Am nemigaz hogy egész magyarországon nincs egy márkaképviselet, alkatrészbolt. Honnan a tö**mből szerzek akk valamit ha kell, egy ilyen fiatal mitora :S
én sem vok gazdag(akkor nem mitom volna hanem kawa ninja 250)de basszátok meg gyerekek 4500ft egy jobb fajta olaj literjének ára...és ezértkikötni az olajzást ...ha elromlik a világitás meg akassz az elejére egy petroleum lámpát misoc vagy geri gyerekek ne égessük a forumot ez nem a gánybt.
Sziasztok!
Van egy 05ös mitóm, idén lett forgalomba helyezve, használtam egy kicsit, majd az olajszivattyú beadta a kulcsot, és beállt a dugó....
Ez történt májusba, azóta várok hogy legyen importőr Magyarországon, mert senki se válalja garanciába a javítást!
Ha valakinek van jó tanácsa hogy mit tegyek, kérem írjon, mert már megőrülök...
na ja:S Igy kezdődik a kokányolás:S És akkor szar a mito. Láttam olyant, vmilyen gány gyertya volt benne(asszem 7höértékű super nemtom mi), sthil meg arolal használta a gyerek, szét volt gyepálva alig ment:S Felujitásra nincs pénz... fasznak vesznek akkor ilyen értékű motort...:S
figyelj MAn!Az a bowden eloszto piszok drága kb4500FT(lehet rendelni pl Italmondo),de míg nincs moneyd,addig egyszerűbb ha vágsz méretre a karbihoz és addig az olajpumpát kiiktatod!Olaj a tankba és semmi baja nem lesz,csak ugyanúgy keverd!És már repül is a MITOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO.....
Nekem 160 as a mito és 10-12 sztem hülyeség , nekem most bejáratós és 6 ig pörgetem most
mindig 10 liter tankolok és 200 km ert elmegy simán szal 4.5-5 litert ehet most
és haverom 160 as af1 7-8 nál nemevett többet pedig ö kergette mindig
ÁÁÁ, 10-12t biztos hogy nem eszik, max 8 körül, mondjuk nekem 28as Viszont hogy 180at is megy vele, az igaz . Alul nyomatékosabb, viszont azzal nekem csak 10ig pörgött fel. Úgyhogy jó is meg rossz is mondható róla, te tudod neked melyik számít jobban.
Szevasztokl! A polini 160-nas hengerrel mennyit eszik a Mito?Gondolom 2000-es auto fogyasztás?Filoztam enyémre is,de+ilyeszt fogyasztás állitolag 10-12liter,de 180kmh lép!Ismim mondta ebböl mi igaz?Köszi!
Van egy 05ös mitóm, idén lett forgalomba helyezve, használtam egy kicsit, majd az olajszivattyú beadta a kulcsot, és beállt a dugó....
Ez történt májusba, azóta várok hogy legyen importőr Magyarországon, mert senki se válalja garanciába a javítást!
Ha valakinek van jó tanácsa hogy mit tegyek, kérem írjon, mert már megőrülök...
Ezért ritka már a nomrális állapotú gép...
van indito relém=5eft ugyan az evo mitoé is.
ha kell küld a posta cimed.
Az enyém csak akkor ment óra szerint 180-at ha épp olyan kedve volt-van
de jellemzőbb a 170
Ára:45000ft
mindig 10 liter tankolok és 200 km ert elmegy simán szal 4.5-5 litert ehet most
és haverom 160 as af1 7-8 nál nemevett többet pedig ö kergette mindig