Bár nem szidni akarom a polinit, mert tény nagyon jó tuning cuccokat gyárt talán az egyik legjobb. De az iylen 40 meg az a feletti lóerők meg a 200as tempó az ugy hülyeség ahogy van. Már gpben is rajtrácsra tolhatnád lassan a gépet. A legjobb henger mitoba az SP iylen szempontból. Meg a 125 sokkal jobban reszelhető mint a 160as polini.
És ezen szted csak egy henger van? Meg alapból a polini nehezebb dugot/csapszeget ad hozzá, már csak azért se foroghat ugy. Meg elveilg a 125hengernek nagyobb a kipunyilása ezért jobban is forog. A polini az csak alul nyomatékos és ennyi városba jó meg kanyarból kijövet.
racingsm-es mitoba elég sok dolog lett variálva és az ment 190körül. másodrész a polini henger csak alul erősebb,nyomatékosabb felül nem, illetve nem annyira forgatható, tehát kb 1000-el lejebb adja le a maxot. És 200at soha a k*va életbe nem fog menni a 250esek alig lépik tul a kétkillót johogynem egy 160as alap mito megcsak leforgja... tippem szerint az a mito 180nál többet nem megy. Ahhoz h 200ba belekostoljon elég sok dolog kéne és elég magastartományba kéne forognia ez alatt értem a 14-5ezreket(henger,hajtokar,dugo,karbi,gyujtás,esetleg forgattyúházat faragni,kipu, membrán meg még miegymás kéne hozzá). Meg a gyári SP hengerrel többre mész már alapból mint egy 160as polinivel. Másrészt szerintem nincs több felömlő benne (de egy képet berakahtsz róla megnézem)
persze hogy jobban megy a 160as hengerrel azé van...itt az a probléma hogy 200at nem igen fog menni ez azért még is csak 35ccm külömbség nem 200...persze lehet(ne )csinálni olyan mitot ami megy 230at kur...sok pénzböl a motorikus dolgokon kivül fék és futomü tuning is kell ám ilyen sebességhez.. 1 modon tudom elképzelni a 200at a pollinivel:láttam 1x egy 2.0 opelt amelyikben benne volt a 2.4es omega fötengelye+hajtokarok a furatok egyeznek mind két auto86.5 ös ily a 2.0 blokk végül is 2.4 es ha valami más mocibol u.olyan furattal átrakja a föt+hajtokart és a 160as pollini mondjuk 200as lesz..na szép eszmefuttatás?
én már 2 olyan AF1 el mentem ami 160 as és egy futura 25 ösel is
az 1iket megakartam venni a másik meg haveromé , elkel hogy mondjam hogy jobban megy mint a 25 ös
biztos hogy nem megy 180 nál többet óra szerint , de jobban gyorsul és erösebb is .
kérdezzétek : Fireball , és stevehuffnagel -t
200-at lehet hogy nem megy, de azt senki ne mondja hogy gyengébb vagy ugyanolyan mint a 25-ös! Nem véletlenül van közte néhány lóerő különbség! A fordulat nem változik tegyük fel 11-ig lepörög mind2 7.be de ha pl kicseréled a hátsó fogaskereket kissebbre a 25-ös már nem bír annyit pörögni mert nincs ERŐ, a 60-as valószínűleg tovább pörög. És így lehet különbség a végsebességbe!
lécci
szal adja le hamarabb
az 1iket megakartam venni a másik meg haveromé , elkel hogy mondjam hogy jobban megy mint a 25 ös
biztos hogy nem megy 180 nál többet óra szerint , de jobban gyorsul és erösebb is .
kérdezzétek : Fireball , és stevehuffnagel -t
mert pénteken suli utána megyek újvárosba. szombaton megdolgozom aztán este járatom a motort.