Elöször írok a forumra.
sikerült beintézznem 1 mitot 93 ast, és lámpában ízot kéne cseréljek de nem tudom mien kell , szét szedni meg nem nagyon akkarom esetleg valami infot tudnátok adni mien fajta ízo megy bele? Másik meg powerje beszart , nem tudom meik része , elviszem szerelőhoz de kb 1 new power mennyibe fájna? ha valaki tud 5letet adni irjon pls köszi mindenkinek
Csá!
Mint korábban irtam az én gépemen sem mükszik a power...méghozzá azért mert van egy olyan hibája
hogy ha ráadom a gyujtást nem hagyja abba az ellenörzést hanem folyamatosan nyit-zár...
Mi a fax baja lehet?
Faridom: rámegy sztem csak kell hozzá ülés,mert a különböznek,de a segédváz egyezik
Tank alatti idom: kereklámpás tankjához nem jó
Oldalidom: nincsek az I-es vázán tartófülek
Fejidom: más ott is a felfogatás + a műszerfal(bár ez lehet nem zavar be)
Szia volt forgalomban de Kilett vonatva...:) én 50 esként használom hát te menynire gondolnál neked kéne ajánlatot írni:)
msn-e-mail: mukika009@hotmail.com
Ha vkit komolyan érdekel akkor irjon de csak egyben adom el igy is joval ár alatt adom mert nekem 2-szer ennyibe volt.és tényleg 2hetett volt használva térdkoptato nincs megkopva rajta,zsir uj van rajta.ha vkit érdekel az irjon 55-ezerbe oda tudom adni
Mitom
Elöször írok a forumra.
sikerült beintézznem 1 mitot 93 ast, és lámpában ízot kéne cseréljek de nem tudom mien kell , szét szedni meg nem nagyon akkarom esetleg valami infot tudnátok adni mien fajta ízo megy bele? Másik meg powerje beszart , nem tudom meik része , elviszem szerelőhoz de kb 1 new power mennyibe fájna? ha valaki tud 5letet adni irjon pls köszi mindenkinek
üdv
Mint korábban irtam az én gépemen sem mükszik a power...méghozzá azért mert van egy olyan hibája
hogy ha ráadom a gyujtást nem hagyja abba az ellenörzést hanem folyamatosan nyit-zár...
Mi a fax baja lehet?
Tank alatti idom: kereklámpás tankjához nem jó
Oldalidom: nincsek az I-es vázán tartófülek
Fejidom: más ott is a felfogatás + a műszerfal(bár ez lehet nem zavar be)
msn-e-mail: mukika009@hotmail.com
rendszámos,vagy segédmoci?üdv
szal börruhával egyátalán nem pénz érte[O03