Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

george design matrica?
power elektronika...
Na mivan, senkinek nem kell mostanában egy jó mito?
Mitom
60at adok érte
hali

Elöször írok a forumra.
sikerült beintézznem 1 mitot 93 ast, és lámpában ízot kéne cseréljek de nem tudom mien kell , szét szedni meg nem nagyon akkarom esetleg valami infot tudnátok adni mien fajta ízo megy bele? Másik meg powerje beszart , nem tudom meik része , elviszem szerelőhoz de kb 1 new power mennyibe fájna? ha valaki tud 5letet adni irjon pls köszi mindenkinek

üdv
Csá!
Mint korábban irtam az én gépemen sem mükszik a power...méghozzá azért mert van egy olyan hibája
hogy ha ráadom a gyujtást nem hagyja abba az ellenörzést hanem folyamatosan nyit-zár...
Mi a fax baja lehet?
hát ez az akkor inkább vesz az ember 1 evot....a szalon most 1milka 350 ugy hogy kuporgatok...
ráleeht midnent midnenre:D csak megkell oldani
Az igaz,de nincs értelme minden hiányzó felfogatással,idommal,lámpákkal és ülésekkel 100ezret rákölteni
kár rá kellene varázsolni az evo szett sokkal szebb....
faridom sem passzol. máshol van a felfogatása. De biztos rálehet attól függetlenül rakni vmilyen uton modon.
Faridom: rámegy sztem csak kell hozzá ülés,mert a különböznek,de a segédváz egyezik
Tank alatti idom: kereklámpás tankjához nem jó
Oldalidom: nincsek az I-es vázán tartófülek
Fejidom: más ott is a felfogatás + a műszerfal(bár ez lehet nem zavar be)
randy az evo idomokat rá lehet pakolni az 1es re?
Szia volt forgalomban de Kilett vonatva...:) én 50 esként használom hát te menynire gondolnál neked kéne ajánlatot írni:)
msn-e-mail: mukika009@hotmail.com
Írj nekem egy árajánlatot légyszi ide: gilera@vipmail.hu
rendszámos,vagy segédmoci?üdv
Hát 2xl van a cimkébe de én 180Cm/80kg vagyok a csizma meg 43-44-es
Ha vkit komolyan érdekel akkor irjon de csak egyben adom el igy is joval ár alatt adom mert nekem 2-szer ennyibe volt.és tényleg 2hetett volt használva térdkoptato nincs megkopva rajta,zsir uj van rajta.ha vkit érdekel az irjon 55-ezerbe oda tudom adni
Te megveszed 50 be a ruhát mert megéri én meg tőled 5be a csizmát oks?
mekkora a ruha és a csizma?
Csak már van hasonló kategoriáju csizmám:D kettőt meg nem tudok felvenni
]Huuuuhhhh simán megéri én nézegettem Daytona csizmát és 52 volt az új ára
szal börruhával egyátalán nem pénz érte[O03
A csizma is shox? Mert engem igazábol a ruha nem érdekel mert az van, inkább csizma lenne lasan aktuális
Hát egybe akarom eladni mert most a csizmával mit csináljak.ha vkit érdekel akkor irjon 55-ezerért oda adom egybe az egészet!
csizma nélkül h adod?
Hát ha megtudunk állapodni akkor lehet róla szó!a csizmával mindennel együtt 60ezere gondoltam irányára,irj h te mennyire gondoltál.