Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Am nemigaz hogy egész magyarországon nincs egy márkaképviselet, alkatrészbolt. Honnan a tö**mből szerzek akk valamit ha kell, egy ilyen fiatal mitora :S
És azt nemtudod hogy az önindító is ugyan az-e mert lehet azis kellesz egy, még most vizsgálják a régit:P ?
én sem vok gazdag(akkor nem mitom volna hanem kawa ninja 250)de basszátok meg gyerekek 4500ft egy jobb fajta olaj literjének ára...és ezértkikötni az olajzást ...ha elromlik a világitás meg akassz az elejére egy petroleum lámpát misoc vagy geri gyerekek ne égessük a forumot ez nem a gánybt.
Az igen...4500 az tényleg sok egy ilyen kis müanyag cuccért!Hivd fel misoc-ot neki aztán van mindene szerintem adna olcsóbban is...
volt rá példa hogy olajhiány miatt lett kaka lehet ám az dugulás is....
Nem sok hibalehetősége lehet. De érdemes leellenörzni h nyomja-e az olajat (am. sztem sincs baja).
az nem szarik be csak úgy magától... csak a drága szerelők arra fogták.
Na meg az új olajszivattyú!
szerezzél hozzá cuccot és csináltasd meg HOZZÁÉRTŐ emberrel. új henger + dugó 60-65ből kijön + munkadíj.
Sziasztok!
Van egy 05ös mitóm, idén lett forgalomba helyezve, használtam egy kicsit, majd az olajszivattyú beadta a kulcsot, és beállt a dugó....
Ez történt májusba, azóta várok hogy legyen importőr Magyarországon, mert senki se válalja garanciába a javítást!
Ha valakinek van jó tanácsa hogy mit tegyek, kérem írjon, mert már megőrülök...
így szokott menni,pulyának megveszik a gépet,addig öli amíg megy,utánna meg sír a szája hogy nincs pénz megjavíttatni....
én hsskft motorjából 6os gyertyát szedtem ki,pedig az 450ezerbe volt :D:D
na ja:S Igy kezdődik a kokányolás:S És akkor szar a mito. Láttam olyant, vmilyen gány gyertya volt benne(asszem 7höértékű super nemtom mi), sthil meg arolal használta a gyerek, szét volt gyepálva alig ment:S Felujitásra nincs pénz... fasznak vesznek akkor ilyen értékű motort...:S
Piszok drága a 4500 Ft egy ma is komoly technikát képviselő 2-300ezres motornál?
Ezért ritka már a nomrális állapotú gép...
mondjuk a Mitosok sztem 40 %-a segédbicikliként teker
figyelj MAn!Az a bowden eloszto piszok drága kb4500FT(lehet rendelni pl Italmondo),de míg nincs moneyd,addig egyszerűbb ha vágsz méretre a karbihoz és addig az olajpumpát kiiktatod!Olaj a tankba és semmi baja nem lesz,csak ugyanúgy keverd!És már repül is a MITOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO.....
hello:
van indito relém=5eft ugyan az evo mitoé is.
ha kell küld a posta cimed.
de jó nektek :D
Az enyém csak akkor ment óra szerint 180-at ha épp olyan kedve volt-van
de jellemzőbb a 170
jo lenne összehozni azt a képet....
Gyári új Cagiva MIto henger eladó!
Ára:45000ft
Nekem 160 as a mito és 10-12 sztem hülyeség , nekem most bejáratós és 6 ig pörgetem most
mindig 10 liter tankolok és 200 km ert elmegy simán szal 4.5-5 litert ehet most
és haverom 160 as af1 7-8 nál nemevett többet pedig ö kergette mindig
ÁÁÁ, 10-12t biztos hogy nem eszik, max 8 körül, mondjuk nekem 28as Viszont hogy 180at is megy vele, az igaz . Alul nyomatékosabb, viszont azzal nekem csak 10ig pörgött fel. Úgyhogy jó is meg rossz is mondható róla, te tudod neked melyik számít jobban.
Szevasztokl! A polini 160-nas hengerrel mennyit eszik a Mito?Gondolom 2000-es auto fogyasztás?Filoztam enyémre is,de+ilyeszt fogyasztás állitolag 10-12liter,de 180kmh lép!Ismim mondta ebböl mi igaz?Köszi!
Hy! Egy evo II oldaldeklire és az alatta lévő önindító deknire lenne szükségem. Ha tudtok, akár újonnan is akkor kérem jelezzetek. Előre is köszi!
Metzeller Rennsport kurva jó gumma eladó 150/60 17 Ára 30.000huf Akit érdekel irjon rs forumba. A gumi 95%-os a széle még nem is volt használva.