tuti akad..tavaly én is rendeltem tőle..de nem rémlik h sokba került volna 1-2 ezer ft-os dolog..csak a cumi az u.ennyi utánvételi díj+posta
Senki nem osztott Téged szerintem. Olvass vissza kicsit h kinek lett irva. De itt van pl misoc aki bontásal foglalkozik neki biztos van és nem 4500ftért. Kérdezd meg biztos akad neki, és nem megsértődni az ilyenért, mert senki nem mondta h Te rólad van szó!
Mindenkinek köszönöm a kedves bizalmat arra ne gondoljatok hogy nem akarok gányolni azért kerestem kurva gázbowdent hozzá csak éppen amikor irtam mindenki nagyon kussolt tisztelet egy két kivételnek na hát akkor most meg ne osszál már le... a nagy motoros összetartás... jah és külön a müanyagot nem lehet csak a geci felső bowdent egyben és képzelhető hogy nem találtam Pécsen mert ha nem akkor menjetek be nézzétek meg
ha eddigi hozzászólásaim netán valakinek idegére mentek volna akkor "elnézést" nem is láttok többet márha eddig sokat irtam volna... na békke széles utat
HELO lene egy kérdésem nekem van egy CAGIVA BLUES 125 motorm dugot keresek hozá
minden hol ablakost kinálnak az elyém pedig olyan mint a képen a kiseb csak egy furat van rajta
szerinted számit az ha ablakos dugot rakok bele várom a választ
abla nincs de it akép 4 ablak közöt fut pont lehet hogy nemis gyári a dugom
indítórelé 4e ft
új powerelektronika 15e ft
freccia arrow ZSÍRÚJ rezo 22e ft
mito gázkar+kapcsolokonzol 4e ft
mito hátsókerék apro sérüléssel 8e ft
mito 1 faridom 3e ft
kereklámpás mito oldalidomok(felső) 4e/oldal
hátsó lábtartók: bagópénz/szett
további motyok ugyanitt,vegyétek vigyétek kell a hely.
06705540998
balatonmotors@hotmail.com
nála tuti akad..tavaly én is rendeltem tőle..de nem rémlik h sokba került volna 1-2 ezer ft-os dolog..csak a cumi az u.ennyi utánvételi díj+posta
ha eddigi hozzászólásaim netán valakinek idegére mentek volna akkor "elnézést" nem is láttok többet márha eddig sokat irtam volna... na békke széles utat
az önindito is ugyan az.
8-eft tudok adni.
minden hol ablakost kinálnak az elyém pedig olyan mint a képen a kiseb csak egy furat van rajta
szerinted számit az ha ablakos dugot rakok bele várom a választ